Кто первый за минимальный срок просрочки предлагает за тело закрыть?

Я злопамятная, не пойду
Ну да, общение с парой-тройкой организмов с минусовым IQ - тут никакие суши не спасут. Даже под вкусный и халявный алкоголь в больших объёмах. Предложение изначально неликвидное)

А кто из МФО раньше всего предлагает за тело закрыть у меня их 25 шт в просрочке уже Алекс кредит, новикредиты, кешпоинт, аванс кредит, тенго, милоан, банана кредит, финстера, швидко гроши, просрочка дней 16, а финстера 26 дней, скем можно будет договориться и все ли они прозванивают родственников или место работы?
Милоан и Тенго на 50 день просрочки предложат меньше тела.

Єапб, таліон, кредитпромінвест... які не хочуть тіло, але я їм переплатила добряче, нехай не хочуть. Щось з часом я забуваю їх назви ?, час не на їх користь
У меня тоже такая проблема, уже и не помню всех. Письма на почту, приходят, думаю кто такие, что они от меня хотят

Є додаток,є веб версія. Як зручніше,так і дивитись. Здається раз на рік можна безкоштовно повний звіт отримати..
Це кредитна історія типу?
Менше шастайте по кабінетах і читайте їхню писанину. Попустяться з часом
Дякую за пораду

Що? Знов мовчати?)))

Українське Бюро Кредитних Історій. Фігня ще та,але загальне уявлення про хвору фантазію шараг дає
Дякую за пояснення, ну я так зрозумів що мені зарано її дивитись бо просрочка ще не має і місяця

? Ну все, будуть думати, шо я старушка?
А що я? Я ніц.
Дякую за пояснення, ну я так зрозумів що мені зарано її дивитись бо просрочка ще не має і місяця
Дивитись можна,але не цікаво. Десь на други рік вже є з чого поржати. Коли з 6 000 нафантазували 180+

Ну самі дивіться, є деякі унікуми, що з 5 тис вже нарахували 167 тис. Якщо у них хвора фантазія, причому тут позичальник? Воно вам треба? Буде щось нормальне, за можливості закриєте

Ну самі дивіться, є деякі унікуми, що з 5 тис вже нарахували 167 тис. Якщо у них хвора фантазія, причому тут позичальник? Воно вам треба? Буде щось нормальне, за можливості закриєте
Дякую за пораду, а вони так до безкінечності можуть нараховувати?

Можуть, але це не означає, що хтось буде платити їх забаганки. Трішки відійдете від початку просрочок, все стане на свої місця, свідомість також
Вишенька добра. Інколи)))
Дякую за твою доброту ?

Ні,звісно ні.Я теж цього дуже лякався спочатку.Але всі вони рано чи пізно припиняють цю дурість,та пропонують більш менш адекватні пропозиції або роблять інн чи подають до суду.При іску в суд,та інн нарахування мають припинитися згідно законів.?
ПС.до безкінечності навіть життя в вас не буде тривати,так що усе має свій кінець ,не сумнівайтеся ?

Назад
Угорі