Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K

Таня1

Only read
Дописи
134
Реакції
92
Бали
68
Таня1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прошу пораду, в тих хто вже має трохи досвіду з Мфо, в мене їх 30, прострочки ще не по всіх, але платити я вже взагалі не маю чим, зп невелика, тому розребтись зможу не швидко. Я змінила свій номер і не знаю чи добре зробила, бо може були б якісь пропозиції, і ще скажіть чи варто їм на ел. пошту написати листи що я не взмозі більше оплачувати.

В мене це перший раз, і на жаль про цей форум дізналась вже коли на пролонгації нагребла купу Мфо.
Розумію що будуть дзвонити, але дуже цього боюсь, за перший тиждень дзвінків було безліч і ще смс, вайбер та телеграм.
Я вже не знаю що робити, як бути далі. І як мінімізувати наслідки для себе та близьких,

Прошу пораду, в тих хто вже має трохи досвіду з Мфо, в мене їх 30, прострочки ще не по всіх, але платити я вже взагалі не маю чим, зп невелика, тому розребтись зможу не швидко. Я змінила свій номер і не знаю чи добре зробила, бо може були б якісь пропозиції, і ще скажіть чи варто їм на ел. пошту написати листи що я не взмозі більше оплачувати.

В мене це перший раз, і на жаль про цей форум дізналась вже коли на пролонгації нагребла купу Мфо.
Розумію що будуть дзвонити, але дуже цього боюсь, за перший тиждень дзвінків було безліч і ще смс, вайбер та телеграм.
Я вже не знаю що робити, як бути далі. І як мінімізувати наслідки для себе та близьких,
Зверніться до адвоката по мікрозаймам

змінила свій номер і не знаю чи добре зробила, бо може були б якісь пропозиції,
Да, можете симку вставлять просто раз в несколько дней, чтобы просмотреть предложения.
чи варто їм на ел. пошту написати листи що я не взмозі більше оплачувати.
Смысла нет.

Писали і не раз. Юристи не займаються вирішенням оплати мфо. То чухня повна.
Юристи ні, а адвокати так. Надсилають листа офіційного з умовами та представляють твої інтереси в цих конторах. Мені адвокат допоміг з 2 МФО, які взагалі на поступки не йшли. Зараз прцюємо з 3-ю МФО. То після листа хоч пішов у МФО якийсь здвиг, а то взагалі не йшли на поступки. Дає адекватні поради та як себе вести з МФО.

Юристи ні, а адвокати так. Надсилають листа офіційного з умовами та представляють твої інтереси в цих конторах. Мені адвокат допоміг з 2 МФО, які взагалі на поступки не йшли. Зараз прцюємо з 3-ю МФО. То після листа хоч пішов у МФО якийсь здвиг, а то взагалі не йшли на поступки. Дає адекватні поради та як себе вести з МФО.
Якщо не скажете,що то за адвокат такий,Вам не заплатять за рекламний пост. Думай те

Да, можете симку вставлять просто раз в несколько дней, чтобы просмотреть предложения.

Смысла нет.
Я просто не можу зрозуміти що краще чи щоб мені дзвонили, то може будуть менше дзвонити по рідним. Чи це не має різниці. Хотіла б чим швидше з цим покінчити і розуміння того що з зп в 13к, швидко погасити суму десь в 200к не вийде. І вся ця ситуація мене так вибиває із себе, що я навіть не можу зосередитись, і знайти собі чкий додатковий заробіток, просто опускаються руки. А це тільки перший тиждень, а на форумі пишуть що далі буде гірше. А ще дуже боюсь цих груп і колажів про які тут пишуть.

Якщо не скажете,що то за адвокат такий,Вам не заплатять за рекламний пост. Думай те
При чому тут рекламний пост не заплатять? Я не працюю з таким. Є адвокат з яким я працюю, знайшла через знайомого адвоката, яка порадила саме цього адвоката по мікропозикам?

Я просто не можу зрозуміти що краще чи щоб мені дзвонили, то може будуть менше дзвонити по рідним. Чи це не має різниці.
Не имеет значения. Ну может в самом начале разве что, потом если денег не будет от вас, им будет все равно, общаетесь вы с ними или нет.

Я просто не можу зрозуміти що краще чи щоб мені дзвонили, може будуть менше дзвонити по рідним. Чи це не має різниці. Хотіла б чим швидше з цим покінчити і розуміння того що з зп в 13к, швидко погасити суму десь в 200к не вийде. І вся ця ситуація мене так вибиває із себе, що я навіть не можу зосередитись, і знайти собі чкий додатковий заробіток, просто опускаються руки. А це тільки перший тиждень, а на форумі пишуть що далі буде гірше. А ще дуже боюсь цих груп і колажів про які тут пишуть.
на період воєнного стану у вас немає боргу більше тої суми що ви взяли + відсотки за строк кредитування
це при умові що ви щось брали

звідки там 200 к - хз

При чому тут рекламний пост не заплатять? Я не працюю з таким. Є адвокат з яким я працюю, знайшла через знайомого адвоката, яка порадила саме цього адвоката по мікропозикам?
А что вы вообще на форуме забыли, если у вас супер адвокат, который решает ваши проблемы?

Писали і не раз. Юристи не займаються вирішенням оплати мфо. То чухня повна.
А адвокати тим паче☝️
Вам грошей не жалко?

Ви сурьйозно ,чи рекламуєте таких захист ????

Назад
Угорі