Кредитори розсилають мої фото сусідам

• Автор теми Автор теми Barsik...
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 758

Barsik...

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Barsik... не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть що робити коли кредитори погрожують і розсилають моє фото всім сусідам і знайомим, пишуть що я роздаю інтимні послуги з моїм фото

Підкажіть що робити коли кредитори погрожують і розсилають моє фото всім сусідам і знайомим, пишуть що я роздаю інтимні послуги з моїм фото
Ничего не делать, просто переждать. Ну если известно, что за контора балуется - то можно еще жалобу в НБУ подать.

Ппппфффффф. Да пусть себе рассылают, что угодно. Долго это не будет продолжаться. Вообще не стоит обращать внимание на проделки убогих

Так буває.
Про когось пишуть, що надає послуги, про когось, що хворий на рак...
Це мерзенні потвори, місце яких давно в пеклі, але вони занадто тупі, щоб це зрозуміти...

Спробуйте написати скаргу в НБУ,потім в поліцію,маєте докази,якщо у вас були дзвінки до третіх лиць то все зберіть до купки,бажаю вам удачі та скорішого вирішення з шарагами.

Назад
Угорі