Кто брал частный кредит?

• Автор теми Автор теми Елена 60
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 3K
Хто бачив таке оголошення??? можливо маєте якусь інформацію

Вкладення

• Screenshot_2020-01-27-10-15-19-314_ua.slando.webp
    Screenshot_2020-01-27-10-15-19-314_ua.slando.webp
    133.9 Кб · Перегляди: 63
не ищите себе на голову проблем больше, чем имеете. Частных кредиторов нет!!! Если и есть, то только под залог, да еще и с такими условиями(
Плохо видно...На первой фотке шаурма, что ли?

Я з ним зв"язувалась. короче скинула свої всі дані щоб він дав кредит від частного лица. Він провірив і дай отбой так як у мене КІ хренова. Я його питаю виж написали що всім видаєте навіть чорному списку. А він відповів що у мене фінансове навантаження не підходить.

Общался с одним таким кредитором... Просил 30к
Предложили 30к на год под 5% годовых!
Но только под залог жилья.
Я посмеялся и повесил трубку.... :)

Я з ним зв"язувалась. короче скинула свої всі дані щоб він дав кредит від частного лица. Він провірив і дай отбой так як у мене КІ хренова. Я його питаю виж написали що всім видаєте навіть чорному списку. А він відповів що у мене фінансове навантаження не підходить.
А ще пообіцяв що в кінці січня зроблять щось по умовах отримання кредиту від них щось друге і тоді переглянуть моє прохання

Я посмеялся и повесил трубку....
Надо было лифт в соседнем подъезде предложить в залог взять. Ну и про услугу в лифте не забыть)))

А ще пообіцяв що в кінці січня зроблять щось по умовах отримання кредиту від них щось друге і тоді переглянуть моє прохання
Ага, тоді запропонує Вам почистити КІ, за певну суму коштів, і після оплати забуде про Вас!

Брала под нотариальный договор позики.Но это Не МФО,тут все серьезно. :)

Общался с одним таким кредитором... Просил 30к
Я посмеялся и повесил трубку.... :)
Тут через дає через договір,без залогу лише оплата 98 грн. На провірку УБКІ і опенбот

Назад
Угорі