CreditKasa КредитКаса (CreditKasa) наче забула за мене)

• Автор теми Автор теми Nightingale
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Nightingale

Форумчанин
Дописи
29
Реакції
4
Бали
278
Nightingale не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня форумчанини. Брав кредит у КредитКасі у Жовтні 2023 року, здається 10 числа. Якщо я не помиляюсь договір на 300 днів. До цього моменту тільки наярювали, максимум Факторам на продзвін віддавали, на якому я і по сей день. В суд так і не подавали, нікому, крім Факторів кредит не продавали. Скоро по ідеї буде спливати строк договору і я хотів би закрити кредит. Чи зможу я в такому випадку закрити за тіло або десь біля цього і чи стикався хтось раніше з такою ситуацією, бо читаючи інші історії з форуму, важко повірити, що в мене така ситуація. Брав 15000, з відсотками накапало 147975 грн, також є пропозиція закриття за 37500, як і в інших, але таких коштів немаю. Що в цілому порадите?

Всім доброго дня форумчанини. Брав кредит у КредитКасі у Жовтні 2023 року, здається 10 числа. Якщо я не помиляюсь договір на 300 днів. До цього моменту тільки наярювали, максимум Факторам на продзвін віддавали, на якому я і по сей день. В суд так і не подавали, нікому, крім Факторів кредит не продавали. Скоро по ідеї буде спливати строк договору і я хотів би закрити кредит. Чи зможу я в такому випадку закрити за тіло або десь біля цього і чи стикався хтось раніше з такою ситуацією, бо читаючи інші історії з форуму, важко повірити, що в мене така ситуація. Брав 15000, з відсотками накапало 147975 грн, також є пропозиція закриття за 37500, як і в інших, але таких коштів немаю. Що в цілому порадите?
Через 3 года предложили закрыть с тела 12500 за 3500

коли догоіпр спливае , у них появляеться спочатку акція 3 тіла , потім одне тіло , те що брали , а потім знову усі хотелкі , в ЛК
Ці акціі в продовж 3-4 місяців мабуть після закінчення строку всего , хотів закрити але не було коштів

Через 3 года предложили закрыть с тела 12500 за 3500
Ну у меня немного другая ситуация нежели у вас, но все-таки спасибо за ответ)
коли догоіпр спливае , у них появляеться спочатку акція 3 тіла , потім одне тіло , те що брали , а потім знову усі хотелкі , в ЛК
Ці акціі в продовж 3-4 місяців мабуть після закінчення строку всего , хотів закрити але не було коштів
Це у вас так відбувалося по новим договорам, які на 300 днів, так?

По договорам 300 днів, менше ніж за 37500 не погодяться, я з ними мучався більше року, Зрозумів, що скоро в суд підуть, та зважаючи їх судову практику шанси в мене були майже нульові, тому закрив за те що висить в кабінеті, як у Вас. Ну в кожного по різному, хз може повести та щось краще запропонують.

Если денег нет то просто мониторьте подали ли на вас в суд на судовой владе и накопите денег на адвоката иначе шансы что присудят все что хочет кредитор почти 100%

Это пугалка?

Вкладення

• photo_2024-08-05_12-28-01.webp
    photo_2024-08-05_12-28-01.webp
    80.2 Кб · Перегляди: 122
Имейте ввиду Дия глючит частенько у меня например она абсолютно не видела что у меня есть квартира так что проверяйте во всех местах что можно
Пусть подают в суд) ни квартиры, ни зп нет. А деньги могу и на карту родных пересылать а там со временем подать на банкротство

Пусть подают в суд) ни квартиры, ни зп нет. А деньги могу и на карту родных пересылать а там со временем подать на банкротство
Защищаться в суде планируете? И да процедура банкротства недешевая от 70 до 100 тысяч гривен стоит поэтому подходит не каждому да и нюансов там много

Защищаться в суде планируете? И да процедура банкротства недешевая от 70 до 100 тысяч гривен стоит поэтому подходит не каждому да и нюансов там много
Не планирую. Думаю за 2-3 года накоплю и можно будет пробовать.

Мфо + банки то +300тыс
Прилично конечно проконсультируйтесь у форумных юристов по поводу банкротства если хотите там много нюансов связанных с работой и имуществом хотя по идее это вариант вам подходит

Прилично конечно проконсультируйтесь у форумных юристов по поводу банкротства если хотите там много нюансов связанных с работой и имуществом хотя по идее это вариант вам подходит
Может ли коллекторы кредит каса звонить с оператора 093 не представляться угрожать а потом куча смс всяких приходит с активацией разных кодов

Может ли коллекторы кредит каса звонить с оператора 093 не представляться угрожать а потом куча смс всяких приходит с активацией разных кодов
Вряд-ли они, скорее всего это биткепитал так балуется подключили смс бомбер на ваш номер да и с лайфа они часто звонят если есть желание запишите звонки с угрозами и подайте заявление в полицию

Назад
Угорі