Кредитпроминвест: предлагают закрыть за тело

• Автор теми Автор теми Domasias1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго дня всім, не хочу створювати окрему тему, розкажу/спитаю тут.
Прислали мені вчора ці промінвести пропозицію за тіло до кінця місяця (щось багато контор бачу активізувалося до кінця місяця пропозиції шлють).
Брав кредит в єгроші ще в березні. Продали вроді в червні. З ними не спілкувався, з єгрошами теж не спілкувався.
Домовився на 2 платежі 30.09 і 10.10.
Власне питання, підкажіть хто розбирається, гарантійка норм?
В нас така сама була, нормально

Знаходжусь в них місяць, вже пишуть, що подають до суду. При чому пропоную їм просто перенести терміни сплати на два тижні. Підкажть, просто чешуть чи можуть і на такому терміні подати? Бо бачу,по реєстру, що реально в суд звертаються інколи

Знаходжусь в них місяць, вже пишуть, що подають до суду. При чому пропоную їм просто перенести терміни сплати на два тижні. Підкажть, просто чешуть чи можуть і на такому терміні подати? Бо бачу,по реєстру, що реально в суд звертаються інколи
Чешуть

Лякають. І краще їх ігнорити, тоді тіло запропонують. Бо те, що ви їм щось пропонуєте говорить про те, що ви переймаєтесь і можна з вас більше стягнути.

Уважаемые знатоки,подскажите пожалуйста кредит продали кредитпроминвесту,сказал насчет тела они согласились,ну сказали только сегодня,оплатить могу только завтра,будет ли еще предложение интересно, 47 дней просрочки.

Поспешил тем что написал именно сегодня им,ответил,по глупости,ждать ли еще такого предложения или уже наврядли.

Останнє редагування:
Уважаемые знатоки,подскажите пожалуйста кредит продали кредитпроминвесту,сказал насчет тела они согласились,ну сказали только сегодня,оплатить могу только завтра,будет ли еще предложение интересно, 47 дней просрочки.

Поспешил тем что написал именно сегодня им,ответил,по глупости,ждать ли еще такого предложения или уже наврядли.
Гарантійку кинули?

Нет,дальше замолчали просто
Просіть гарантійку
Скажіть як тільки її отримаєте то заплатите,вам треба час потягнути
Постарайтеся домовитися на завтра,просто зверху накинути 1000
Я так зробила

Просіть гарантійку
Скажіть як тільки її отримаєте то заплатите,вам треба час потягнути
Постарайтеся домовитися на завтра,просто зверху накинути 1000
Я так зробила
готовы только сегодня кинуть и что бы сегодня я заплатил,мне вот нужен ответ,если подождать день два и снова написать им, предложат они или нет,с учетом того что я брал 10500 заплатил 6000 по графику и вышел в просрочку из за проблемы с зарплатой,сейчас просрочка 17800

готовы только сегодня кинуть и что бы сегодня я заплатил,мне вот нужен ответ,если подождать день два и снова написать им, предложат они или нет,с учетом того что я брал 10500 заплатил 6000 по графику и вышел в просрочку из за проблемы с зарплатой,сейчас просрочка 17800
Ви бачите що я вам пишу??
Вони то можуть і пізніше запропонувати тіло, можуть тут ключове слово,але вони можуть біди наробити, терор зробити гарний
Якщо немає грошей то просто видаліть повідомлення і чекайте пропозиції знову
І їм без різниці скільки і куди ви заплатили,в них своя робота

Незнаю як у кого, а у мене ці промінвест кончені (думаю що це вони), погрожують родичам, дзвонили сусідам і далеким знайомим, а ще балувались підміною номера. Родичці продиктували її ж адресу і погрожували, що приїдуть і буде відробляти борг, короче капець

Доброго дня всім, не хочу створювати окрему тему, розкажу/спитаю тут.
Прислали мені вчора ці промінвести пропозицію за тіло до кінця місяця (щось багато контор бачу активізувалося до кінця місяця пропозиції шлють).
Брав кредит в єгроші ще в березні. Продали вроді в червні. З ними не спілкувався, з єгрошами теж не спілкувався.
Домовився на 2 платежі 30.09 і 10.10.
Власне питання, підкажіть хто розбирається, гарантійка норм?
Я щось з ними не можу домовитися,брав в є гроші 17 тис , платив пролонгацію ще 7 був, кажуть 33 тис, якщо сьогодні то 23 тис) Хочу хоча б до тіла дійти але як завжди кажуть що в суд підуть))
Незнаю як у кого, а у мене ці промінвест кончені (думаю що це вони), погрожують родичам, дзвонили сусідам і далеким знайомим, а ще балувались підміною номера. Родичці продиктували її ж адресу і погрожували, що приїдуть і буде відробляти борг, короче капець
То не законно, вони залякують, хочуть вплинути, можете скаргу написати.Я коли прочитав про їхні права,то вони тільки можуть собі в вайбері писати
То не законно, вони залякують, хочуть вплинути, можете скаргу написати.Я коли прочитав про їхні права,то вони тільки можуть собі в вайбері писати

Я щось з ними не можу домовитися,брав в є гроші 17 тис , платив пролонгацію ще 7 був, кажуть 33 тис, якщо сьогодні то 23 тис) Хочу хоча б до тіла дійти але як завжди кажуть що в суд підуть))
Коли брали? В мене виходить через півроку запропонували за тіло, і то це була вже факторингові компанія, а не самі єгроші.
Я їх просто ігнорив півроку повністю, на дзвінках виключені невідомі номери, а смс іноді читав, іноді сміявся, коли читав.;)

Я їх просто ігнорив півроку повністю, на дзвінках виключені невідомі номери, а смс іноді читав, іноді сміявся, коли читав.
Игноририл! А это на то похоже? 👇
Хочу хоча б до тіла дійти але як завжди кажуть що в суд підуть))
———————————————————————————————
Теперь дальше. Vasyl2996 — забудьте! Для них это — просто подарок на мивинку. Его не учитывают эти сараи) 👇
платив пролонгацію ще 7 був, кажуть 33 тис

Игноририл! А это на то похоже? 👇
В мене зараз фінсфера листи шле: один день для вас лояльні умови закриття, другий день підготовку для передачі документів в суд завершено🙃
Так що якось так

Назад
Угорі