Кто первый за минимальный срок просрочки предлагает за тело закрыть?

Я просто

А надписи це блокування рахунків?

Це вони не роблять їх в зв'язку з військовим станом? Чи просто тимчасово?
Не завжди блокування рахунків, мені не блокували, але я одразу подала позов на знесення. Поки під забороною на законодавчому рівні, далі буде видно. З часом майже всі пропонують за тіло, а то і менше. Якщо буде бажання і можливість, зможете відстежувати пропозиції, які зазвичай присилають на електронну адресу

Не завжди блокування рахунків, мені не блокували, але я одразу подала позов на знесення. Поки під забороною на законодавчому рівні, далі буде видно. З часом майже всі пропонують за тіло, а то і менше. Якщо буде бажання і можливість, зможете відстежувати пропозиції, які зазвичай присилають на електронну адресу
Подали позов на знесення чого трохи не зрозумів вибачте?

З часом майже всі
В тому і справа..Майже..Ось кашинський навіть через роки не пропонує ? Та ще деякі унікуми ? Хоча,мені й манівео не пропонувало,тільки 2 тіла,після чого таліону і інн наче зробили ?

В тому і справа..Майже..Ось кашинський навіть через роки не пропонує ? Та ще деякі унікуми ? Хоча,мені й манівео не пропонувало,тільки 2 тіла,після чого таліону і інн наче зробили ?
Єапб, таліон, кредитпромінвест... які не хочуть тіло, але я їм переплатила добряче, нехай не хочуть. Щось з часом я забуваю їх назви ?, час не на їх користь

Єапб, таліон, кредитпромінвест... які не хочуть тіло, але я їм переплатила добряче, нехай не хочуть. Щось з часом я забуваю їх назви ?, час не на їх користь
Так,вони втрачають свій драгоцінний час ? В мене так само ??

А що це означає і як зним боротись правильно?
Стягнення заборгованості шляхом виконавчого напису, зараз не роблять. Але хто їх знає, що вони вигадають. Боротись правильно тільки з юристом, на форумі перевірені є, почитайте у вільний час юридичні розділи

Це колектори я так розумію бо я взагалі таких не знаю в мене вперше просрочки почались бо набрав багато

Стягнення заборгованості шляхом виконавчого напису, зараз не роблять. Але хто їх знає, що вони вигадають. Боротись правильно тільки з юристом, на форумі перевірені є, почитайте у вільний час юридичні розділи
Добре дякую, юристи платні?
Обов'язково почитаю дякую за пораду

Це колектори я так розумію бо я взагалі таких не знаю в мене вперше просрочки почались бо набрав багато
Та майже ми всі тут понабирались. Згодом трішки під іншим кутом будете сприймати ситуацію

ХЗ шо вони там пропонують... але убку якось глянув, то аж заржав.
Ці ****** мені щось в районі Х25 тіл там намалювали :oops: :hang2:
Я 18 тіл нарахував. Місяць тому просили тіло+500 грн. Хай ще подумають
А ніби молода зовсім)))

Я 18 тіл нарахував. Місяць тому просили тіло+500 грн. Хай ще подумають

А ніби молода зовсім)))
А як убку цю дивитись?
Життя не закінчилось,не бачу жодного приводу для депресії
Просто страшно стає коли вишся на ті всі відсотки що вони нараховують

Пішов третій рік у мене, нормальні пропозиції вирішила. Інші в черзі на адекватність
Я теж.Але в мене є й такі,на яких я трошки обізлився,та й шлю подалі,навіть з адекватними пропозиціями.Як то кажуть "дорога ложка к обеду".
Ось кредит каса,я їм через пів року пропонував тіло й невеличкий процент зверху.Вони : "ні".Через рік я їм ,давайте за тіло.Вони : "ні".Плюс зайпли мене,сусідів,знайомих,роботу колишню і тд.
Зараз вони пропонують на 1000 менше ніж тіло..Але..Ну ви зрозуміли..???

Назад
Угорі