Кредити. Що робити з початку прострочок?

• Автор теми Автор теми Світлана055
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 190
  • Перегляди Перегляди 11K
А я тс писала,що краще б сама сказала....і підготувала оточення....А тепер вони там тріпають родичам все що можна і ні,і фіг відмиєшся....
Якби сама розказала теж саме було б, в мене така родина дурна, що нічо б не змінило їхнього ставлення до цієї ситуації

Якби сама розказала теж саме було б, в мене така родина дурна, що нічо б не змінило їхнього ставлення до цієї ситуації
Ой не факт....но ситуация все равно остается той же... Вы не сделали ровным счетом - ни-че-го
Ну теперь придется рассказывать. И говорить, кстати, надо будет сильным и уверенным голосом.

Та тепер спробуй іх переконай..що будинок не заберуть...в тюрму не посадять ...що дітей не заберуть...
В тюрьму посадят если родственники будут отвечать на звонки убл*дков, инфа 100%?
Спокойствие, главное спокойствие

Ну поки ще нічого не прийшло, ми стараємось платити, я не хочу довести до того щоб щось прийшло, тому не хочу нічого розказувати
Не получиться , вони тілки висосуть всі ваші гроші заженуть в ще більші кредити ...відсотки у них дикі..наростають більше ніж можна заробити...

Я мав похожу ситуацію то родині розповів про те що це якісь розводіли..і тд, їх ні листи немають ніяких нормальних документів, тілки непонятно ксерокопії без підписів та печаток...

Не забрали? И не посадили? И прав родительских не лишили? В квартире своей все ещё живете? Странно…?
Хоча скажу так,мені потрібно було місяця 3 щоб батькам донести що до нас ніхто не приіде,дітей не заберуть.....і мене не посадять.....а потім поговорили з адвокатом і вони заспокоілися...

Хоча скажу так,мені потрібно було місяця 3 щоб батькам донести що до нас ніхто не приіде,дітей не заберуть.....і мене не посадять.....а потім поговорили з адвокатом і вони заспокоілися...
Тіки нажаль я доказати що нічого не буде не зможу

Вкладення

• Screenshot_20210805-180919_Telegram.webp
    Screenshot_20210805-180919_Telegram.webp
    85.9 Кб · Перегляди: 69
Тіки нажаль я доказати що нічого не буде не зможу
Если по приезду не сможете ей ничего донести,то..Я б на время прекратила общение.
Я вообще не понимаю этого,вы взрослая и зачем лезть в вашу жизнь.

Если по приезду не сможете ей ничего донести,то..Я б на время прекратила общение.
Я вообще не понимаю этого,вы взрослая и зачем лезть в вашу жизнь.
От я теж всім кажу, "я що на вас кредити брала", сама влізла сама вилізу, але не треба мені вже так мозок єб*ти??

От я теж всім кажу, "я що на вас кредити брала", сама влізла сама вилізу, але не треба мені вже так мозок єб*ти??
Вам надо было самой сказать и со своей точки зрения..А тут шараги уже постарались во всей красе..

Поясніть всім, що це тільки погрози і ці контори нічого зробити не можуть. Такі в них методи роботи, так вони хочуть витягнути більше грошей.
Якщо не зрозуміють рідні, то припиніть спілкування на деякий час. Ви вже маєте свою сім'ю, самостійна людина.

Зараз збирайте трохи грошей і чекайте на вигідні пропозиції закриття.
Знаю, як вимотують ці дзвінки. В мене зараз десь 4 місяці просрочок в середньому. І я помітила, що дзвінків стало менше. Якщо раніше дзвонили 30, а то і більше раз на день, то зараз 6-8. Форум допоміг дуже сильно витримати це все.
Тримайтеся)

Назад
Угорі