Крик души как много денег в никуда

• Автор теми Автор теми Selena_07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 1K
Надо забить с самого начала и будет вот так: "Динэро" две недели назад и сегодня...

Вкладення

• Screenshot_2020-04-27-21-23-08.webp
    Screenshot_2020-04-27-21-23-08.webp
    65.1 Кб · Перегляди: 36
  • Screenshot_2020-04-27-21-23-22.webp
    Screenshot_2020-04-27-21-23-22.webp
    66.9 Кб · Перегляди: 37
Я віддала 200 тис... І все-одно винна 100, не менше... І ще й знайомому стільки ж. Тому закриваю самі***і, а решту перестала кормити

Та же ситуация, переплатила тело в манивео в 9000 на 45000. Уже написала им письмо, буду потом штурмить нацкомфин. Вдруг получится

Плакати хочеться(((але краще пізно як ніколи, тішу себе тим, що ще молода, заробляю)
Це я про себе..
Добре,що є сестри й брати по нещастю, що хоч спасли від пролохацій, а то б іще кормили канторки...хай поголодають...

Вкладення

• FB_IMG_1588054489475.webp
    FB_IMG_1588054489475.webp
    36.5 Кб · Перегляди: 25
Це я про себе..

Добре,що є сестри й брати по нещастю, що хоч спасли від пролохацій, а то б іще кормили канторки...хай поголодають...
До мене прозріння прийшло коли в мене їсти не було що, і в кишені ні копійки, а я за кордоном, взяти нема в кого... От тоді думаю стапе мала, бери себе в руки, і навіть сама не знаю як в паніці і істериці натрапила на форум, а потім на "тверезо" порахувала скільки віддала, просльозилась, печально але нічо життя довге....
А тепер все чотко, нарешті життя стало "кольорове" ☺️☺️☺️

До мене прозріння прийшло коли в мене їсти не було що, і в кишені ні копійки, а я за кордоном, взяти нема в кого... От тоді думаю стапе мала, бери себе в руки, і навіть сама не знаю як в паніці і істериці натрапила на форум, а потім на "тверезо" порахувала скільки віддала, просльозилась, печально але нічо життя довге....
А тепер все чотко, нарешті життя стало "кольорове" ☺☺☺
Якось зразу було, як під дозою, пролохації...а вже якось зараз стоп.гоп...продукти купляю.комуналка й дитина на першому місці....а як отримаю з/п куплю собі щось нове

Якось зразу було, як під дозою, пролохації...а вже якось зараз стоп.гоп...продукти купляю.комуналка й дитина на першому місці....а як отримаю з/п куплю собі щось нове
Головний крок вже зроблений) це освідомлення ситуації!!!
Правильно дитина це головне в житті кожної мами)

450к тело, если выплачивать согласно графика то почти полтора лимона, 25к ежемесячный платеж)
Еще год назад не думала,что буду меряться с кемто долгами ? .Я с банками разбираться буду,а про МФО стараюсь и не думать,если не считая,что безсмертная Дорошкевич влепила ИН мужу и мне,может это и к лудшему,посужусь,хоть звонилок меньше будет

С
Дорогие. Не погружайтесь в эти апокалиптические настроения!
Для меня это был путь к самой себе - цена урока любви к себе. Пока ненаступила точка ... 150 тыщ.. и ты начинаешь понимать.. в кого нужно вкладывать) в себя и в ребенка (а у вас свое будет)
да вот такие дорогие уроки. И это цифра даже не потраченного.. этого мне не подсчитать сейчас..
Согласна на 100%. Это цена нашего урока! По другому - не получилось бы сделать выводы. И пусть лучше уроки будут нам обходиться деньгами, чем другой "валютой".
И как не абсурдно нужно жизнь поблагодарить за такой мощный урок.

Назад
Угорі