кредитон зеленый и исполнительная надпись!

• Автор теми Автор теми Mariyka92
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 7K
cheshire, скажіть а скільки днів у вас була прострочка
keeper305, і мене цікавить.....скільки часу ви неплатили

Останнє редагування:
Останнє редагування модератором:
keeper305, сума 1.5 тис. Тиждень прострочки а смс по два рази на день у вайбер теж звінка багато

keeper305, сума 1.5 тис. Тиждень прострочки а смс по два рази на день у вайбер теж звінка багато
не знаю общался один раз на начальной стадии прострочки , вроде все культурно , больше просил чем приказывал платить , ну хоть по 50 грн но платите , говорил что они недавно и с каллекторами не сотрудничают , про надписи я тогда вообще не знал ..
не знаю общался один раз на начальной стадии прострочки , вроде все культурно , больше просил чем приказывал платить , ну хоть по 50 грн но платите , говорил что они недавно и с каллекторами не сотрудничают , про надписи я тогда вообще не знал ..
я брал 1400 , в суммы всего накапало меньше двух , нормально ... в отличии от других , плачу по чуть чуть , хоть реально видно за что ...

keeper305, у мене 25 днів прострочки 1,5К .....прислали щойно смс ...що можу непоатити....колектора перекупять ваш долг, насчитают свой% и еще опозорят вас.........що може бути далі зараз просто даже немає щоб їм хоть 200 грн. кинути підскажіть
cheshire, підскажіть щось мені по (Crediton зелений) у мене 25 днів прострочки 1,5К .....прислали щойно смс у вайбер....колектора перекупять ваш долг, насчитают свой% и еще опозорят вас.........що може бути далі зараз просто даже немає щоб їм хоть 200 грн. кинути підскажіть
Mariyka92, а яка у вас прострочка була?

Останнє редагування:
keeper305, у мене 25 днів прострочки 1,5К .....прислали щойно смс ...що можу непоатити....колектора перекупять ваш долг, насчитают свой% и еще опозорят вас.........що може бути далі зараз просто даже немає щоб їм хоть 200 грн. кинути підскажіть
cheshire, підскажіть щось мені по (Crediton зелений) у мене 25 днів прострочки 1,5К .....прислали щойно смс у вайбер....колектора перекупять ваш долг, насчитают свой% и еще опозорят вас.........що може бути далі зараз просто даже немає щоб їм хоть 200 грн. кинути підскажіть
год наверно

Mariyka92, я хотіла вас питати як мені реагувати на цю смс у вайбері......підкажіть

Вони неагресивні. В порівнянні з егроші взагалі не чути їх. Віддають фінерджі на продзвон роботу, потім кредитекспресу.% не начисляють, спробуйте розбити борг на частини

это стандартные рассылки с угрозами
дальше все то же самое)
чем больше будете реагировать, тем больше будут давить

Назад
Угорі