Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Відпочити від кредитів.....місяців 2))І що мені буде за то що я не оплачую кредити бо немаю теперь змоги то просто ужас хоть іди і убивай позад них і їхніх вісотків космічні
Жити своїм життям, не займати голову дурним. Антиспам, попередити рідних та оточення про можливі дзвінки, чекати, морозитись, не спілкуватись з дзвонілками. Перевипустити картки які світили в МФО. Відкладайте гроші- будуть гарні пропозиції - буде з чим їх гаситиІ що мені буде за то що я не оплачую кредити бо немаю теперь змоги то просто ужас хоть іди і убивай позад них і їхніх вісотків космічні
Забув головне. Не брати нових кредитів і не позичати у кого небудь грошіІ що мені буде за то що я не оплачую кредити бо немаю теперь змоги то просто ужас хоть іди і убивай позад них і їхніх вісотків космічні
Добре дякую а скільки часу може пройти щоб вони согластлися без вітсотків оплатитиЖити своїм життям, не займати голову дурним. Антиспам, попередити рідних та оточення про можливі дзвінки, чекати, морозитись, не спілкуватись з дзвонілками. Перевипустити картки які світили в МФО. Відкладайте гроші- будуть гарні пропозиції - буде з чим їх гасити
Забув головне. Не брати нових кредитів і не позичати у кого небудь гроші
У кожного по різному ,від пару місяців до пів року ,і залежить які конториДобре дякую а скільки часу може пройти щоб вони согластлися без вітсотків оплатити
Ага ясненько дякуюУ кожного по різному ,від пару місяців до пів року ,і залежить які контори
А можна буде їм плати ти частями а не все наразАга ясненько дякую
Як що мається на увазі реструкторізація - то не вигідно ,пропустите хоч один платіж і все заново ,гроші викинуті на вітер ,чекайте пропозицій вигідних для вас ,і краще одним закрити і забутиАга ясненько дякую
А можна буде їм плати ти частями а не все нараз
Не не теперь частями а зними договоритися щоб платити частинами чи треба краще нараз усьо платитиЯк що мається на увазі реструкторізація - то не вигідно ,пропустите хоч один платіж і все заново ,гроші викинуті на вітер ,чекайте пропозицій вигідних для вас ,і краще одним закрити і забути
Не знаю ,особисто я з ними ні про що не домовляюсь ,можете спробуватиНе не теперь частями а зними договоритися щоб платити частинами чи треба краще нараз усьо платити
В мене від 2х місяцівДобре дякую а скільки часу може пройти щоб вони согластлися без вітсотків оплатити
А уд якої фірми бралиВ мене від 2х місяців
Хіба що з гарантійним листом,де буде прописано сума і дата оплати. Але ризиковано,якщо сума велика. От 10000 на 2 місяці по 5000. Перший внесок зробили,а другий-форсмажор!!!Все,гроші пропали. Намагайтеся закрити одразу.Як що мається на увазі реструкторізація - то не вигідно ,пропустите хоч один платіж і все заново ,гроші викинуті на вітер ,чекайте пропозицій вигідних для вас ,і краще одним закрити і забути
Зе кредит, мілоан,тенго,качай взагалі менше тіла запропонували,сос кредит,кредит бокс,смарти. І всі розбивають на кілька платежів,але я так робила,дк мала маленькі тіла максимум до 4000. Тобто по 2000.А уд якої фірми брали
Ага дякую за підказку а який термін длиться їхні пропозиції на угодуХіба що з гарантійним листом,де буде прописано сума і дата оплати. Але ризиковано,якщо сума велика. От 10000 на 2 місяці по 5000. Перший внесок зробили,а другий-форсмажор!!!Все,гроші пропали. Намагайтеся закрити одразу.
Зе кредит, мілоан,тенго,качай взагалі менше тіла запропонували,сос кредит,кредит бокс,смарти. І всі розбивають на кілька платежів,але я так робила,дк мала маленькі тіла максимум до 4000. Тобто по 2000.
Місяць точно. А після місяця їх пропозицій у мене вийшло закрити по моїм пропозиціям. Погодились на мої умови. Одразу кинули гарантійний лист.Ага дякую за підказку а який термін длиться їхні пропозиції на угоду
Аааа ясненькоМісяць точно. А після місяця їх пропозицій у мене вийшло закрити по моїм пропозиціям. Погодились на мої умови. Одразу кинули гарантійний лист.
Дякую за підказку а то я вже незнала що мені робитиВідпочити від кредитів.....місяців 2))
А потім по трохи вирішувати.
Якраз настане час для нормальних пропозицій до закриття.
А поки повний ігнор,і спокій.
І не дивіться,що там рахують.Хай бавляться))
Читати форум ,тут багато корисної інформаціїДякую за підказку а то я вже незнала що мені робити
Нічьо. Перезагрузити мозок на позитив. Просто відкладайте кошти і по мірі можливостей закривайте.Аааа ясненько
Дякую за підказку а то я вже незнала що мені робити
Читати форум ,тут багато корисної інформаціїто
Закривати лише тоді коли з ними договоримся чи колиНічьо. Перезагрузити мозок на позитив. Просто відкладайте кошти і по мірі можливостей закривайте.
То точноЧитати форум ,тут багато корисної інформації
Коли Вас влаштують їх умови. Мені писали закрийте кредит за 1500. Думаю почекаю ще. Потім:ну віддайте хоч 840. Думаю:ок. Так і закрилаЗакривати лише тоді коли з ними договоримся чи коли