Кто может позвонить соседу?

• Автор теми Автор теми Olga1992@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 192
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всі аспекти і ситуації сімейного життя автора дуже чітко можна зрозуміти, перечитавши її попередні теми і коментарі...
Вона ображена за нерозуміння і несприйняття на своїх близьких, засуджує поводження свого попереднього чоловіка, але не робить ніяких висновків...
Вона не думає, що своєю поведінкою може спровокувати недовіру теперішнього чоловіка... Він рано чи пізно всеодно дізнається і, думаю, йому не буде дуже приємно зрозуміти, що його дружина все від нього приховувала і обманювала...
я не читал ее темы и посты!но с вами соглашусь что рано или поздно всплывет!а близкие также как и друзья есть нормуль а есть какашки но смысл обижаться на людей!на обиженных балконы падают (не буду продолжать другие цитаты по поводу обиженных!)

я не читал ее темы и посты!но с вами соглашусь что рано или поздно всплывет!а близкие также как и друзья есть нормуль а есть какашки но смысл обижаться на людей!на обиженных балконы падают (не буду продолжать другие цитаты по поводу обиженных!)
А я читала... І свої висновки зробила...

про кеки хотел написать по любэ :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

О Боги ,продолжение следует :facepalm:
бог и вера это тоже самое мфо некоторые люди верят и отдают и все время должны
А я читала... І свої висновки зробила...
нет я поленился на этот раз!
про кеки хотел написать по любэ :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
та полно всяких классных фраз!

Мені зовсім не смішно. Мені дивно.
Я не розумію сенсу обманювати і плести інтриги.
Дорослі люди мають відповідати за свої вчинки.
Так- зробили, так- помилились, так- можна сказати, добряче вляпались, але ж за це не розстріляють, не посадять до в'язниці...
В чому проблема?
Страх, хвилювання... Але їх стає тільки більше, коли починати вибріхуватись і видумувати безглузді стратегії.
Автор даної теми, на мою думку сама себе ще глибше заганяє у проблеми і безвихідь.
Як на мене, таке поводження, не гідне і несправедливе, навіть по відношенню до її чоловіка. Чи ви, шановний shrp , вважаєте нормальним, що жінка обманює чоловіка, якому має народити дитину, при цьому ницо вирішивши оббрехати ще й його колишню дружину????
Ну не ліпиться уся ця картинка у мене до співчуття...
Дело не в том, что я считаю)Просто прочитав ваши комментарии вспомнилась тема
Там не только про новичков...а тут вам так смешно, что аж ваш хохот с оффтопом доносится на соседние темы:письмо:

Дело не в том, что я считаю)Просто прочитав ваши комментарии вспомнилась тема
Там не только про новичков...а тут вам так смешно, что аж ваш хохот с оффтопом доносится на соседние темы:письмо:
здарова! ты все ищешь повод для проверки?

а тут вам так смешно
Читайте уважно!
Повторюсь, мені не смішно...
Але ці ваші марні намагання мене спровокувати достатньо потішні...))
Я б порекомендувала вам обрати іншу тактику. Бо таке поводження, по відношенню до моєї особи, я зустрічала неодноразово. Мене безпідставною і необґрунтованою критикою не здивувати...)))

Останнє редагування:
нарушение правил, п5.4
Читайте уважно!
Повторюсь, мені не смішно...
Але ці ваші марні намагання мене спровокувати достатньо потішні...))
Я б порекомендувала вам обрати іншу тактику. Бо таке поводження, по відношенню до моєї особи, я зустрічала неодноразово. Мене безпідставною і необґрунтованою критикою не здивувати...)))
"Спровокувати", "тактика" - откуда такое ЧСВ у вас?)
Вы для меня если честно, сама по себе вся потешная:pardon:
А критику "обгрунтовану" и "пидставну" вы любите удалять под покровом ночи снося темы свои же(чего только стоит тема про смс от Царя)...а иногда просто закрывая темы))

"Спровокувати", "тактика" - откуда такое ЧСВ у вас?)
Вы для меня если честно, сама по себе вся потешная:pardon:
А критику "обгрунтовану" и "пидставну" вы любите удалять под покровом ночи снося темы свои же(чего только стоит тема про смс от Царя)...а иногда просто закрывая темы))
Шановний, я маю повне право закривати теми, які вважаю за потрібне, тим більше свої.
Чи вас чимось не влаштовують якісь мої конкретні дії?

********, * *** ***** **** ********* ****, *** ****** ** ********, *** ****** ****.
** *** ****** ** *********** ***** *** ********* ***?
Я шото накрутил и теперь не вижу ваших ответов...я надеюсь там не маты сплошные:(
Бо маты из одной и двух букв я не знаю.
Да и оно, наверное, к лучшему)

Я шото накрутил и теперь не вижу ваших ответов...я надеюсь там не маты сплошные:(
Бо маты из одной и двух букв я не знаю.
Да и оно, наверное, к лучшему)
Я за вас щиро рада)
Можливо будете менше уваги приділяти моїй скромній персоні, бо якось уже її забагато!)

Вчера искренне хотела помочь человеку, но с утра была очень занята по работе. А потом поняла, что не смогу звонить обманывать ни в чем не повинных людей, оговаривать, не смогу себя поставить на один уровень со звонилками. Уж простите, у меня тоже маленькие дети и негатив лишний не нужен, это подлость и клевета

Алилуй нас посетил :luboff:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі