Ccloan Кредит за половину тіла

до того ж, хто сказав, що майно там, куди вони прийдуть?

Подають до суду якщо програєте виконавча служба відкриває провадження про примусове стягнення спочатку шукають рахунки та офіційне майно якщо є то арештовують і вилучають якщо немає то приїжають виконавці додому і описують майно все що є техніка інструмент навіть дорога одежа золото готівка арештовують і виставляють на торги якщо хтось купе то продадуть щоб погасити суму боргу і всіх витрат а решту повернути от і все це законо але в кожній справі індивідуально
Немає значеня навіть сусід може забрати борг у цему порядку
Реально три рази перечитала?
Ви в своєму глузді?
Хто вам таку ахінею влив в голову??

Загугліт що таке виконавче провадження та примусове стягненя
Для чого :rolleyes: мене парочку відкритих є ... все що зміг ваш "всємогущій" виконавець - це спи3дити з двох карт 13 і 65 копійок. Усьо :pardon:
Якось аж смішно.
Тож не женіть хвилю порожняків)

Нас тут майже 27 тис.чоловік))
Жодного,повторюсь ЖОДНОГО випадку щоб хоч ногою на подвір'я ступили,не то,щоб щось вилучили.
[POSTS=500]В дурці нині віхатной тож розходимось :pardon: :sarcastic: [/POSTS]
Почитайте закони по примусове стягненя або спитайте юриста
Демон, А давно суд з приватом виграли?)

Почитайте закони по примусове стягненя або спитайте юриста
Саме з юристом, а не тріплом,я консультуюсь,і вирішую всі питання по МФО.Хоч один випадок бачили по вилученню по справі з МФО?
Конкретика,а не чув дзвін,незнаю де він)

Нас тут майже 27 тис.чоловік))
Жодного,повторюсь ЖОДНОГО випадку щоб хоч ногою на подвір'я ступили,не то,щоб щось вилучили.
Так бо суми неперевищуют 20 прожиткових мінімумів на сьогодні це 134тис а так то це реально

не то,щоб щось вилучили.
[POSTS=1000]ще не хватало щоб придумали реєстр мікрохвильовок, холодильників, виробів із дорогоцінних металів))) :sarcastic: [/POSTS]
Так бо суми неперевищуют 20 прожиткових мінімумів
а якщо перевищують, то до чого тут взагалі побутова техніка? :rolleyes: інструмент:rolleyes:одежа:rolleyes:
Демон, не все так погано насправді як ви пишете, та і мін юст сам не знає, як ті описи мєлочєй робити

До того що це ваше майно якщо неваше то
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

а якщо перевищують, то до чого тут взагалі побутова техніка? :rolleyes: інструмент:rolleyes:одежа:rolleyes:
Власник повинен надати докази

Дякувати Богу, що ми зібрали на форумі справжніх юристів, а не тих клоунів, що таку дурню вливають в голови клієнтам

До того що це ваше майно якщо неваше то

Власник повинен надати докази
Які докази?
Ви або проспіться)Або знайдіть справжнього юриста,щоб вам пояснили послідовність дій,за прострочення перед МФО.
Перестаньте людей лякати?

Демон, Яке відношення виконавці та інші мають до сслоун або є-кеш?

Які докази?
Ви або проспіться)Або знайдіть справжнього юриста,щоб вам пояснили послідовність дій,за прострочення перед МФО.
Перестаньте людей лякати?
Та ні, то все так і є. Тут юристи п'ять років казки розповідають, а виконавці - то дуже щось таке страшне. Ховаймося.

Назад
Угорі