Кредит плюс пішли на реструктуризацію тіла кредиту

• Автор теми Автор теми Taja271710
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 1K

Taja271710

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
37
Бали
33
Taja271710 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Перша моя перемога, я маю біля 20 МФО. Вже почалися протермінування, першими були кредит плюс. Тіло кредиту 20800. Нарахували за місяць 5800, до сплати в день протермінування було 26600. Через 17 днів вже 36400. Писала їм на пошту через день, щоб дали змогу реструктуризації тіла кредиту. Не погоджувалися. Сьогодні вже через чат бот вайбері зв'язалася з менеджером, також не йшла ні на які умови. Я написала, що в декреті, що можу сплачувати рівними частинами по 4 максиму тисячі. Сказала ні. Як тільки закінчила переписуватися, та відписалася у вайбер від чату. Прийшла смс у вайтцап. Погоджено реструктуризацію боргу, тільки тіло.Ура , тіло на 5 платежів по 4160. Дякую всім за рекомендації.

Вкладення

• IMG_20241219_111959.webp
    IMG_20241219_111959.webp
    136.4 Кб · Перегляди: 131
Перша моя перемога, я маю біля 20 МФО. Вже почалися протермінування, першими були кредит плюс. Тіло кредиту 20800. Нарахували за місяць 5800, до сплати в день протермінування було 26600. Через 17 днів вже 36400. Писала їм на пошту через день, щоб дали змогу реструктуризації тіла кредиту. Не погоджувалися. Сьогодні вже через чат бот вайбері зв'язалася з менеджером, також не йшла ні на які умови. Я написала, що в декреті, що можу сплачувати рівними частинами по 4 максиму тисячі. Сказала ні. Як тільки закінчила переписуватися, та відписалася у вайбер від чату. Прийшла смс у вайтцап. Погоджено реструктуризацію боргу, тільки тіло.Ура , тіло на 5 платежів по 4160. Дякую всім за рекомендації.
Якись "папері" надали?
Договір реструктуризації чи щось інше?
Бо можете заплатити по переписці в вайбері чи де там і кошти полетять на вітер.

Так само,тіло 32000,зробили реструктуризацію на 5 платежів,надали гарантійний лист.
Завтра плачу перший платіж.

Почти так же было, торговались, они не хотели, потом ничего не писал и в итоге тело на части. 👍
Поздравляю.

Такие истории вдохновляют) у меня тоже они есть. Пока без просрочки( яжлох 2 пролонга отдала уже), но будет. Тело 25🤦‍♀️

Такие истории вдохновляют) у меня тоже они есть. Пока без просрочки( яжлох 2 пролонга отдала уже), но будет. Тело 25🤦‍♀️
На 5 платежей по 5к отдадите потихоньку, это дешевле чем пролонгации... только смс родным будут слать в первые недели просрочки, но смс там не страшные, скорей информативные.

На 5 платежей по 5к отдадите потихоньку
А проценты простят? Или чего они там еще насчитают..
Думаю,підуть вони на реструктуризацію,просто напишіть до них.
Я саме таке і зробила,написала офіційно на електронну пошту листа
Вы писали в самом начале просрочки? Или еще эпопея с обзвоном?

А проценты простят? Или чего они там еще насчитают..
Проценты это тоже способ морального давления, почти все мфо отталкиваться от тела + какая-то сумма что им нужна, те проценты в кабинете можете и не смотреть (сомневаюсь что и сами мфо их смотрят, когда решают идти на какие-то уступки)

Проценты это тоже способ морального давления, почти все мфо отталкиваться от тела + какая-то сумма что им нужна, те проценты в кабинете можете и не смотреть (сомневаюсь что и сами мфо их смотрят, когда решают идти на какие-то уступки)
Я это понимаю. По их теории чем больше там цифры тем страшнее должно быть заемщику. Значит буду ждать) Я только ступила сегодня на эту «скользкую дорожку»😆

Вы писали в самом начале просрочки? Или еще эпопея с обзвоном?
Тотального обзвона от крелит плюс не было, были смс родным, что я должен им и не выхожу на связь, отцу звонили то де самое говорили... всё культурно без грубостей.

Это первые 2недели, после звонка отцу и смс родным я написал им что ещё раз будут за...ть родных (я согласие на это не давал), будет заява в нбу, смс и звонки прекратились и потом как появились деньги написал что готов тело, потороговались пару дней и мне согласовали тело на 5 частей оплата раз в месяц.

Ви знаєте я майже скрізь робила пролонгації, я не бачила ні зарплати, ні відпускних, ні декретних ( на даний час в декреті і виїхала з дітьми за кордон). Найшла одну роботу по 2 годині кожного дня, заробляю не дуже багато, але мені мами з дітьми допомагає фінансово, а я все що заробляю пересилаю на картку і буду з ними домовлятися. Мені напевно дня не хватить, щоб описати свою історію з цим кредитами. Я заробляла непогано, думала, що вийду з того , але коли сума перевищує вже 260 тисяч, я зрозуміла, що це боргова яма. Слава богу, що не дійшли руки до бітів і кріпсів. Але маю є гроші і кредос. Єгроші з 25 тисяч виплатила вже 41, через пара днів буде протермінування, ще близько 9 тисяч треба віддати, тобто загальна сума 50 тисяч. Ось думаю чи віддавати їм чи нічого не віддавати більше.

Я это понимаю. По их теории чем больше там цифры тем страшнее должно быть заемщику. Значит буду ждать) Я только ступила сегодня на эту «скользкую дорожку»😆
Ненадо смотреть на цифры, я по цифрам наверное, уже в минусах на миллион, у нас в городе 3 моста и в авроре верёвка по акции, что теперь делать... пускай рисуют что хотят, они этими цифрами только морально давят. Толи дело суд, но это не сразу и не с ними.
Ви знаєте я майже скрізь робила пролонгації, я не бачила ні зарплати, ні відпускних, ні декретних ( на даний час в декреті і виїхала з дітьми за кордон). Найшла одну роботу по 2 годині кожного дня, заробляю не дуже багато, але мені мами з дітьми допомагає фінансово, а я все що заробляю пересилаю на картку і буду з ними домовлятися. Мені напевно дня не хватить, щоб описати свою історію з цим кредитами. Я заробляла непогано, думала, що вийду з того , але коли сума перевищує вже 260 тисяч, я зрозуміла, що це боргова яма. Слава богу, що не дійшли руки до бітів і кріпсів. Але маю є гроші і кредос. Єгроші з 25 тисяч виплатила вже 41, через пара днів буде протермінування, ще близько 9 тисяч треба віддати, тобто загальна сума 50 тисяч. Ось думаю чи віддавати їм чи нічого не віддавати більше.
Егроши забейте не кормите их там вообще все легко, почитайте форум...

Сори, не дочитал, 9к с 25 осталось, ну отдайте и забудьте, а так 50к в мусор выкинули, не делайте так с другими мфо.

Я на скільки боялась протермінування,
Ненадо смотреть на цифры, я по цифрам наверное, уже в минусах на миллион, у нас в городе 3 моста и в авроре верёвка по акции, что теперь делать... пускай рисуют что хотят, они этими цифрами только морально давят. Толи дело суд, но это не сразу и не с ними.

Егроши забейте не кормите их там вообще все легко, почитайте форум
Отож , я також про це думаю. Я їм прощаююю😆😆😆

Я Вас очень понимаю. Я тоже сама с ребенком. С работы сократили. Пока силы были- барахталась. Но оно ж как в зыбучих песках, больше движений- сильнее вязнешь. Вот уже один нос только снаружи. Но есть чем дышать, значит остановилась и замерла на время. Дальше думаем, ждем и выбираемся постепенно.

Назад
Угорі