КредитАп ездит по домам?

• Автор теми Автор теми Yanulya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K

Yanulya

Форумчанин
Дописи
650
Реакції
586
Бали
5255
Yanulya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня пришла смс: "Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозы. Прохання забезпечити свою пристуність та понятих за адресою реєстрації, оплатіть до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту". Все бы ничего, но у них в договоре есть пунктик:

2.1.1.3.Вимагати у Позичальника дострокового повернення позики, сплати процентів за користування позикою, комісій за обслуговування Договору позики у наступних випадках:
  • Позичальник надав Позикодавцю недостовірні відомості для укладення цього Договору;
  • Внесення негативної інформації про позичальника до Бюро кредитних історій;
  • Відкриття провадження судом по справам з майновими вимогами до Позичальника, враховуючи подання зустрічних позовів відносно Позичальника, а також відкриття виконавчого провадження з майновими вимогами до Позичальника, виявлення інших боргів Позичальника.
2.1.1.4. Здійснити безспірне списання грошових коштів з банківського рахунку Позичальника для повного погашення Заборгованості.

Чего можно ожидать от этих ушлепков? С телв 1500 грн., оплата один раз 515 грн. на сегодня в ЛК 12085 грн.

Ничего! А согласно вами выделеном пункте, прежде чем дать вам займ, они должны убедиться в достоверности ваших данных! Вы подписывали что-то??

Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозі. Прохання забезпечити свою присутність та понятих за адресою реєстрації , оплатіть до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту. Тел. +380680671239

Пишут что в дороге видимо заранее выехали )

Ничего! А согласно вами выделеном пункте, прежде чем дать вам займ, они должны убедиться в достоверности ваших данных! Вы подписывали что-то??
Нет конечно! Кроме какой-то абракадабры, типа одноразового идентификатора.

І до мене їдуть!

Вкладення

• IMG_20191024_123840.webp
    IMG_20191024_123840.webp
    44.6 Кб · Перегляди: 47
Сегодня пришла смс: "Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозы. Прохання забезпечити свою пристуність та понятих за адресою реєстрації, оплатіть до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту". Все бы ничего, но у них в договоре есть пунктик:

2.1.1.3.Вимагати у Позичальника дострокового повернення позики, сплати процентів за користування позикою, комісій за обслуговування Договору позики у наступних випадках:
  • Позичальник надав Позикодавцю недостовірні відомості для укладення цього Договору;
  • Відкриття провадження судом по справам з майновими вимогами до Позичальника, враховуючи подання зустрічних позовів відносно Позичальника, а також відкриття виконавчого провадження з майновими вимогами до Позичальника, виявлення інших боргів Позичальника.
2.1.1.4. Здійснити безспірне списання грошових коштів з банківського рахунку Позичальника для повного погашення Заборгованості.

Чего можно ожидать от этих ушлепков? С телв 1500 грн., оплата один раз 515 грн. на сегодня в ЛК 12085 грн.
О каких приездах может быть речь, они звонят раз в месяц должнику, денег нет у них на бензин :ahaha:

Ездят они только по ушам)?‍♂️

максимум в суд обратятся с просьбой в упрощенном порядке провести....

От так от

Вкладення

• Screenshot_2019-10-24-21-15-53-275_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-10-24-21-15-53-275_com.android.mms.webp
    62.5 Кб · Перегляди: 36
Я нікого не хочу лякати, але всі так впевнено говорять, що ніхто не приїде, що далеко не є правдою....
До кожного не приїдуть однозначно, але вони таке практикують...
Я , думаю, швидшеу випадках, коли ніякі варіанти не спрацьовують....У мене через 3 роки приїжджав якийсь чувак, мене правда вдома не було...але наклеку, і вимогу він залишив ! через місяць, другий вони подали в суд !

кто знает, они списание деают? а то с теа 3000 набежало 9500, согласна тело оплатить + небольшой процентик, но 9500 же

максимум в суд обратятся с просьбой в упрощенном порядке провести....
Вас на продзвон передавали калам перед тим,як подали до суду?Останнім часом саме з цією шарашкою в мене напружені стосунки.Не можу зрозуміти,як вони діють.

Я нікого не хочу лякати, але всі так впевнено говорять, що ніхто не приїде, що далеко не є правдою....
До кожного не приїдуть однозначно, але вони таке практикують...
Я , думаю, швидшеу випадках, коли ніякі варіанти не спрацьовують....У мене через 3 роки приїжджав якийсь чувак, мене правда вдома не було...але наклеку, і вимогу він залишив ! через місяць, другий вони подали в суд !
Системность есть лишь у готивочки по визитам к должникам, у остальных если есть - единичные случаи. Кто-то рассказывает за Алекскредит, Вы вот за КредитАп, кто-то говорил за Кредит капитал. Но это очень большая редкость, и скорее исключение, чем закономерность!

Назад
Угорі