кредит під заставу своєї квартири для погашення мікропозик

• Автор теми Автор теми Олександра167
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Я тут новенька не можу зрозуміти як створити тему хтось брав кредит під заставу своєї квартири для погашення мікропозик?
Тому що іншого варіанту зараз немаю
Хочу сплатити все
Є можливість щомісяця сплачувати кредит але в одне місце
Але дуже боюся залишитися без житла
Можливо хтось може порекомендувати тему або компанію де варто взяти такий кредит
Не робіть такого в жодному разі. Коли я мала 21 МФО і 3 банки+ у чоловіка 27 МФО і 4 банки (загальна сума боргу сягала мільйону) ми теж про це думали. Врятувало те, що у квартирі прописана неповнолітня дитина.
Я більш ніж впевнена, що зараз ми були б бомжами, якби не цей фактор. Або жили б зі свекрами, що ще гірше))

Не робіть такого в жодному разі. Коли я мала 21 МФО і 3 банки+ у чоловіка 27 МФО і 4 банки (загальна сума боргу сягала мільйону) ми теж про це думали. Врятувало те, що у квартирі прописана неповнолітня дитина.
Я більш ніж впевнена, що зараз ми були б бомжами, якби не цей фактор. Або жили б зі свекрами, що ще гірше))
Ого,немалий борг..
Ви справились?)

Автор алло блин!!! Выпейти валерьянки, магний б-6, коньячка и успокойтесь.
180 000 не приговор!!! У меня было тел на 120 000, осталось 27000
Полгода воюю.
И никто не умер. И квартира целая.
Не дурейте. И читайте форум
Тут у людей есть долги в разы больше ваших
Про пролонгации забывайте.
180? Вообще копейки, я думала прям все серьезно. У меня -500 почти. 120 отсудили, за остальное боремся.

Ого,немалий борг..
Ви справились?)
Ого,немалий борг..
Ви справились?)
Вже третій рік пішов.. залишилось менше половини)) але, знаєте, після ракет над головою-то не проблема) закриваємо по можливості

Всё-таки решила написать список своих МФО
Может, кто-то посоветует, от кого что ждать
Если что, форум читала, но часто про одно и то же мфо разные мнения...
Но я ещё в процессе изучения))

Старфин
Легко
Финсфера
Кредит касса
Кредит плюс
Тенго
Милован
Амиго
Слон
Селфи
Топ 1
Панго
Кредит 7

В начале месяца успеваю закрыть С зарплаты такие:

Клик кредит
Санкредит
Фёрст кредит
Е гроши
Майкредит

Суммы там небольшие, проценты пока небольшие, потому что они свежие
Могу позволить себе закрыть их полностью и хоть немного облегчить себе жизнь в будущем

Я все розумію, мене цікавить, чи хтось брав кредит під заставу квартири

Я розумію, що є ризики, мені цікаво, ці ризики будуть, якщо я не сплачу, чи просто можуть забрати житло
Нажаль, сума мікропозик близько 180 тисяч , поки сплачую проценти, але це ненадовго, боюся, що будуть дзвонити родичам та заблокують картки
Якщо хтось підкаже, як, створю окрему тему, щоб тут не спамити
Тобто,дзвінків ви боїтеся більше ніж лишитися,Боже борони,даху над головою?

в мене одна клієнтка так брала. без конкретики, тому що конфіденційні дані.
з 3 квартир залишилось 0, людина проживає тепер на зйомному житлу.
не рекомендую.
І "боргів" не поменшало?..

Всё-таки решила написать список своих МФО
Может, кто-то посоветует, от кого что ждать
Если что, форум читала, но часто про одно и то же мфо разные мнения...
Но я ещё в процессе изучения))

Старфин
Легко
Финсфера
Кредит касса
Кредит плюс
Тенго
Милован
Амиго
Слон
Селфи
Топ 1
Панго
Кредит 7

В начале месяца успеваю закрыть С зарплаты такие:

Клик кредит
Санкредит
Фёрст кредит
Е гроши
Майкредит

Суммы там небольшие, проценты пока небольшие, потому что они свежие
Могу позволить себе закрыть их полностью и хоть немного облегчить себе жизнь в будущем
тож тут фігня тих мфо
через це залишитись без квартири?
тим більше через ці дурні контори, це зовсім нераціонально
я заради цих щурів навіть велосипед би свій не продав)

Автор алло блин!!! Выпейти валерьянки, магний б-6, коньячка и успокойтесь.
180 000 не приговор!!! У меня было тел на 120 000, осталось 27000
Полгода воюю.
И никто не умер. И квартира целая.
Не дурейте. И читайте форум
Тут у людей есть долги в разы больше ваших
Про пролонгации забывайте.
Ой, а у вас есть пост со мвоей историей или как боролись? Хочется почитать для мотивации.

Ой, а у вас есть пост со мвоей историей или как боролись? Хочется почитать для мотивации.

В березні цього року було тіла по кредитам на 300-350 тис. дзвонили батькам, знайомим - була паніка і нерозуміння, що робити.
Виписав список, суми - зайшов на форум почав вивчати кожну контору/банк окремо. Далі антиспам і робота, робота (в хоббі собі не відмовляв, регулярний спорт знімає стрес і робить тебе більш дисциплінованим), далі посипалися пропозиції десь краще, десь гірше.
На сьогодні залишилося 3 мфо які розбили тіло на платежі - сплачую раз на місяць і 2 факторинга з якими поки навіть і не спілкувався - написав на них запит, щоб почати перемовини. До кінця року всіх закрию. Опустити руки - це дуже просто, навіть нічого робити не треба. Перекредитуватися - треш, я теж себе так "спасав" - стало гіршо. Дисципліна, підрахунок фінансів і холодно голова. Не будуйте ілюзій, що закриєте завтра тому що хтось допоможе, чи подарує кошти, будуйте довгострокову стратегію в якій враховуйте лиш те, що точно отримаєте без "а на др подарять" чи "чоловік можливо більше заробить". Навіть якщо це 10к в місяць, то працюйте з ними.

Якщо хочете то напишіть список ваших мфо і тіла, люди по кожному дадуть коротко коментарі.

Кредиткаса і на все на тіла не йдуть, тому можете не чекати. Будуть лякати їхнім сараєм "юридичний стимул". Начебто вам буде писати юрис і питати паспортні дані. Я спитала у нього колись "чому я маю незнайомій людині давати свої дані", то досі відповідь чекаю
Оффтоп
Мені пропонували менше тіла, але один раз, і то, з моїм строком прострочення можна і 50% тіла просити

Я все розумію, мене цікавить, чи хтось брав кредит під заставу квартири

Я розумію, що є ризики, мені цікаво, ці ризики будуть, якщо я не сплачу, чи просто можуть забрати житло
Нажаль, сума мікропозик близько 180 тисяч , поки сплачую проценти, але це ненадовго, боюся, що будуть дзвонити родичам та заблокують картки
Якщо хтось підкаже, як, створю окрему тему, щоб тут не спамити
Ви маєте чоловіка, сім'ю?
Є щось що заважає вам виїхати в країну Європи, заробити в місяць +- 40 тис. За півроку закриєте свої питання, і повернетеся в Україну.
Немає ні ризику ні в чому, і квартира на місці.

Я тут новенька не можу зрозуміти як створити тему хтось брав кредит під заставу своєї квартири для погашення мікропозик?
Тому що іншого варіанту зараз немаю
Хочу сплатити все
Є можливість щомісяця сплачувати кредит але в одне місце
Але дуже боюся залишитися без житла
Можливо хтось може порекомендувати тему або компанію де варто взяти такий кредит
Бред. Сменить карту,через пару месяцев затихнут,потом ждите тело. Нет тела ждите суд, после суда платить исполнителю по 1000 в месяц. Это мой опыт

Сегодня закрыла Е гроши
И пару мелких, которые ещё не успели пойти в просрочку
Телефон звонит не переставая, трубку не беру, пока звонят только мне
Бред. Сменить карту,через пару месяцев затихнут,потом ждите тело. Нет тела ждите суд, после суда платить исполнителю по 1000 в месяц. Это мой опыт
Если вы пришли через WhatsApp, подскажите, во сколько примерно обходится услуги адвоката на один суд?
Сегодня закрыла Е гроши
И пару мелких, которые ещё не успели пойти в просрочку
Телефон звонит не переставая, трубку не беру, пока звонят только мне

Если вы пришли через WhatsApp, подскажите, во сколько примерно обходится услуги адвоката на один суд?
Телефон исправил, в оригинале было: Если вы пришли через это

Назад
Угорі