Кто судился с МФО на большие суммы и выигрывал?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36975
Рішення
10
Реакції
95603
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Исключительно для аналитики нужно. Если кто судился с МФО, которые с нескольких тысяч насчитали сотни тысяч долгу и требовали в суде, расскажите в двух словах хотя бы, чем закончилось и как долго продолжалось.

Исключительно для аналитики нужно. Если кто судился с МФО, которые с нескольких тысяч насчитали сотни тысяч долгу и требовали в суде, расскажите в двух словах хотя бы, чем закончилось и как долго продолжалось.

могу еще в делах поискать, если интересует сумма от 100+к

Tarass, да, суммы интересны от 100к и выше. Но чтобы с небольших сумм.
Tarass, пысы: я уже сам заблудился в форуме)))

Tarass, да, суммы интересны от 100к и выше. Но чтобы с небольших сумм.
Tarass, пысы: я уже сам заблудился в форуме)))
гляну. если что то увижу, скину скрины.
по памяти, что бы кто то заваливал за 100+, кроме АИА и ЕАПБ..не помню

Ц

могу еще в делах поискать, если интересует сумма от 100+к
Цікавить

Можна якось детальніше сформулювати питання?
Доброї години. Наразі у мене тіло кредиту по шести МФО приблизно до.70к. Чому приблизно бо кожен раз в ОК міняється сума тіла. (протермінування в середньому до місяця ( 9 днів до 49))Із відсотками десь до180к. По деяким МФО є пролонгація(тіло кредиту, більше тіла, закриті кредити із захмарними відсотками), деяким типу перший кредит під 0,01%. Стоп настало з розумінням (чем дальше в лес -тем больше дров). Цікавлять судові справи де Позичальник вимагав більше 100к разом із відсотками.
Можливо я не коректно доношу своє прохання, вибачте, ситуація вперше в моєму житті. Вчуся, читаю, що не розумію питаю.

Останнє редагування:
Велфін хотів почти 73000 з тіла 8000 .Першу інстанцію програла.По апеляції 8000 тіло + 2160 проценти.Але і вони мені 2500 судові витрати і 8650 за витрати правової допомоги

Назад
Угорі