ЯкВам
Форумчанин
- Дописи
- 133
- Реакції
- 56
- Бали
- 5125
ЯкВам не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
меньше неделиСкільки у Вас просрочка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
меньше неделиСкільки у Вас просрочка?
У мене більше року!меньше недели
а як достають у мене просрочка що в гроши всим що в кредитон?У мене більше року!
Самій дієвий спосіб- це ігнор!)
У мене і там і там)а як достають у мене просрочка що в гроши всим що в кредитон?
мені наярюють грозився там якийсь усіх обзвонить пока не беру трубку сижу чекаюУ мене і там і там)
Чесно ніяк не дістають, пару разів писали у вайбер, проігнорувала, дзвінки смс також ігнор. Зараз не чую про них взагалі!
Та мені також дзвонили в вайбер рекомендували взяти трубку, фото с паспортом, ну вобщем. Зараз рік і пару місяців тиша!мені наярюють грозився там якийсь усіх обзвонить пока не беру трубку сижу чекаю
а родичам знайомим колажі відправляли? їм наярювали? дякуюТа мені також дзвонили в вайбер рекомендували взяти трубку, фото с паспортом, ну вобщем. Зараз рік і пару місяців тиша!
Мені і контактному!а родичам знайомим колажі відправляли? їм наярювали? дякую
Оплата 5000,только после гарантийного письма, уж слишком все хитро и сделанныеПомогите з советом.
Подзвонили сегодня с кредитон
У меня тело кредита 4000 + проценты 2100.
Я договорился с ними что б закрыть за 5000 полностью. Так вот. Они согласились но есть нюанс. Они мне отправят новой почтой какой-то договор. Чтобы я подписал его. Но сначала я должен оплатить 5000. Сегодня узнал что гроши всем их кантора- у меня там тоже огого прострочка. Могут они в договор подсунуть какую то фигню? Или оплатить 6100 и забыть на договор итд?