Кто любитель звонить по соседям и на работу родным

• Автор теми Автор теми LediDi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 3K
Это,хорошо.При моем количестве,мало кого нашли,я и этому рада.Факторинговые компании,уже незнают,что со мной делать,просто вздыхают.А,я им в ответ говорю,что бы порвали мою бумажку,так,как зря меня купили.
А я надеюсь,что пока "суть да дело" ,некоторые Мфо из моего списка,просто исчезнут из рынка.

Кредит7 нашли бывшую супругу моего мужа (в официальн.разводе с 2011). Звонят часто, т.к. она охотно с ними разговаривает. А не общаться она не может, “не так воспитана”. Большого ума женщина:)

Кредит7 нашли бывшую супругу моего мужа (в официальн.разводе с 2011). Звонят часто, т.к. она охотно с ними разговаривает. А не общаться она не может, “не так воспитана”. Большого ума женщина:)
Наверное, и ноги у нее кривые...)
Но,денег всеравно будут хотеть,даже если и исчезнут
Я прошу прощения, мы раньше не встречались?)

У мене найбільше наярювали Кредит каса, Єврогроші, Many4you, Gofingo, Готівочка і Швидкогроші. Найбільше запам'яталися Швидкогроші, знайшли друзів мого батька. Досі не можу зрозуміти як. І Many4you добряче потріпали нерви моїм сусідам, правда тільки одні зізналися, хоча я підозрюю що дзвонили не тільки їм. А також ті маніки знайшли з попередньої роботи людей з якими я працювала і влаштували їм терор. Але не на тих напали, там одразу скарги накатали в нац поліцію і дзвінки припинилися.
Всі інші тільки ближню рідню обдзвонювали. Татові довелося номер змінити, бо його найбільше тероризували.
Поступово, дзвінків стає менше. Зараз самі упороті і настирливі Готівочка, Єврогроші. Всі інші, раз чи два в тиждень можуть подзвонити. Це вже у мене вся ця печальна історія що я їм не плачу восьмий місяць.

Назад
Угорі