Щоденник Кредит у більше ніж 20 МФО

• Автор теми Автор теми Inna567
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 540

Inna567

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
14
Бали
128
Inna567 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день.
Прошу допомоги, бо вже у відчаї, неможу ні їсти, ні спати... Маю більше 20 МФО, протермінування ще немає, але вже немає сил і коштів це все оплачувати. Перестану оплачувати, почнеться пекло з дзвінками, особливо переживаю за третіх осіб, бо нехочу, щоб хтось дізнався про мої проблеми. Прошу поради у вас.

Доброго дня!

Відчай Ви напевно відчули ще раніше, коли погашали одні мфо іншими, багато хто це проходив і я також.

По перше, треті особи будуть знати про ваши борги - це точно. Візьміть себе в руки і краще розкажіть самим близьким людям (якщо вони близькі - то повинні зрозуміти, якщо покажете що Ви честно визнаєте свою помилку та будете намагатися її виправити). Треті особи - це Ваше коло спілкування, як раз виясните хто як до Вас відносився.

Пекло з двінками буде точно. Перші тижні - тільким Вам - поставте блокувальник невідомих дзвінків. Перші дзвінки третім особам будуть тим що вказані в договорах, звіртесь хто там вказаний. Потім будуть дзвонити кому попало, а може і не будуть..але якщо 20 мфо то скоріш всього будуть...якщо адекватні люди і будуть посилати то дзвонити не будуть.

Ваша зараз перша задача - шукати додатковий дохід - і краще спати і не нервувати, бо на додаткову роботу потрібні будуть сили.

І запам'ятайте, МФО фізично Вам нічого не зроблять, тільки морально і фінансово..але тут все в Ваших руках.

Чи можуть звільнити з роботи через борги?? Бо вже понакручувала себе.

Це мабуть залежить від роботодавця. В мене також є борги, але з роботи не звільнили.
Inna567 Дополню только одно — шараги бывают проблемные и не очень. Читайте за свои на форуме. Там поймёте. Но! Если есть биты — поднимут даже самых малозначимых и малознакомых вам людей из трупарни. Не то что живых. Шефу, думаю, мало понравится «следователь» рассказывающий, что вы в розыске. А так, если крипты никакой нет, очень даже может и пронести. ПС и не забудьте перевыпустить карточку!

Inna567 Дополню только одно — шараги бывают проблемные и не очень. Читайте за свои на форуме. Там поймёте. Но! Если есть биты — поднимут даже самых малозначимых и малознакомых вам людей из трупарни. Не то что живых. Шефу, думаю, мало понравится «следователь» рассказывающий, что вы в розыске. А так, если крипты никакой нет, очень даже может и пронести. ПС и не забудьте перевыпустить карточку!
Можливо якщо працюєш в ("шарагі",мається на увазі привана установа),а так Вашому роботавцю ця вся м---ня мало цікава.

Добрий день.
Прошу допомоги, бо вже у відчаї, неможу ні їсти, ні спати... Маю більше 20 МФО, протермінування ще немає, але вже немає сил і коштів це все оплачувати. Перестану оплачувати, почнеться пекло з дзвінками, особливо переживаю за третіх осіб, бо нехочу, щоб хтось дізнався про мої проблеми. Прошу поради у вас.
Інно повірте мені, от просто повірте!! Всім абсолютно всерівно буде на Ваші борги та дзвінки. Люди майже всі зациклені на собі, і інші проблеми їх не цікавлять. Через 3 місяця будете з посмішкою перечитувати свій пост, де в страху писали "А шо скажуть люди?" Більшість вашого оточення зрозуміють Вас та не осудять, а ті хто буде яросно доказувати, ай яя, яка ви погана, просто відсіються з Вашого життя, що є також гарним результатом, бо ви дізнаєтесь все нутро людей яких Ви вважали дружніми в сторону Вас. І як висновок цього всього - це буде життєвий досвід, який Вас морально зробить сильнішою!)

Останнє редагування:
...неможу ні їсти, ні спати...

...почнеться пекло з дзвінками, особливо переживаю за третіх осіб, бо нехочу, щоб хтось дізнався про мої проблеми. Прошу поради у вас...
Как только последнее мфо уйдёт в просрочку, то выдохните с облегчением, что теперь вы хозяин ситуации, что не нужно искать постоянно деньги на пролонгации, а они у вас будут лежать и вы будете выбирать кому и что платить (или не платить, если, например никто не идёт на уступки), начнёте есть.

Как только будут первые звонки и смс окружению, вы второй раз выдохните, ведь ожидание и незнание того, что будет съедает изнутри, увидите, что ничего страшного не случилось, что большинство отнеслись с пониманием, и тогда уже сможете спать...

Все будет ок, и ещё один небольшой совет, когда будите рассказывать своим родным, те кто могут за вас волноваться понастоящему, лучше не быть "жертвой", преподнесите что всё хорошо, это временно и никаких ужасных последствий не будет ни для вас ни для родных... тогда они будут относиться к этому спокойней)))

Как только последнее мфо уйдёт в просрочку, то выдохните с облегчением, что теперь вы хозяин ситуации, что не нужно искать постоянно деньги на пролонгации, а они у вас будут лежать и вы будете выбирать кому и что платить (или не платить, если, например никто не идёт на уступки), начнёте есть.

Как только будут первые звонки и смс окружению, вы второй раз выдохните, ведь ожидание и незнание того, что будет съедает изнутри, увидите, что ничего страшного не случилось, что большинство отнеслись с пониманием, и тогда уже сможете спать...

Все будет ок, и ещё один небольшой совет, когда будите рассказывать своим родным, те кто могут за вас волноваться понастоящему, лучше не быть "жертвой", преподнесите что всё хорошо, это временно и никаких ужасных последствий не будет ни для вас ни для родных... тогда они будут относиться к этому спокойней)))
Дякую за відповідь
Інно повірте мені, от просто повірте!! Всім абсолютно всерівно буде на Ваші борги та дзвінки. Люди майже всі зациклені на собі, і інші проблеми їх не цікавлять. Через 3 місяця будете з посмішкою перечитувати свій пост, де в страху писали "А шо скажуть люди?" Більшість вашого оточення зрозуміють Вас та не осудять, а ті хто буде яросно доказувати, ай яя, яка ви погана, просто відсіються з Вашого життя, що є також гарним результатом, бо ви дізнаєтесь все нутро людей яких Ви вважали дружніми в сторону Вас. І як висновок цього всього - це буде життєвий досвід, який Вас морально зробить сильнішою!)
Дякую за підтримку, а досвід це дійсно буде до кінця життя))

Селфі
Монто
Кредит каса
Авіра
CLY
Кредит 7
My credit
SOS
Нові кредити
Біт
Клік
Я дуже розумію ваш стан. Сама була точно в такому ж трохи більше місяця назад. Також більше всього боялася дзвінків рідним (батьку 72 роки) та на роботу (працюю в великій установі, в кадрах...).
Що я вам можу порадити. Я вивчила ще до протермінування всі свої шараги, перечитала про них всю інформацію і закрила до протермінування такі по максимуму. Від бітів мене Бог відвів (не дали)))))))))). Але начиталась про них багато. Тому, я б на вашому місці їх закривала. Якщо є хоч якась можливість знайти на це гроші. Цим ви собі і оточуючим збережете нерви на 99% всього можливого терору. І поговоріть з близькими. Я довго на це наважувалася, не спала ночами, але, як розповіла найближчим, стало легше. Звісно, по головці не погладили, але, я сказала, що знаю, що роблю і іду в протермінування усвідомлено.
На даний час дзвонять і пишуть мені, антиспам стоїть в мене і рідних, папі 3 рази додзвонювались, але він не спілкується. Я прихожу потроху в себе, так як є план дій і впевненість, що все подолаю, хоч і розумію, що буде дуже важко.

Добрий день.
Просто кого вказували контактними особами попередьте .Але по закону третім особам кредитори не мають права телефонувати хіба якщо людина не є законним представником боржника або поручителем.Вони можуть лякати вас дзвінками.Тут дивлячись які МФО маєте, просто почитайте про кожну з них на форумі
Селфі
Монто
Кредит каса
Авіра
CLY
Кредит 7
My credit
SOS
Нові кредити
Біт
Клік
Біти точно будуть але вони не офіційні тому в них свої методи