Щоденник Крик души. 29 МФО и скоро рожать

• Автор теми Автор теми Alexi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 141
  • Перегляди Перегляди 6K

Alexi

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
19
Бали
3560
Alexi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня много мфо29 я в панике пошли просрочки мне скоро рожать я незнаю что мне делать тела большие

У меня много мфо29 я в панике пошли просрочки мне скоро рожать я незнаю что мне делать тела большие
Дитина-понад усе!Припиніть істерику і піклуйтеся про майбутнє малятко! Хай вам Бог помагає!

Мені просто написали колектори что приедут 18.06

что что? рожать ! выбора то особо нет ????. а мфо - ерунда это все. у вас просто первая волна паники . у меня 25 мфо в любви и согласии с ними живу +- 1,6 года

Ну для начала какая фирма сказала что приедет? По итогу в 99% случаев никто никуда не едет) но давайте прикинем) даже если приедут) и что?) они скажут вам Вы должны денег, Вы скажете нету, они дадут Вам бумажу и уедут) что тут страшного то?)

кто приедет ? коллекторы ? смешная вы )) никто никуда не приедет )). еще потом могут написать что мы у вас были , а вас такой нехорошей не было дома . аяяй

В вашому положенні наполегливо рекомендую змінити сім-карту і спокійно пройти цей важкий, але щасливий період - народження дитини.
Ніхто до вас не приїде, нічого не відбере, нікого не посадить. Не читайте цей маразм взагалі.
Налаштуйтесь на голвніше що є у вашому житті на даний момент.
А ці всі конюхи перетопчуться і почекають, коли у вас з'явиться можливість і бажання щось вирішувати.
Здоров'я вам і вашому малятку!

"Конюхи" звичайно почекають у прихожій -але потім заблокують і арештують всі рахунки і виплати (дитячі теж)-їм плювати на вас та дитину! Правова державаУкраїна!
"Конюхи" звичайно почекають у прихожій -але потім заблокують і арештують всі рахунки і виплати (дитячі теж)-їм плювати на вас та дитину! Правова державаУкраїна!
Чи варто народжувати в цій прокляій Богом і людьми країні?

Запрещено использовать КАПСЛОК!
МОЖЕТ БЫТЬ - А МОЖЕТ И НЕТ! скорее всего нет

Не наганяйте жуті! Навіть якщо пітушки шось там схочуть заблокувати - юристи це вирішують

выкинуть симку с окна и забыть за них! пусть звонят кому угодно,если вам ваше окружение будет доставать,делайте глаза по пять копеек...мол я не я и хата не моя..ничего не брала никому ничего отдавать НЕ БУДУ!

Спасибо большое за поддержку
Они пока маме папе звонят и сестре

Спасибо большое за поддержку
Они пока маме папе звонят и сестре
Мужайтесь! Будуть дзвонити всім родичам- сусідам- однокласникам- роботодавцям -колегам -в бухгалтерію-собес ітд!

Назад
Угорі