Кто какие мфо уже погасил?

• Автор теми Автор теми Anyta@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
З моменту просрочок я закрила кф.юа, там у мене 300 грн висіло, то вже якось влом було не закрити, щоб ще і ці напрягали. Кеш поінт і мікрокредит ще тягну, їхні контори є в нашому місті, і договри я підписувала, тому їх хочу закрити.
Десь вже писала, що з першого дня на форумі, я думала закривати по одному і всі решту, почитавши трохи форум, я зрозуміла, що не буду закривати їх взагалі. Тільки через суд.
Тому я ще не повністю викарпкалась з цього лайна, інколи накриває, але вже не так сильно. В мене ще плюс тепер родичам і друзям потрібно віддати в сто разів більше, аніж мфо.

У меня было 23.Закрыл Алекс, Вашу готивочку, и Кашинский.С алексом удалось договорится сразу, как вышел на просрочку, Кэшбери и Ваша готивочка , были не большие тела..по 1К , закрыл с небольшой просрочкой.Сейчас Манивео - в процессе закрытия, Тело было 7К -с ними до выхода на просрочку договорился на реструктизацию,выплачиваю потихоньку за 4 платежа...В Ноябре закрою,и останется еще 19....Дальше буду думать, кто согласится на тело и %, тем и буду платить)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі