Кредит плюс беснуется

• Автор теми Автор теми Cherry35
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

Cherry35

✩ Premium ✩
Дописи
2615
Реакції
5018
Бали
3235
Cherry35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день, форумчане! Что сегодня случилось с кредит +. Звонков 60+. Просрочка 2.5 месяца

Валентинка, да кстати, глянула, в основном робот. Где только нарыли мой второй номер, который я нигде не указывала?) Не знаете, как надолго обо мне вспомнили?

Валентинка, да кстати, глянула, в основном робот. Где только нарыли мой второй номер, который я нигде не указывала?) Не знаете, как надолго обо мне вспомнили?
Если не будете разговаривать с ними, поблокируете номера некоторое время... и отлипнут.

Они обо всех вспоминают до продажи, ну неделька пройдёт выключает робота. А потом опять и так пока Вы их не закроет или они Вас не продадут.
Главное, чтобы автодозвон делали только Вам.

Всё проходит и это пройдёт, у меня тоже телефон был красный, с автодозвоном, потом за тело закрыла, фух…

Всё проходит и это пройдёт, у меня тоже телефон был красный, с автодозвоном, потом за тело закрыла, фух…
А коли Вам тілр запропонувалм??? В мене 2,5 міс прострочка, тіло 15 хочуть 23 тис ???

Відповідно до статті 73 сімейного кодексу, стягнення боргу може бути накладене на майно, яке являється спільною власністю сім'ї
Сьогодні вже сімейний кодекс іде в діло)))

Відповідно до статті 73 сімейного кодексу, стягнення боргу може бути накладене на майно, яке являється спільною власністю сім'ї
Сьогодні вже сімейний кодекс іде в діло)))
Такое же было. Это они все кодексы по очереди цитируют, ну чтобы эффекта побольше было. А следующее смс будет с текстом: отсутствие у должника работы, имущества не освобождает его от оплаты долга.

Доброго вечора сьогодні геть ах.....і намагалися 7000 стягнуть с картки взагалі там без тормозів????? Дибіли гарагові!!!!!! То я ще довше їх мурижить буду!!!!!
Сьогодні вони вже перевіряють моє зареєстроване майно)))) чи я достовірно інформацію вказала про ненаявність майна і роботи)))) Боже ідіоти. Відчуваю скоро будуть шукати неіснуючу роботу мою))))
Сьогодні вони вже перевіряють моє зареєстроване майно)))) чи я достовірно інформацію вказала про ненаявність майна і роботи)))) Боже ідіоти. Відчуваю скоро будуть шукати неіснуючу роботу мою))))
Дорогі мої! Підкажіть будь ласка плюс я так розумію контачать з усіма МФО шниками засвітила другий номер свій в кредит касі а плюси сьогодні вже на нього написали сповіщення. Дякую за розуміння

Останнє редагування:
Добрый день, как долго длится автодозво?
Доброй ночи, до тех пор пока не заплатите или не продадут Вас кредит капитал или не влепят инн.
Но робот звонит по графику. Это либо утро, пару тройку часов, либо день либо вечером. А ещё на выходные тоже робота подключают. День звонят, день перерыва.

Назад
Угорі