Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сьогодні вже не дзвонили) В мене впринципі коротка з ними розмова. І зазвичай вони перші відключаються. Але ця вчора прям забісила.Len4ik, По ходу, ця овца і мені телефонувала, лексикон її і я такий чула в свій адрес, требуйте з них офіційний документ і погружуйте їм як вони Вам, по типу там в заяву напишите в поліцію.
Когда начинается волна негатива и грузилова отключаюсь обычно.Почему я должна слушать разные истерики?
Можно сцепить зубы и выслушать,а потом когда замолчит спросить:"Истерика закончилась? Вам бы надо с такой работой к психологу сходить и антидепресанты пропить. Вот как пролечитесь,тогда позвоните и мы в спокойном конструктивном диалоге все обсудим."Когда начинается волна негатива и грузилова отключаюсь обычно.Почему я должна слушать разные истерики?
Ви би почули що він мені задвигав. Там були реальні погрози від Швидкогрошей,з номерами телефонів,а він каже та що я їм можу зробити.Тож Ви каже їм не повернули кредит!!!Len4ik, Чому Вас, якщо закони порушують вони, по перше розголошення персональних даних по відношенню до Вас, а по відношенню до тих людей вторгення в приватне життя.Хіба цього участковому не знати.
Весь час кажу що записую.З швидкогороші в мне вже суд.Вони вже взагалі не дзвонять.Мене зараз КК хвилює.Len4ik, я з швидко гроші теж пов'язана, коли він звонив моїм знайомим теж таке було, та я як з ним спілкувалася записувала тел.розмову і йому про це сказала так трохи його попустився, зробіть і Ви так.Працюйте їхніми методами.
А, я перепрошую, ви що до дільничого ходили гроші позичати, чи як? Чи ви звертались, щоб він займався, безпосередньо, своєю роботою?Там меня виноватой сделают...уже обращалась..меня участковый довел до слез.
Неужели с этими упырями никто не борется???![]()