Кто стягувач?

• Автор теми Автор теми Sadman
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Sadman

Читач
Дописи
18
Реакції
6
Бали
3
Sadman не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня в дія появілось такоє. Что мне делать? Серьёзно ли это? И как понять от кого? Извините если не туда пишу.
PSX_20211228_070027.webp

Сегодня в дія появілось такоє. Что мне делать? Серьёзно ли это? И как понять от кого? Извините если не туда пишу.
PSX_20211228_070027.jpg
Зайдіть в Дія,в послуги натисніть виконавчі провадження,там буде графа загрузити документи)Загружайте і читайте.

Відкрито виконавче провадження. Тисніть на нього і читайте,там є постанова про відкриття з ідентифікатором. Далі на АСВП ,доступ сторін,там вводите номер провадження і ідентифікатор. Там мають бути всі доки.

и что будет если не обращать на жто внимание, или допустим я увидел бы это месяц спустя?
Что за контора я не пойму

Вкладення

• PSX_20211228_071708.webp
    PSX_20211228_071708.webp
    41.2 Кб · Перегляди: 126
Арешт майна,блокування банківських рахунків,якщо офіційно працюєте-вирахування 20% з зарплати. Краще до юриста і зносити в суді

Так стягувач і є суд..
17 тисяч... сума дуже схожа на штраф за водіння у нетверезому стану
Sadman, було у вас таке?

Так стягувач і є суд..
Sadman, було у вас таке?
нет
Арешт майна,блокування банківських рахунків,якщо офіційно працюєте-вирахування 20% з зарплати. Краще до юриста і зносити в суді
а если я не владею имуществом?

Так стягувач і є суд..
Sadman, було у вас таке?
Вообще-то не очень похоже...))
Это больше похоже на хождение без маски или сертификата про прививку... В общем сумма похожа на нарушение... Это 1000 НМДГ...
а если я не владею имуществом?
Арест всё равно будет...
Странно почему стягувач суд, должна быть держава...
и что будет если не обращать на жто внимание, или допустим я увидел бы это месяц спустя?
Что за контора я не пойму
Постанову открыли, что в ней пишут...?

Останнє редагування:

Вкладення

• FC5C30DE-6CAA-487F-96D4-1375D28864CB.webp
    FC5C30DE-6CAA-487F-96D4-1375D28864CB.webp
    48.2 Кб · Перегляди: 87
Morfius, да точно, это после возврата её в админку с криминала повысили немного в этом году... Они то ужесточают эту пьянку то послабляют...
Так, а что было...? За что протокол составляли...? За маску...?

До речі, а в яких випадках може бути суд стягувачем?
Что то ТС умолк...)) Видать понял откуда чего...))
В мого брата стягувач був суд, (сплата судового збору)
Нет... Это ошибка исполнителя была по неграмотности... СС на пользу державы всегда платится...

Нет... Это ошибка исполнителя была по неграмотности... СС на пользу державы всегда платится...
А виконавець державний, ще й керівник виконавчої районної служби)) ?‍♀️

Вообще ни о чём не говорит...)) к сожалению... Если бы Вы только знали какие они тупые, я им прямо так и говорю, за это некоторые меня не любят... Прямо личная обида всегда у них когда я говорю, что они юридически неграмотные, это самая большая обида... Если бы только в этом, они вообще Закона о ИП не знают...
Многие из них кто понормальнее те у меня консультируются и не стесняются этого...
В мого брата стягувач був суд, (сплата судового збору) теж ломали голову спочатку))
Ну вот смотрите сами... Вы платили когда-то СС сами...? Там ведь не суд получатель и не суду Вы его ведь платили...
Так стягувач і є суд..
Sadman, було у вас таке?
Тут кстати такое дело, что ИП по пьянке не может быть на такую сумму... Так как это сумма для добровольного исполнения... А если добровольно не исполнили, то когда попадает на исполнение в ВДВС, то сумма удваивается автоматически...

Стаття 308. Примусове виконання постанови про стягнення штрафу

У разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 цього Кодексу, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до органу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом.

У порядку примусового виконання постанови про стягнення штрафу за вчинення адміністративного правопорушення з правопорушника стягується:

подвійний розмір штрафу, визначеного у відповідній статті цього Кодексу та зазначеного у постанові про стягнення штрафу;

витрати на облік зазначених правопорушень. Розмір витрат на облік правопорушень визначається Кабінетом Міністрів України.

Останнє редагування:
Вообще ни о чём не говорит...)) к сожалению... Если бы Вы только знали какие они тупые, я им прямо так и говорю, за это некоторые меня не любят... Прямо личная обида всегда у них когда я говорю, что они юридически неграмотные, это самая большая обида... Если бы только в этом, они вообще Закона о ИП не знают...

Многие из них кто понормальнее те у меня консультируются и не стесняются этого...

Ну вот смотрите сами... Вы платили когда-то СС сами...? Там ведь не суд получатель и не суду Вы его ведь платили...

Тут кстати такое дело, что ИП по пьянке не может быть на такую сумму... Так как это сумма для добровольного исполнения... А если добровольно не исполнили, то когда попадает на исполнение в ВДВС, то сумма удваивается автоматически...

Стаття 308. Примусове виконання постанови про стягнення штрафу

У разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 цього Кодексу, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до органу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом.

У порядку примусового виконання постанови про стягнення штрафу за вчинення адміністративного правопорушення з правопорушника стягується:

подвійний розмір штрафу, визначеного у відповідній статті цього Кодексу та зазначеного у постанові про стягнення штрафу;

витрати на облік зазначених правопорушень. Розмір витрат на облік правопорушень визначається Кабінетом Міністрів України.
Докопался до сути. Это за пьяное вождение (чего я не делал), в месте котором никогда не был. Что за дела?

Назад
Угорі