Кредитпроминвест: предлагают закрыть за тело

• Автор теми Автор теми Domasias1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 4K
В мене зараз фінсфера листи шле: один день для вас лояльні умови закриття, другий день підготовку для передачі документів в суд завершено🙃
Так що якось так
Та все они такие. Сос вон — суд без вас и вам хана. На другой день — ой, мы вам аж целых 100 грн скинули. Ржу — сил нет успокоиться:smoke::metal:

Коли брали? В мене виходить через півроку запропонували за тіло, і то це була вже факторингові компанія, а не самі єгроші.
Я їх просто ігнорив півроку повністю, на дзвінках виключені невідомі номери, а смс іноді читав, іноді сміявся, коли читав.;)
Брав в серпні, сплатив пролонгацію в вересні, продали в листопаді кредитпромінвест, попросив договір,він кинув але там суми немаю,пусте місце.На є гроші теж немає договору.Менеджер каже нащо вам договір,ви ж не платите))

Брав в серпні, сплатив пролонгацію в вересні, продали в листопаді кредитпромінвест, попросив договір,він кинув але там суми немаю,пусте місце.На є гроші теж немає договору.Менеджер каже нащо вам договір,ви ж не платите))
Ну власне цих промінвестів я й ігнорив десь місяця 3-4. Потім написали за тіло, була можливість закрити. Я й домовився на два платежі.
До речі промінвести дзвонили рідним, так що будьте готові

Ну власне цих промінвестів я й ігнорив десь місяця 3-4. Потім написали за тіло, була можливість закрити. Я й домовився на два платежі.
До речі промінвести дзвонили рідним, так що будьте готові
Ну я їх не ігнорю прям, рідних як таких немає,за кордоном або не спілкуюся.Иа я думаю що домовлюся з ними раніше.
Яка у вас сума була?

Прислали таке повідомлення краще ігнорувати чи написати спитати що за пропозиція? Менше місяця як продали

Вкладення

• IMG_5420.webp
    IMG_5420.webp
    114 Кб · Перегляди: 67
Прислали таке повідомлення краще ігнорувати чи написати спитати що за пропозиція? Менше місяця як продали
Хочете пишіть, хочете не пишіть. Це по суті нічого не міняє.

Сьогодні прислали вже 15 тис на 3 частини хоча там тіло 17 було)

Привіт, в мене є проопозиція закрити за тіло+ 3000 тисячі, однак я знаю, що завтра зможу внести тільки більшу частину суми, решту до кінця тижня. Підкажіть вони сильно колотять оточення?

Привіт, в мене є проопозиція закрити за тіло+ 3000 тисячі, однак я знаю, що завтра зможу внести тільки більшу частину суми, решту до кінця тижня. Підкажіть вони сильно колотять оточення?
Та поки не звонили,та й не факт що будуть, кажіть що хочете тіло на 2 платежі)

Просіть на два платежі якщо зможете ще внести оплату наступного місяця, вони погодяться

А если думаете что сможете, но жизнь ткнёт носом... Тогда что?
Я никого не заставляю и это как решит человек. Мне они подтвердили на платежи, я рискнула, потому что хочу побыстрее договариваться и закрывать кредиты и на реальных условиях на которые рассчитываю, никто ещё меня 4 месяцев ждать не будет, и так много чего не будет закрыто и все в просрочках и будут продажи и суды.
у меня сумма большая если пойдут в суд даже если два тела платит очень много выходит, так что надеюсь жизнь не тыкнет носом и буду как то разгребать. Не знаю правильно ли поступила, посмотрим. Сама думаю и днем и ночью не знаю как расчитывать кого лучше первыми гасить, все равно каждая компания как то действует к каждому по разному и кому как повезет , пугает многое, и ещё помимо кредитов на многое нужные деньги 🫰

Останнє редагування:
Я никого не заставляю и это как решит человек. Мне они подтвердили на платежи, я рискнула, потому что хочу побыстрее договариваться и закрывать кредиты и на реальных условиях на которые рассчитываю, никто ещё меня 4 месяцев ждать не будет, и так много чего не будет закрыто и все в просрочках и будут продажи и суды.
у меня сумма большая если пойдут в суд даже если два тела платит очень много выходит, так что надеюсь жизнь не тыкнет носом и буду как то разгребать. Не знаю правильно ли поступила, посмотрим. Сама думаю и днем и ночью не знаю как расчитывать кого лучше первыми гасить, все равно каждая компания как то действует к каждому по разному и кому как повезет , пугает многое, и ещё помимо кредитов на многое нужные деньги 🫰
Так то оно понятно. Но это частая ошибка. Сначала — я смогу, а потом — деньги в трубу и «плати ещё», даже без спасибо)

Так то оно понятно. Но это частая ошибка. Сначала — я смогу, а потом — деньги в трубу и «плати ещё», даже без спасибо)
Так и есть поэтому я решил вот так, 3 шарашки за тело частями щас разбил там мелкие, потом лучше подкопить хотя бы с месяц, чтоб хоть какие-то деньги лежали, на всякий случай, даже те 5-10тыс, а потом уже набирать новые "пропозиции"... думаю за месяц ничего не случится никуда они не денутся

Мені скаазли.що знижка скасована - 56 тисяч до оплати, скинули вимогу. дали 2 дні.

Так всі і потрапляють на форум
Жахіття ці інвести... сьогодні приходили сусіди яких я навіть не знаю, та казали що я їх вказала поручителями та розкривали їм же їх власні персональні дані, після були в поліції писали заяви. Я пережила жахіття сьогодні 🤦🏽‍♀️

Назад
Угорі