skor25
Форумчанин
- Дописи
- 26
- Реакції
- 15
- Бали
- 5060
skor25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
не везде эта служба естьпочему все забывают про службу газа 104?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не везде эта служба естьпочему все забывают про службу газа 104?
Добре дякую,у неї самої куча кредитів а вона приходить і вчить ще мене як житиЗапам'ятайте, що непогашений кредит-це не злочин. А сільський голова нехай, користуючись своїм статусом, краще захищає вас, як члена громади, від шахраїв, а не влаштовує цирк
Значит, со временем еше подружитесь..Добре дякую,у неї самої куча кредитів а вона приходить і вчить ще мене як жити
Гідного голову села обралиДобре дякую,у неї самої куча кредитів а вона приходить і вчить ще мене як жити
так запросіть її на наш форум, будете разом читати довгими вечорамиДобре дякую,у неї самої куча кредитів а вона приходить і вчить ще мене як жити
Скоро может будет к вам за советом приходить )))Добре дякую,у неї самої куча кредитів а вона приходить і вчить ще мене як жити
Багато кредитів це погано?Гідного голову села обрали![]()
звиздецДоброго дня,сьогодні подзвонив до мене слідчий ярослав вячеславович манджосов з черкаського відділу поліції та сказав що на мене написана заява від компанії слу по факту шахрайства,ніби то я їм винна 30тис.,сказав що до 18.00 не буде пускати заяву в хід якщо я з ними домовились і вони заберуть заяву! У мене буЛа 1 пролонгація скажіть що робити?
Нашу поліцію,щоб змусити працювати,потріДоброго дня,сьогодні подзвонив до мене слідчий ярослав вячеславович манджосов з черкаського відділу поліції та сказав що на мене написана заява від компанії слу по факту шахрайства,ніби то я їм винна 30тис.,сказав що до 18.00 не буде пускати заяву в хід якщо я з ними домовились і вони заберуть заяву! У мене буЛа 1 пролонгація скажіть що робити?
В мене так же було,ще в серпні.То він спочатку в сільську раду подзвонив тоді до мене
Ні. Подвійні стандарти це погано. Та й взагалі, наїхати на людину тільки через те, що хтось зателефонував і сказав, що в неї борг, - теж багато по що говорить.Багато кредитів це погано?
Так точно.И
Или вызывают повесткой
Вообще все ясно, РАЗВОД. Спите спокойно. Тему закрываем.Скажите манджосову что бы он пошел на ..... Развод не ведитесь. У меня такое было, позвонил в отделение полиции и проверил есть ли такой следак. Есть. Связался с ним. Он в аху ....Попросил номер липового следака. Вот такие фокусы они делают. Фамилии каллы смотрят в реестре МВС. На сайте есть все фамилии и должности.
Так точно.
Ок)дякую всімСкажите манджосову что бы он пошел на ..... Развод не ведитесь. У меня такое было, позвонил в отделение полиции и проверил есть ли такой следак. Есть. Связался с ним. Он в аху ....Попросил номер липового следака. Вот такие фокусы они делают. Фамилии каллы смотрят в реестре МВС. На сайте есть все фамилии и должности.
Так точно.
Вообще все ясно, РАЗВОД. Спите спокойно. Тему закрываем.
Дякую за позитив, так розсмішили ??Здравствуйте. Я великий магистр чёрной и белой магии, член ордена святого духа,гуру спиритизма и трансмиссии между мирами Мудазвонов Евстафий Лукич.Мне поступил заказ от всех калловых масс,на наведение на вас самой страшной порчи- 666 беспроцентных займа с вечной пролонгацией в загробном мире!!! Но до полуночи у вас есть время договориться со всеми МФО,и они отзовут свой заказ. Звоните срочно!!!
Оно то, конечно, можно и написать такое заявление, да только подтвердить состав преступления, соответствующий ст. 355 УК Украины не получится, ибо, для соответствия ст. 355 УК Украины "принуждения" должны быть выражены в виде угроз насилием, а предупреждение в возможном обвинении в мошенничестве угрозой насилия не является...
Я бачу Ви в цьому добре розбираєтесь?)Запомните раз и навсегда - долги, банки, МФО - это все гражданско-правовые отношения, которые регулируются Гражданским и гражданско-процессуальным кодексом. Полиция - не ЗАГС, никто никакие заявления не забирает. Поскольку любые заявления и сообщения регистрируются и по ним начинается разбирательство. Если выясняется, что никто не имеет претензий, то пишется встречное заявление и производство прекращается. Но никак не забирается. Ни один следователь не скажет Вам "не дам ход" или "заберут заявление". Вас обманывают.
Профессор, прекратите издевательство над неокрепшими мозгами студентов.Здравствуйте. Я великий магистр чёрной и белой магии, член ордена святого духа,гуру спиритизма и трансмиссии между мирами Мудазвонов Евстафий Лукич.Мне поступил заказ от всех калловых масс,на наведение на вас самой страшной порчи- 666 беспроцентных займа с вечной пролонгацией в загробном мире!!! Но до полуночи у вас есть время договориться со всеми МФО,и они отзовут свой заказ. Звоните срочно!!!

Будьте ласкаві,передайте "слідчому", що українською мовою "мошенничество" це шахрайство.Доброго дня,сьогодні подзвонив до мене слідчий ярослав вячеславович манджосов з черкаського відділу поліції та сказав що на мене написана заява від компанії слу по факту шахрайства,ніби то я їм винна 30тис.,сказав що до 18.00 не буде пускати заяву в хід якщо я з ними домовились і вони заберуть заяву! У мене буЛа 1 пролонгація скажіть що робити?
Піти напитись,а потім посилати їх на ...або запросити в гостіCrediton написали, что подали иск по нарушению ст 625, 530, 1050 ГКУ. Что делать?