Кримінальна справа шиють мошеннічиство

• Автор теми Автор теми Ната1992
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 4K
Я місяць бігала в поліцію писала заяви,(на мене відкрили 2 кредити) і в прокуратуру писала скаргу відповідь невбачають криміналу.Правда після зустрічі з усіма начальниками які мене турляли один до одного.Внесли мою заяву до єрдр тепер написала заяви цим шарагам чекаю результату.

:кофе: по телефону муссара расследование не ведут!он прийти должен был!как вы знать можете что это следователь если он ксиву свою по телефону не может показать

Доброго дня,сьогодні подзвонив до мене слідчий ярослав вячеславович манджосов з черкаського відділу поліції та сказав що на мене написана заява від компанії слу по факту шахрайства,ніби то я їм винна 30тис.,сказав що до 18.00 не буде пускати заяву в хід якщо я з ними домовились і вони заберуть заяву! У мене буЛа 1 пролонгація скажіть що робити?
Если бы это был на самом деле следователь, и у него была бы заява на Вас, он бы вызвал Вас в райотдел, а не обзванивал сельсоветы. бред какой то

То він спочатку в сільську раду подзвонив тоді до мене
Я коли була в поліціі мені слідчий сказав не парьтесь змініть сімку або посилайте іх на х .Каже нам теж за бившого співробітника дзвонять усьому відділку .То вивод якщо вони нічого не роблять по відношеню до себе ,то вони нам допомогати теж небудуть.

Доброго дня,сьогодні подзвонив до мене слідчий ярослав вячеславович манджосов з черкаського відділу поліції та сказав що на мене написана заява від компанії слу по факту шахрайства,ніби то я їм винна 30тис.,сказав що до 18.00 не буде пускати заяву в хід якщо я з ними домовились і вони заберуть заяву! У мене буЛа 1 пролонгація скажіть що робити?
Следователи не звонят на мобильные, не пишут смс, не лайкают фоточки... ;) Они не договариваются за оплаты долгов...
А если бы, в другой реальности, следователь принял такое заявление.... он бы сразу застрелился.., оставив записку "Я у мамы дурачок, и с этим жить я не могу"!!!:)

Я коли була в поліціі мені слідчий сказав не парьтесь змініть сімку або посилайте іх на х .Каже нам теж за бившого співробітника дзвонять усьому відділку .То вивод якщо вони нічого не роблять по відношеню до себе ,то вони нам допомогати теж небудуть.
е точно я вже 2 заяви подала і вони тільки розводять руки

Ничего. Это явно вам звонили МФОшки

Здравствуйте. Я великий магистр чёрной и белой магии, член ордена святого духа,гуру спиритизма и трансмиссии между мирами Мудазвонов Евстафий Лукич.Мне поступил заказ от всех калловых масс,на наведение на вас самой страшной порчи- 666 беспроцентных займа с вечной пролонгацией в загробном мире!!! Но до полуночи у вас есть время договориться со всеми МФО,и они отзовут свой заказ. Звоните срочно!!!

Здравствуйте. Я великий магистр чёрной и белой магии, член ордена святого духа,гуру спиритизма и трансмиссии между мирами Мудазвонов Евстафий Лукич.Мне поступил заказ от всех калловых масс,на наведение на вас самой страшной порчи- 666 беспроцентных займа с вечной пролонгацией в загробном мире!!! Но до полуночи у вас есть время договориться со всеми МФО,и они отзовут свой заказ. Звоните срочно!!!
ага Дуже смішно

Є певний порядок виклику осіб , який передбачений КПК України. Вимагайте направлення Вам повістки.

Є певний порядок виклику осіб , який передбачений КПК України. Вимагайте направлення Вам повістки.
Тут же не про вызов. Типа мусору лень расследовать и он звонит чтоб они между собой разобрались :lol:

Назад
Угорі