Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не ищите себе на голову проблем больше, чем имеете. Частных кредиторов нет!!! Если и есть, то только под залог, да еще и с такими условиями(Хто бачив таке оголошення??? можливо маєте якусь інформацію
Маю, в же в цій темі скидала.Хто бачив таке оголошення??? можливо маєте якусь інформацію
А плакати чого?даже и не знаю...смеяться или плакать...
ваш скрин почитала)А плакати чого?
Так немає причини плакати, з особистого досвіду довела, що часні кредитори, це фігня!ваш скрин почитала)
кстати как раз на олх сидят все конкретные и реальные частные кредиторыХто бачив таке оголошення??? можливо маєте якусь інформацію

Я з ним зв"язувалась. короче скинула свої всі дані щоб він дав кредит від частного лица. Він провірив і дай отбой так як у мене КІ хренова. Я його питаю виж написали що всім видаєте навіть чорному списку. А він відповів що у мене фінансове навантаження не підходить.Хто бачив таке оголошення??? можливо маєте якусь інформацію
Общался с одним таким кредитором... Просил 30кХто бачив таке оголошення??? можливо маєте якусь інформацію
та... фuгня, это вы очень лояльно)Так немає причини плакати, з особистого досвіду довела, що часні кредитори, це фігня!
А ще пообіцяв що в кінці січня зроблять щось по умовах отримання кредиту від них щось друге і тоді переглянуть моє проханняЯ з ним зв"язувалась. короче скинула свої всі дані щоб він дав кредит від частного лица. Він провірив і дай отбой так як у мене КІ хренова. Я його питаю виж написали що всім видаєте навіть чорному списку. А він відповів що у мене фінансове навантаження не підходить.
та... ф*гня, это вы очень лояльно)
Надо было лифт в соседнем подъезде предложить в залог взять. Ну и про услугу в лифте не забыть)))Предложили 30к на год под 5% годовых!
Но только под залог жилья.
Я посмеялся и повесил трубку....
? ? ? стараюсь... хоть и не всегда получаетсяОффтопна форумі не можна дуже матюкатися, бо забанять ?
Ага, тоді запропонує Вам почистити КІ, за певну суму коштів, і після оплати забуде про Вас!А ще пообіцяв що в кінці січня зроблять щось по умовах отримання кредиту від них щось друге і тоді переглянуть моє прохання
Один Хє пропонував почистить КІ за 800 грн. *****Ага, тоді запропонує Вам почистити КІ, за певну суму коштів, і після оплати забуде про Вас!
Отож і я Вам про що!Один Хє пропонував почистить КІ за 800 грн. *****
Тут через дає через договір,без залогу лише оплата 98 грн. На провірку УБКІ і опенботОбщался с одним таким кредитором... Просил 30к
Предложили 30к на год под 5% годовых!
Но только под залог жилья.
Я посмеялся и повесил трубку....![]()