Щоденник Кредит в 3 МФО

• Автор теми Автор теми Ваня mirnuй
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 244

Ваня mirnuй

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Ваня mirnuй не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
набрался онлайн кредитов на 3 сайтах ШвидкоГроші Finsfera і AlexCredit не могу оплачивать их из-за того что нету постоянного финансового дохода. Я б хотел вас попросить помочь, уменьшить сумму кредитов в этих компаниях. И чтобы прекратили звонить🥹🙏

набрался онлайн кредитов на 3 сайтах ШвидкоГроші Finsfera і AlexCredit не могу оплачивать их из-за того что нету постоянного финансового дохода. Я б хотел вас попросить помочь, уменьшить сумму кредитов в этих компаниях. И чтобы прекратили звонить🥹🙏
Цікаво,а як ви хочете, щоб вам допомогли? Тут тільки час допоможе.З часом і дзвінків буде менше,і можна буде за тіло кредиту закрити.Саме головне - більше не беріть.Три кредити,то небагато, потроху закриєте.

Иди работай

Взял 3 займа, сейчас надо "чтобы прекратили звонить"

Нужно или оплатить, или поменять сим-карту. Но будут звонить родственникам
Наш форум - про взросление и про ответственность за свои поступки.
Волшебную шляпу еще не придумали, чтоб не отдавать деньги и прекратили звонить

Три це мало,в порівнянні з тим, що тут у більшості)). Трохи будуть звонити оточуючим, трохи рідним, а потім запропонують закрити за тіло. Головне не вестись на їх лякалки і заощаджувати кошти.

Схожі теми

Назад
Угорі