кредит під заставу своєї квартири для погашення мікропозик

• Автор теми Автор теми Олександра167
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Сегодня закрыла Е гроши
И пару мелких, которые ещё не успели пойти в просрочку
Телефон звонит не переставая, трубку не беру, пока звонят только мне

Если вы пришли через WhatsApp, подскажите, во сколько примерно обходится услуги адвоката на один суд?

Телефон исправил, в оригинале было: Если вы пришли через это
С кем как договоритесь. Если без апелляции где-то 3000. Но я сам оборонялся.Гдето удачно, где-то не очень. Но в целом до тела реально в суде скинуть

Не варто таке робить,можна залишитись без житла. Краще розкажіть свої МФО,банки,що там у Вас.
На форумі дадуть пораду,підтримають,але ж ніхто не порекомендує кредит під заставу житла
Я на початках протермінувань, коли дзвонили 10 мфо на день по 20 дзвінків, теж готова була ділянку під заставу і все на світі заставити, думала це щось вирішить, а тепер рік по тому, тішуся що не вдалося це зробити, бо зараз була б напевне в такій задниці і ще й без нерухомості, дав Бог розуму, тому видихніть і з часом все помаленьку розрулиться, щось закриєте, хтомь в суд подасть а хтось за тіло, тому форум вам в поміч і терпіння

Я на початках протермінувань, коли дзвонили 10 мфо на день по 20 дзвінків, теж готова була ділянку під заставу і все на світі заставити, думала це щось вирішить, а тепер рік по тому, тішуся що не вдалося це зробити, бо зараз була б напевне в такій задниці і ще й без нерухомості, дав Бог розуму, тому видихніть і з часом все помаленьку розрулиться, щось закриєте, хтомь в суд подасть а хтось за тіло, тому форум вам в поміч і терпіння
Було і по 300 дзвінків. Але дзвінки в порівнянні з моїм сьогоденням то так,ніочьом)) маю на увазі кредити.
Решта в житті - все ок🙂🙂

Сподіваємся не перекредитувавшись де інде...
Ні звичайно, я вже зрозуміла що перекредитування - це боргова яма.
Отримала зарплату, закрила два кредити
Єдине про що я дуже жалкую, що я раніше цей форум не знайшла, тому що можливо було зупинитися, коли сума кредитів була набагато менша
Своїм розумом не додумалась що перекредитування то є білет в один конець
Було і по 300 дзвінків. Але дзвінки в порівнянні з моїм сьогоденням то так,ніочьом)) маю на увазі кредити.
Решта в житті - все ок🙂🙂
Я навіть боюся рахувати дзвінки
До речі, вибрала для себе таку тактику ,можливо комусь знадобиться
Перевела телефон у тихий режим, але залишила повідомлення про дзвінки з контактів
Тобто я чую, коли мені телефонує хтось , хто є у моїй телефонній книзі.
А решта дзвінків навіть без вібрації

Назад
Угорі