Кредит Техно фінанс

• Автор теми Автор теми Евгения 88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 11K
По дизайну что то средние между традицией и неокредитом, а условия в кредитном калькуляторе похожие на егроши и топ1, маленький процент, но большая комиссия.

Только непонятно, это мфо или факторинговая контора

Скоріше за все, це виблjaдок творців Є-Гроші: дизайн, нарахування відсотків, комісія, м. Дніпро, навіть номер договору по стилю схожий (іпн-цферки), той самий підхід (саме після розмови з Техно Фінанс хвилин через 5 перезвонив з лівого номеру кал і по старинці "шо ти галава", розмова була коротка, бо той старий пердуняра нічого оригінального так і не вигадав).

Скоріше за все, це виблjaдок творців Є-Гроші: дизайн, нарахування відсотків, комісія, м. Дніпро, навіть номер договору по стилю схожий (іпн-цферки), той самий підхід (саме після розмови з Техно Фінанс хвилин через 5 перезвонив з лівого номеру кал і по старинці "шо ти галава", розмова була коротка, бо той старий пердуняра нічого оригінального так і не вигадав).
Мне очень лояльно пишут,и проценты почти все убирают и сразу на уступки идут,но после кто то пишет всякие гадости по Вайберу,но из окружающих ни кому не звонят, короче я так понимаю у них методы кнута и пряника

Дивна шарага. Третіх осіб прозвонюють,автодозвоном користуються, в вайбер погрожують,смсочки шлють(бомбер також)

При цьому при комунікації по дзвінку стають адекватними і називають більш менш лояльні умови.

Якось у них все не зовсім організовано.

Дивна шарага. Третіх осіб прозвонюють,автодозвоном користуються, в вайбер погрожують,смсочки шлють(бомбер також)

При цьому при комунікації по дзвінку стають адекватними і називають більш менш лояльні умови.

Якось у них все не зовсім організовано.
На удивление третьим лицам моим слава богу не звонили

Мені нічо не погодили) Всегуд
Загалом дуже радію кожного разу, коли намагаюсь взяти щось нове, а мені відмовляють)
Думаю це через суми, які я прошу)

Останнє редагування:
Мені нічо не погодили) Всегуд
Загалом дуже радію кожного разу, коли намагаюсь взяти щось нове, а мені відмовляють)
Думаю це через суми, які я прошу)
точно не через суми. Якби погодили, просто запропонували б меншу суму

Назад
Угорі