Ccloan Кредит за половину тіла

Демон, то шо там з вашим судом?
[POSTS=100]Суд не зміг розібрати, де закінчується речення[/POSTS]
В них буде рішення суду

Із цим рішенням вони звертаються у виконавчу службу
І потім все забирають?

У законі про це написано якщо чинити опір то цим займеться поліція
у законі йдеться про рухоме та нерухоме майно

почитайте перелік майна, на яке не може бути звернене стягнення
там як раз про одяг, побутову техніку і т.д.

Я цього не придумав так написано в законі я такий самий боржник
Та ні, то все так і є. Тут юристи п'ять років казки розповідають, а виконавці - то дуже щось таке страшне. Ховаймося.

Screenshot_2023-02-17-07-14-28-42_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg
Демон, користуйтесь))

Демон,
Хочу,щоб ви передали тому юристу,чи хто вам цю діч влив в голову......
Щоб у них язик відсох,і голова відпала.Такі дурниці розповідати людям,ще й кошти за це брати.

Демон,
Хочу,щоб ви передали тому юристу,чи хто вам цю діч влив в голову......
Щоб у них язик відсох,і голова відпала.Такі дурниці розповідати людям,ще й кошти за це брати.
[POSTS=1000]Дивись бо тебе потім теж запишуть в неадеквати :sarcastic:

1677425592979.webp

[/POSTS]

у законі йдеться про рухоме та нерухоме майно

почитайте перелік майна, на яке не може бути звернене стягнення
там як раз про одяг, побутову техніку і т.д.
Невсю техніку один телевізор один холодильник по стільцю по ліжку Один стіл засоби гігієни по телефонів на людину і таке подібне там птиця худоба а решта йде під опис навіть продукти якщо є велика кількість так написано

Невсю техніку один телевізор один холодильник по стільцю по ліжку Один стіл засоби гігієни по телефонів на людину і таке подібне там птиця худоба а решта йде під опис навіть продукти якщо є велика кількість так написано
Птиця,худоба живою вагою чи під забій? Сало не віддам. Котів теж

Що за маячня? А якщо я проживаю в будинку, який мені не належить? То що тоді? На якій підставі вони можуть зайти на територію?

На підставі закону. Так юрист сказав
Якого? То чужа власність. Я навіть там не прописана. І ця людина взагалі не має відношення до кредитів.
На підставі закону. Так юрист сказав
І на підставі якого закону можуть описувати не моє майно?

От тут моя фантазія пішла в "загул"?????
Прекращайте нести пургу,бо уже і не смішно.

От тут моя фантазія пішла в "загул"?????
Прекращайте нести пургу,бо уже і не смішно.
Та це точно. Я уявила як прийдуть люди з папкою і почнуть ділити меблі, телевізор, труси і ліфчики???
Якщо ви там прописані то можуть
Я не прописана. Далі? Які дії в них? Що можуть відібрати? Дітей? Не казав юрист про таке?

Назад
Угорі