Техно фінанс стверджує що має право вимоги по кредиту Єгроші

• Автор теми Автор теми sergeiaaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 3K
Написали мені у вайбер однією сумою або реструктуризація на 5 частин.Попросила договір,за яким я їм винна кредит.Дала електронку свою.Сьогодні крайній строк на реструктуризацію.Після мого питання -мовчок.І на пошті теж нічого нема

Написали мені у вайбер однією сумою або реструктуризація на 5 частин.Попросила договір,за яким я їм винна кредит.Дала електронку свою.Сьогодні крайній строк на реструктуризацію.Після мого питання -мовчок.І на пошті теж нічого нема
В мене настирні
Пишуть часто і кажуть що я щось собі придумв щодо того що у них мають бути договори перепродажу

Вітаю.
Був кредит в єгроші
Договір на 15 днів. Тіло 30 і звичайно ж їх комісія 4,5 тис

Єгроші продали Кредитпромінвест, через місяць перепродали вже в Фінбуст, ну і звичайно ж на наступний день перепродали вже до Технофінанс.

З попередніх контор ніяких документів і листів не надходило. Ніхто не виходив на звʼязок
На сьогодні, через тиждень десь, вже буде як мій договір в Технофінанс.

Почали пропонувати реструктуризацію в розмірі 50+ тис. На тіло не йдуть
Але і повного пакету документів теж не дають

Я прошу надати копії договорів перепродажу по всім конторам щоб дійсно знати що останні мають право щось вимагати. А вони мені кажуть - йди і сам проси ці доки у єгроші, фінбуст і тд

Так от питання, чи у когось з ними був такий ланцюг перепродажу за останній час? Чи давали вам повний пакет документів? Які умови закриття пропонували?
Хто з ними стикався в суді?
А є гроші вас сильно кошмарили перед продажем ?

Назад
Угорі