кредит під заставу своєї квартири для погашення мікропозик

• Автор теми Автор теми Олександра167
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Я все розумію, мене цікавить, чи хтось брав кредит під заставу квартири

Я розумію, що є ризики, мені цікаво, ці ризики будуть, якщо я не сплачу, чи просто можуть забрати житло
Нажаль, сума мікропозик близько 180 тисяч , поки сплачую проценти, але це ненадовго, боюся, що будуть дзвонити родичам та заблокують картки
Якщо хтось підкаже, як, створю окрему тему, щоб тут не спамити
В мене тіло 400 , перестала робити пролонгації. Виписали всі мфо, прочитала про кожну тут й розставила пріоритети до закриття. В цьому місяці дай Боже будуть перші закриті. Й мінус 30тис по тілу. Тому навіщо заганяти себе в ще більші проблеми. Поговоріть з рідними й все. Якщо лишитесь житло що тоді?

Всем большое спасибо за ответы и советы, думала всю ночь, поняла, что пока я буду гасить проценты, долг будет только увеличиваться, решила уходить в просрочки, нашла карту у знакомого левую, на всякий случай, поговорила с родными
С друзьями буду по факту говорить, таких прямо близких нет
Много читала форум, как я поняла, надо ждать хороших предложений, до этого времени просто блокировать номера, но оставлять открытыми мессенджеры, чтобы могли написать

Составила список кому что и как, чтобы потом понимать, что я плачу, когда уже спустя несколько месяцев начнут предлагать более вменяемые суммы

Единственный вопрос, подскажите, сейчас мне нужна консультация юриста или проверять, Когда начнутся какие-то судебные моменты, тогда уже консультироваться?
Попала бы на этот форум раньше, остановилась бы полгода назад, Сейчас бы уже начала выплачивать
Пока планирую откладывать деньги на выплату тел кредитов, как раз есть несколько месяцев, пока весь этот ад будет происходить
Ещё раз всем спасибо огромное

Всем большое спасибо за ответы и советы, думала всю ночь, поняла, что пока я буду гасить проценты, долг будет только увеличиваться, решила уходить в просрочки, нашла карту у знакомого левую, на всякий случай, поговорила с родными
С друзьями буду по факту говорить, таких прямо близких нет
Много читала форум, как я поняла, надо ждать хороших предложений, до этого времени просто блокировать номера, но оставлять открытыми мессенджеры, чтобы могли написать

Составила список кому что и как, чтобы потом понимать, что я плачу, когда уже спустя несколько месяцев начнут предлагать более вменяемые суммы

Единственный вопрос, подскажите, сейчас мне нужна консультация юриста или проверять, Когда начнутся какие-то судебные моменты, тогда уже консультироваться?
Попала бы на этот форум раньше, остановилась бы полгода назад, Сейчас бы уже начала выплачивать
Пока планирую откладывать деньги на выплату тел кредитов, как раз есть несколько месяцев, пока весь этот ад будет происходить
Ещё раз всем спасибо огромное
Юридична допомога потрібна тількі тоді,коли буде позов. Дуже добре,що Ви прислухались. Починайте свій шлях без позик та кредитів .

Я не можу допустити блокування карток ((( ніяк(( про дзвінки батькам промовчу, у них вже не той вік .... Це буде жах для них

Тому хочу взяти кредит під заставу нерухомості, щоб все закрити та сплачувати в одне місце все... Тому і питаю, можливо, хтось порадить контору, де можна таке зробити без ризику, що це шахраї
Ви так упорото хочете до свого "букету"ще й по прощатись з квартирою...
Вперед,не сміємо затримувати.
В будь який банк зверніться.

Юридична допомога потрібна тількі тоді,коли буде позов. Дуже добре,що Ви прислухались. Починайте свій шлях без позик та кредитів .
Дякую, вже поспілкувалися з ботом антиколектор, до мене підключили фахівця, він сказав те ж саме ,надав посилання на декілька ресурсів, де я можу відстежувати чи немає позовів на мене
Буду слідкувати і тим часом відкладати гроші та чекати на гарні пропозиції від мфо я так розумію де запропонують закрити ціло кредиту, туди і вкидувати
А поки що маю декілька місяців, щоб позбирати гроші

Дякую, вже поспілкувалися з ботом антиколектор, до мене підключили фахівця, він сказав те ж саме ,надав посилання на декілька ресурсів, де я можу відстежувати чи немає позовів на мене
Буду слідкувати і тим часом відкладати гроші та чекати на гарні пропозиції від мфо я так розумію де запропонують закрити ціло кредиту, туди і вкидувати
І не зв'язуйтесь з помогаторами типу Захист,Звільнимо,є цілий розділ про них на форумі. То все шахраї

Спочатку закривайте придурків по типу біткапітал, кредиткаса, на все, єгроші, манівео.
Я закривала від менших тіл до більших або тих, хто запропонує нормальні умови (тіло або тіло+адекватний%)

Спочатку закривайте придурків по типу біткапітал, кредиткаса, на все, єгроші, манівео.
Я закривала від менших тіл до більших або тих, хто запропонує нормальні умови (тіло або тіло+адекватний%)
Дякую дуже читала форум, але інформації дуже багато і інколи різниця про одну і ту контору, тому це собі заскрінила) маю двох з цього списочка
Але це мені ще чекати і чекати, поки запропонують більш-менш нормальні умови((
Ну хоч гроші не збираю поки що
І дуже вдячна форуму взагалі, на жаль , не трапився він мені раніше

Дякую дуже читала форум, але інформації дуже багато і інколи різниця про одну і ту контору, тому це собі заскрінила) маю двох з цього списочка
Але це мені ще чекати і чекати, поки запропонують більш-менш нормальні умови((
Ну хоч гроші не збираю поки що
І дуже вдячна форуму взагалі, на жаль , не трапився він мені раніше
Якщо хочете то напишіть список ваших мфо і тіла, люди по кожному дадуть коротко коментарі.

Кредиткаса і на все на тіла не йдуть, тому можете не чекати. Будуть лякати їхнім сараєм "юридичний стимул". Начебто вам буде писати юрис і питати паспортні дані. Я спитала у нього колись "чому я маю незнайомій людині давати свої дані", то досі відповідь чекаю

Якщо хочете то напишіть список ваших мфо і тіла, люди по кожному дадуть коротко коментарі.

Кредиткаса і на все на тіла не йдуть, тому можете не чекати. Будуть лякати їхнім сараєм "юридичний стимул". Начебто вам буде писати юрис і питати паспортні дані. Я спитала у нього колись "чому я маю незнайомій людині давати свої дані", то досі відповідь чекаю
Трохи пізніше напишу, дякую за пораду
Я взагалі не планую спілкуватися, не планую знімати слухавку, не планую відповідати на повідомлення, якщо тільки там не буде якоїсь нормальної пропозиції

Це нормально? Чи треба спілкуватися з ними? З форуму я зрозуміла , що в цьому немає ніякого сенсу...

Проценты оплачиваю, потому что не могу позволить блокировку карты , вообще никак.
Не знаю, заблокируют ли карты в других банках.
Всё финансы на карту, всей семьи, и все на мою. Возможности это изменить нет...
Я был на вашем месте. Вам нужно принять неизбежное. Карты скорее всего заблокируют (после суда), и родственникам звонить будут.
Но этого бояться не надо. В наше время люди переживают более сложные моменты.
Просто подготовьтесь.

Я был на вашем месте. Вам нужно принять неизбежное. Карты скорее всего заблокируют (после суда), и родственникам звонить будут.
Но этого бояться не надо. В наше время люди переживают более сложные моменты.
Просто подготовьтесь.
Спасибо за поддержку, по картам приготовилась, взяла карту у родственника, Так что активы скромные в безопасности))
Родственников предупредила, их немного, насчёт друзей, сильно близких нет, а остальным буду говорить уже по факту
Осуждение именно со стороны друзей или знакомых не боюсь совершенно.
Пересмотрела список, просрочек пока нет нигде, некоторые успеваю закрыть с этой зарплаты, сумма маленькие, процент очень небольшой, планирую закрыть и забыть хотя бы эти
На основные, по 20-25.000, понятно, денег не хватит.
Тут уже только ждать

Спасибо за поддержку, по картам приготовилась, взяла карту у родственника, Так что активы скромные в безопасности))
Родственников предупредила, их немного, насчёт друзей, сильно близких нет, а остальным буду говорить уже по факту
Осуждение именно со стороны друзей или знакомых не боюсь совершенно.
Пересмотрела список, просрочек пока нет нигде, некоторые успеваю закрыть с этой зарплаты, сумма маленькие, процент очень небольшой, планирую закрыть и забыть хотя бы эти
На основные, по 20-25.000, понятно, денег не хватит.
Тут уже только ждать
Саме головне холодна голова. Без паніки.

Я тут новенька не можу зрозуміти як створити тему хтось брав кредит під заставу своєї квартири для погашення мікропозик?
Тому що іншого варіанту зараз немаю
Хочу сплатити все
Є можливість щомісяця сплачувати кредит але в одне місце
Але дуже боюся залишитися без житла
Можливо хтось може порекомендувати тему або компанію де варто взяти такий кредит
Найкращий варіант - перестати платити хоч копійку, щоб не визнавати дією їхні зростіючі "хотєлки", знайти профільного добросовісного юриста і чекати судових процесів.
Перекредитування - це найнерозумніше, що можна придумати, це повна боргова кабала, з якої вилізти при певному збігу обставин неможливо взагалі.
А віддати квартиру, щоб задовольнити безмежні божевільні "хотєлки" покидьків - це взагалі твеба викинути з голови.

Я все розумію, мене цікавить, чи хтось брав кредит під заставу квартири
в мене одна клієнтка так брала. без конкретики, тому що конфіденційні дані.
з 3 квартир залишилось 0, людина проживає тепер на зйомному житлу.
не рекомендую.

Назад
Угорі