Кредит +закритий

• Автор теми Автор теми Клара
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K

Клара

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
30
Бали
33
Клара не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!Хочу поділитися радістю,чоловік закрив кредит +,то чоловіку звонили і домовилися щоб віддати 3000грн,а брала 2000,а кредит+тільки вислав на вайбер що ваш кредит повністю закритий, лиш боюся щоб дальше не було проблем,але я думаю що потрібно зберігати квитанції і буде все ок,бо я вагітна і мені треба щоб було все добре

Доброго вечора!Хочу поділитися радістю,чоловік закрив кредит +,то чоловіку звонили і домовилися щоб віддати 3000грн,а брала 2000,а кредит+тільки вислав на вайбер що ваш кредит повністю закритий, лиш боюся щоб дальше не було проблем,але я думаю що потрібно зберігати квитанції і буде все ок,бо я вагітна і мені треба щоб було все добре
и?
ну оплатили. молодцы

Кроме как на вайбере, никаких справок или гарантийных писем в бумажном виде нет?

А я кредит + давно закрыла ,а они звонили сегодня моей подруге, говорят что ложный вызов, извините . бред

и?
ну оплатили. молодцы
Мені аж на душі полегшеня,але ще є 10мфо і тіло 75тисяч
Кроме как на вайбере, никаких справок или гарантийных писем в бумажном виде нет?
Тільки на вайбер,але я думала роздрукувати

Вкладення

• Screenshot_2020-05-18-20-55-17-432_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2020-05-18-20-55-17-432_com.viber.voip.webp
    34.6 Кб · Перегляди: 126
  • Screenshot_2020-05-18-20-55-17-432_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2020-05-18-20-55-17-432_com.viber.voip.webp
    34.6 Кб · Перегляди: 123
Лиш мені странно що так розмита довідка,і якось так не віриться що за 4місяці просрочки такий процент малий
Але я думаю зберігати квитанцію про оплату,і якщо будуть дальше звонити то я буду звонити в поліцію і писати заяву

Лиш мені странно що так розмита довідка,і якось так не віриться що за 4місяці просрочки такий процент малий
Але я думаю зберігати квитанцію про оплату,і якщо будуть дальше звонити то я буду звонити в поліцію і писати заяву
Храните хотя бы то что есть. но в случае каких претензий с их стороны. это может не являться каким либо доказательством. Вообще на будущее, если оплачиваете, то сначала требовать гарантийное письмо в бумажном виде с подписью и мокрой печатью, укрпочтой до момента оплаты, а уже потом только платить

Поздравляю с маленьким шагом на пути к победе)
Спасибі я з однієї сторони рада а з другої розтроєнна тим щоб вони надалі не мали претензій, бо крім них є ще 10мфо і 75тичяч тіло кредиту,і я теж планую так закривати по одному

Спасибі я з однієї сторони рада а з другої розтроєнна тим щоб вони надалі не мали претензій, бо крім них є ще 10мфо і 75тичяч тіло кредиту,і я теж планую так закривати по одному
Украинская реальность.. это раз в два - три месяца один кредитик закрывать.. мне так года два понадобится если будет за что.

Мне месяца два назад....и на электронку скидали такую же хрень...и даже домой прислали,,, НО !!! Там не было печати а то что и в электронном виде , в принципе я и сам могу такое распечатать.....
Предлагали за тело +50% , потом только за тело... Но я не повелся. Тело 10000 у них.
Хотя и денег не было ...может и закрвлбы, хотя такая бумажка не чего не подтверждает если разобраться...
Но я думаю им главное заплатить и они отстанут...

Лиш мені странно що так розмита довідка,і якось так не віриться що за 4місяці просрочки такий процент малийр
Кредит плюс муж закрыл через месяц просрочки за тело +процент(былипролонгации) без гарантийного, по реквизитам, которые они скинули, это было еще в сентябре, закрыл, потому что на работу звонили и бухгалтерия дала денег и настояла, чтоб закрыл. Больше не беспокоили, в личном кабинете статус закрыт. У меня там тоже есть просроченный кредит с августа, в октябре тоже предлагали закрыть за тело +процент, я на морозе. Уже давно их не слышу

приятно читать что мужья поддерживаются, а то последнее время на форуме часто встречается "муж сказал лучше убить"и т.д. Рада за вас :give_heart:

приятно читать что мужья поддерживаются, а то последнее время на форуме часто встречается "муж сказал лучше убить"и т.д. Рада за вас :give_heart:
Ні слава богу в мене чоловік дуже совісний,він дуже переживає ,так що він тепер в Одесі на роботі,і всьо що заробить то треба на кредити і ще не стає,а я при надії чекаю 3дитинку Тай живем простенько,треба доробляти кімнати,але сказав чоловік що віддати кредити і аж тоді ремонти

Назад
Угорі