На все Кредит НА ВСЕ

Я так розумію,що потрібно готуватися до суду?
Ну лишним точно не будет, проверять себя на судебной власти и отложить на адвоката средства.
Бизнес позика сейчас активизировалась с судами, почитайте даже на форуме соседние темы.

Ну лишним точно не будет, проверять себя на судебной власти и отложить на адвоката средства.
Бизнес позика сейчас активизировалась с судами, почитайте даже на форуме соседние темы.
Сейчас все активизировались по судам. Если кто-то ещё и не активизировался, то в скором времени активизируется.

А скільки часу в Вас протермінування?
З на все це неважливо , вони можуть подати до суду як через місяць так і через пів року та рік ! Странні падлюки 😂
У мене особисто вже майже 3 місяці протермінування , і 5 днів тому прислати лист вимогу на погашення , з тіла 18 нарахували 34к процентів та зупинились . Видно знають за загальні засади розумності які верховною палатою суду звертають увагу на різницю тіла та відсотків !

З на все це неважливо , вони можуть подати до суду як через місяць так і через пів року та рік ! Странні падлюки 😂
У мене особисто вже майже 3 місяці протермінування , і 5 днів тому прислати лист вимогу на погашення , з тіла 18 нарахували 34к процентів та зупинились . Видно знають за загальні засади розумності які верховною палатою суду звертають увагу на різницю тіла та відсотків !
Зрозуміло

Але я чув такі легенди що на новий рік кк можуть запропонувати якісь акції , сам особисто на це надіюсь ! Але в любому випадку майте кошти на юриста , це від 5-10 к , набагато меньше ніж в перспективі віддасте "на все" якщо вони виграють суд!

Але я чув такі легенди що на новий рік кк можуть запропонувати якісь акції , сам особисто на це надіюсь ! Але в любому випадку майте кошти на юриста , це від 5-10 к , набагато меньше ніж в перспективі віддасте "на все" якщо вони виграють суд!
І я надіюся на якісь хоч акції , але з фінансами туго щоб щось навіть заплатити
Саме більше переживаю за суди і за те що їх і можна програти ,а як тоді платити
Наразі в мене новий етап паніки

В мене теж лише проблемні мфо залишись , найбільше проблем було з є гроші і кредит 7
Інші дали реструктуризацію ще деякі закрила за тіло і невеликі % , ну і біт капітал довелось оплатити повністю з їхніми шаленими % ( набільше їх боялась бо тут писали про них страшилки )

Та це взагалі жесть , чула що раніше мфо багато собі дозволяли
Скажіть будь ласка на все або біт капітал телефонували рідним або оточенню ?

amka,

Скажіть будь ласка на все або біт капітал телефонували рідним або оточенню ?
Телефонували рідним, говорили нісенітниці. Грозилися прислати листа , виїздну групу , грозилися що буду по місцю проживання листівки слати «обережно боржник «
Спамили мені що 10 хв . Переписувались зі мною. Писали таку дурню що мені було смішно . Сказали що лояльні умови не передбачені договором. Казали що ні юрист ні адвокат мені не допоможе. Переходили на особистості . А ну і додзвонились бо бабусі моєї якій 74 роки і сказали що вона повинна віддати за мене кредит в крипто валюті . Якось так

Телефонували рідним, говорили нісенітниці. Грозилися прислати листа , виїздну групу , грозилися що буду по місцю проживання листівки слати «обережно боржник «
Спамили мені що 10 хв . Переписувались зі мною. Писали таку дурню що мені було смішно . Сказали що лояльні умови не передбачені договором. Казали що ні юрист ні адвокат мені не допоможе. Переходили на особистості . А ну і додзвонились бо бабусі моєї якій 74 роки і сказали що вона повинна віддати за мене кредит в крипто валюті . Якось так
На який день почали дзвонити? На все також дзвонили ?

знову ж таки? це на все? чи біт капітал?

На все також дзвонили ?
Ці лише мені звонили
здається назва теми зовсім про іншу шарагу...
про біт капітал за ці 3+ місяці створили вже більш,ніж достатньо...
і,на жаль, вони теж не менш популярні
Читач задав питання про біт капітал тому відповіла

Ці лише мені звонили

Читач задав питання про біт капітал тому відповіла
Ну в біт капітал в мене перший день , поки нікому не дзвонили лише мені , запитала чи можна частинами вносити щоб за декілька днів +- погасити то сказали що можна , на все 3 день то теж дзвонять питають чи підготувала кошти

На який день почали дзвонити? На все також дзвонили ?
Ой, та всі вони дзвонять не "на який день", а ще за пару днів до протермінування)))) Головне - будьте морально готові до цього)))

Назад
Угорі