Кто брал у динеро?

• Автор теми Автор теми Oxa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 512
  • Перегляди Перегляди 66K
Реклама тут у всех МФО. У меня кредиты в 20-и. И мне есть с чем сравнить. Я написал по сравнению с другими! У меня например Манивео с 15000 за неделю в 26000 превратился, а Быстрозайм с 10000 в 21000....
эти адекватные с декабря не убирают долг из УБКИ,хотя я все заплатила 18 декабря прошлого года фактору,которому они передали долг,предварительно получив от них договора факторинга,гарантийне письмо и справку о закрытии долга
просто продолжают утверждать,что они ничего никому не передавали,а должна я им...по телефону не удалось разобраться , буду писать им запросы...ничем не лучше других эта мфоошка...

Народ, случайно нашла, проверьте себя на официйному веб портали судова влада
16.01.2019 Справа № 756/16430/18

унікальний № 756/16430/18

провадження № 2/756/2701/19

УХВАЛА

про відкриття спрощеного позовного провадження у справі

16 січня 2019 року суддя Оболонського районного суду м. Києва Шевчук А.В., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «ДІНЕРО» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором кредитної лінії, -

встановив:

У грудні 2018 року позивач ТОВ «ФК «ДІНЕРО» (місце знаходження: 03035, м. Київ, вул.. Сурикова, 3-А) звернулося до суду з позовом до відповідача ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1) про стягнення заборгованості за договором кредитної лінії № AG3998441 від 05.05.2018 року, що складається із суми кредиту у розмірі 4 600,00 грн., відсотків за користування кредитом у розмірі 3 458,00 грн. та пені у сумі 2 277,00 грн.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб'єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Оболонського районного суду м. Києва.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у прийнятті, відмови у відкритті провадження по справі відсутні.

Відповідно до п. 1 ч. 6 ст. 19 ЦПК України, малозначними справами є справи, у яких ціна позову не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Оскільки предмет позовних вимог не підпадає під обмеження, які визначені ч. 4 ст. 274 ЦПК України, справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 175-177, 187, 190-191, 274-279, 352-355 ЦПК України, суд, -

ухвалив:

Прийняти позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «ДІНЕРО» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором кредитної лінії до розгляду та призначити спрощене позовне провадження.

Призначити судове засідання на 14 травня 2019 року о 14 год. 15 хв. у приміщенні Оболонського районного суду м. Києва (04212, м. Київ, вул. М.Тимошенка, 2-Є, каб.19).

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, але не пізніше 14 травня 2019 року, відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу, копії відзиву та доданих до нього документів.

Позивач не пізніше десяти днів з дня отримання відзиву, до початку розгляду справи по суті, але не пізніше 14 травня 2019 року, має право підготувати відповідь на відзив, виклавши письмово свої міркування, аргументи, надати відповідні докази, та направити відповідачу й суду з підтвердженням такого направлення учаснику справи.

Відповідач не пізніше десяти днів з дня отримання відповіді позивача на відзив, до початку розгляду справи по суті, але не пізніше 14 травня 2019 року, має право підготувати заперечення на відповідь на відзив, та направити позивачу, суду з підтвердженням такого направлення учаснику справи.

Роз'яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є правом учасників справи. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою tps://ob.ki.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її підписання суддею виключно у випадку відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності, шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Київського апеляційного суду.

Суддя А.В. Шевчук
Фамилия истца Изотов
Ищите юриста и выигрывайте суд

эти адекватные с декабря не убирают долг из УБКИ,хотя я все заплатила 18 декабря прошлого года фактору,которому они передали долг,предварительно получив от них договора факторинга,гарантийне письмо и справку о закрытии долга
просто продолжают утверждать,что они ничего никому не передавали,а должна я им...по телефону не удалось разобраться , буду писать им запросы...ничем не лучше других эта мфоошка...
Вот так и плати им. Нет ни каких гарантий. И кто из нас только мошенники. Ваша ситуацыя еще раз доказывает, что нужно 100 раз подумать перед там как платить коллекторам

А у мене тільки почалася у них просрочка,пррбують зняти кошти,вже від привата прийшла сьогодні смс що якщо буде ще декілька спроб то мені карту блокують.Ось таке це Дінеро(

Вот так и плати им. Нет ни каких гарантий. И кто из нас только мошенники. Ваша ситуацыя еще раз доказывает, что нужно 100 раз подумать перед там как платить коллекторам
Да это точно меня тоже продали вроде Довіра і Гарантія ,но никто договор переуступки не отправлял ,я думаю в таком случаи стремно им что либо платить

Диана, в моей ситуации тоже была Довира и гарантия.Я к ним в офис ходила.Я тогда наивная была и хотела быстренько закрыть все долги.Динеро в результате не признает передачу долга,и мне интересно,что это, просто их халатность или желание в дальнейшнм еще раз потребовать деньги...
От первого кредитора нужно получить уведомление с мокрой печатью за подписью их руководителяю
От фактора договор факторинга с актом передачи долга,гарантийное письмо и справку о закрытии долга.
У меня не было письма от Динеро,теперь проблемы...

Останнє редагування:
А у мене тільки почалася у них просрочка,пррбують зняти кошти,вже від привата прийшла сьогодні смс що якщо буде ще декілька спроб то мені карту блокують.Ось таке це Дінеро(
перевыпусти карту и проблема исчезнет

Каким образом можно получить договор Динеро? Они пишут что все договора и дополнения есть на почте, но не нашел ни одного.

Каким образом можно получить договор Динеро? Они пишут что все договора и дополнения есть на почте, но не нашел ни одного.
Какие договора? У Динеро нет лицензии, она есть, только зарегистрирована ФК "КЕШ ЭДВАНС"

Сначала на дозвон поставили, родных обзвонили всех, нихрена не получилось вот решили смсочку прислать!:
Vnimanie!!!
Tetyana G., u vas esty vozmozhnosty pogasity kredit za minimalynuyu summu - bez chasti shtrafov, Srochno svyazhitesy!!! 093 170 71 15 Marina Mihaylovna, spetsialist po vashemu delu kompaniya "Dinero"

Сначала на дозвон поставили, родных обзвонили всех, нихрена не получилось вот решили смсочку прислать!:
Vnimanie!!!
Tetyana G., u vas esty vozmozhnosty pogasity kredit za minimalynuyu summu - bez chasti shtrafov, Srochno svyazhitesy!!! 093 170 71 15 Marina Mihaylovna, spetsialist po vashemu delu kompaniya "Dinero"
А какая у вас просрочка?

работая с разными заказами, сталкиваюсь с таким предложениями. Screenshot Завлекают уже как могут. не ведитесь,
Только что в фейсбуке накрыла по Вашей теме. Динаров вообще здурели

Ура, про меня в СМИ напишут!

Vnimanie! V vidu ignorirovaniya Vami pogasheniya kredita v kompaniyu Dinero, my' vy'nuzhdeny' oglasit' informaciyu o Vas, kak o nedobrosovestnom zaemshhike cherez SMI. Summa zadoljennosti na segodnya: 11149 grn po dogovoru L/////////8! Detali: 050 326 2233 / 067 326 2233 / 073 326 2233

Ура, про меня в СМИ напишут!

Vnimanie! V vidu ignorirovaniya Vami pogasheniya kredita v kompaniyu Dinero, my' vy'nuzhdeny' oglasit' informaciyu o Vas, kak o nedobrosovestnom zaemshhike cherez SMI. Summa zadoljennosti na segodnya: 11149 grn po dogovoru L/////////8! Detali: 050 326 2233 / 067 326 2233 / 073 326 2233
Придуркуваті на всю голову.Вони вже дістали своїми бреднями.

Мама сина, та да, вчера обзвонили всех в поиске меня, слёзно просили передать, что лично для меня компания готова на уступки!

Придуркуваті на всю голову.Вони вже дістали своїми бреднями.
СМС и електронная почта это просто автоматический спам... Не обращайте внимания вообще.
По поводу "достали" - к сожалению, смски это цветочки, вот когда звонят "левым" людям, родственникам, знакомым, лично вам по 100 раз на день с угрозами, криками, вот что достает по-настоящему.
Но есть и плюс - у меня закалился характер после 2 месяцев общения с неадекватами, стал уверенней в себе и хоть какие-то знания законов.

Останнє редагування:
Назад
Угорі