CreditKasa Кредит в credit kassa. Можуть забрати майно?

• Автор теми Автор теми Анастасі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 592

Анастасі

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Анастасі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Брала мікрозайм 15 000 в кредит каса ,як мені написали з базовим періодом 15 днів під 0,01 відсотка .Я оформила ,а коли на 14 день зайшла його оплатити сума вже була 21 000.Я подзвонила на гарячу лінія щоб розібратися,а мені просто відповіли що так в смс вони присилають умови під 0,01 відсотків але потім автоматична база сама підбирає відсоткову ставку і треба було читати договір ,ви його самі підписали .Тут я і зрозуміла що мене обдурили і відмовилася платити відсотки,сказала що готова заплатити тільки тіло кредиту.Їм так не підійшло і ось пройшов місяць до мене дзвонять з якоїсь юридичної компанії що готують позов до суду і сума вже 37 000 .Я не розумію що мені потрібно робити,так як не готова платити 20000 відсотків за місяць.Але на мене записано багато майна і я боюся що в мене це все просто заберуть .Що робити ?

нічого з вашим майном не буде)))))))) не переживайте)))) "якась юр. компанія" часом не Юридичний стимул?))))))))))))))))

Так ,саме вона .Вони дзвонили з цією компанії
це по суті одна й таж сама "шарашкіна канторка"))))) вони будуть лякать і лякать))) і родичам також звонити і лякати)) тому одразу попередьте їх шо можуть телефонувати шахраї))) скажіть шо десь залишили ваш паспорт і ото зараз шахраї дзвонять)) і знайте)) якшо компаніє подає до суду вона ніколи не попереджає, вони це зазвичай роблять мовчки)
але с приводу більш детальної інфи потрібно більш опитних користувачів)) я можу тільки сказати те що знаю) в мене у самого просрочка в них десь вже місяць 3-4 мабуть)) лякали і лякали))) до суду ще не дійшли)) але наскільки знаю вони зараз часто в суд бігають, тому чекаємо)

Можливо ви порадите як врегулювати цю проблему?Як домовитися з ними що я оплачу тіло кредиту і ті копійчані відсотки які вони обіцяли,і ми мирно розійдемся?Без суду .Доречі якщо я не вказувала номера 3 осіб,вони їх десь найдуть?

Можливо ви порадите як врегулювати цю проблему?Як домовитися з ними що я оплачу тіло кредиту і ті копійчані відсотки які вони обіцяли,і ми мирно розійдемся?Без суду .Доречі якщо я не вказувала номера 3 осіб,вони їх десь найдуть?
У розділі "мікропозики" знаходите " кредиткасу " і уважно перечитуєте. Там знайдеться відповідь на багато ваших запитань. Номера телефонів знаходять не тільки третіх осіб а і п"ятих-десятих. У моєму випадку обдзвонили майже все село. По телефону навряд чи домовитесь. Хоча спробуйте, а раптом...

ну шо я можу порадити?) я можу сказать як робив і роблю я)) я просто коли нема шо робить прикола тяну з них) ну ото нещодавно шось дзвонили я їсти робив, то побалакав чуток з ними десь хвилин 20-30, потім як закінчив запросив їх на вечерю))) ті кажуть шо вони не бачать логічного завершення розмови і роблять відказ від оплати і скинули))) і так завжди в них "відказ від оплати" і погрози шо "завтра суд")) а с приводу тіла, то треба тільки чекати поки вони самі не запропонують, но знаючи шо це кредит каса то наврядчи вони запропонують, тому поки розлабтесь, а потім просто коли буде справа напищіть юристу з форума він вам допоможе)

Назад
Угорі