Кто стыкался с Кредит касса и ШГ?

• Автор теми Автор теми eli&amor
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 149
  • Перегляди Перегляди 5K
Спасибо,но можно еще вопрос? Вы им запрос на эти документы делали или просто в телефонном режиме говорите чтоб выслали вам их? Я вот послушала ваши разговорные записи которые вы прикрепляли,нервы у вас железные ,мне бы так научиться,,,
Та немає там про що з ними говорити. Там сидять шістки, і рішень вони не приймають. Для мене це просто практика ведення переговорів в жорстких умовах.
Спілкуватися з ними для чогось іншого не раджу.
Тільки офіційна Переписка, правильним чином, яка може потім стати доказом в суді, зможе вплинути.
Запит тільки в письмовій формі. І перед тим як писати, дуже добре подумати, що.

Та немає там про що з ними говорити. Там сидять шістки, і рішень вони не приймають. Для мене це просто практика ведення переговорів в жорстких умовах.
Спілкуватися з ними для чогось іншого не раджу.
Тільки офіційна Переписка, правильним чином, яка може потім стати доказом в суді, зможе вплинути.
Запит тільки в письмовій формі. І перед тим як писати, дуже добре подумати, що.
Я даже представить сейчас не могу с чего начинать и что писать им,,,нужно искать хорошего юриста ?

Я даже представить сейчас не могу с чего начинать и что писать им,,,нужно искать хорошего юриста ?
Якщо гроші є то так. Але хороших мало.
Якщо мало або немає, то спочатку почитати чи послухати. Але не флуд у форумі, а хороші матеріали.

Якщо мало або немає, то спочатку почитати чи послухати. Але не флуд у форумі, а хороші матеріали.
Подскажите пожалуйста где найти эти хорошие материалы здесь? Я новичек ,и теряюсь в этих темах ,,,не пойму с чего начать ?

Кредит касса покоя не дасть!!!
Мені дуже сильно грублять, каже одна - настругала дітей - до тебе соціальна вже виїхала(і таке щоразу) асоціальної ще ні разу - це кредит каса. А ШГ - так ті чорними колекторами прикинулися. І все лякають маму, що внуків частинами під двері принесуть. Мама плаче, п'є заспокійливе, мізками розуміємо, а от серце зупиняється

Мені дуже сильно грублять, каже одна - настругала дітей - до тебе соціальна вже виїхала(і таке щоразу) асоціальної ще ні разу - це кредит каса. А ШГ - так ті чорними колекторами прикинулися. І все лякають маму, що внуків частинами під двері принесуть. Мама плаче, п'є заспокійливе, мізками розуміємо, а от серце зупиняється
А зачем с ними общаться? что бы потом пить успокоительные ?

Для чого з ними спілкуватися. Заблокували і все

А зачем с ними общаться? что бы потом пить успокоительные ?
мені часто по роботі звонять різні номера - мушу брати слухавку. А от на вихідних то не беру. А мама, вона слухає періодично

мені часто по роботі звонять різні номера - мушу брати слухавку. А от на вихідних то не беру. А мама, вона слухає періодично
Ну взяли трубку, услышали что это звонилки, положили трубку, да и все, ну а зачем мама их слушает?

Ужас((((Я перестала від них брати трубку,як буде в мене сумма за тіло на руках,буду давити на них ,щоб закрити ,інакше ніяк
І тим більше, що просрочка більше 3 місяців. Думала будуть щось пропонувати.
А за тіло не хотять?

Ну взяли трубку, услышали что это звонилки, положили трубку, да и все, ну а зачем мама их слушает?
Мама теж думала будуть щось пропонувати. Майже 3 місяці був режим сніжинки. З роботи ще не звільнили - це вже добре, хоча і співробітників усіх уже задовбали...
Ужас((((Я перестала від них брати трубку,як буде в мене сумма за тіло на руках,буду давити на них ,щоб закрити ,інакше ніяк

А за тіло не хотять?
Пропонувала я їм - сміються і виключаються, іноді лякають, мол під церкву піду.

Мама теж думала будуть щось пропонувати. Майже 3 місяці був режим сніжинки. З роботи ще не звільнили - це вже добре, хоча і співробітників усіх уже задовбали...
ДА что они могут предлагать, ну не гречку же с макаронами, ну в самом деле, зачем их слушать что бы потом себе проблемы лишние создавать

А ви що їм кажете,що будете погашати чи ні?Сума велика?
Тіло 3000, кажу віддам частинами на 10 місяців. А в основному сперечаюсь - все хочуть знати де я буду брати кошти(ніби їм від цього стане легше). А от пролонгаціями вже в 3 раза віддала. Ось думаю - може дійсно забити болт здоровенячий і усім рідним номера змінити. Адвокат каже нічого нікому не платити, пропонувати, але не платити
Тіло 3000, кажу віддам частинами на 10 місяців. А в основному сперечаюсь - все хочуть знати де я буду брати кошти(ніби їм від цього стане легше). А от пролонгаціями вже в 3 раза віддала. Ось думаю - може дійсно забити болт здоровенячий і усім рідним номера змінити. Адвокат каже нічого нікому не платити, пропонувати, але не платити
І що цікаво ще: може у кого як. Запитувала адвоката - вона каже зараз брати трубку, а ось деякі кажуть номер змінити. Мені цікаво - може хто співпрацював з адвокатами, кому що радили

Назад
Угорі