Very well
Форумчанин
- Дописи
- 122
- Реакції
- 113
- Бали
- 343
Very well не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я так розумію,що потрібно готуватися до суду?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я так розумію,що потрібно готуватися до суду?
Ну лишним точно не будет, проверять себя на судебной власти и отложить на адвоката средства.Я так розумію,що потрібно готуватися до суду?
Сейчас все активизировались по судам. Если кто-то ещё и не активизировался, то в скором времени активизируется.Ну лишним точно не будет, проверять себя на судебной власти и отложить на адвоката средства.
Бизнес позика сейчас активизировалась с судами, почитайте даже на форуме соседние темы.
З на все це неважливо , вони можуть подати до суду як через місяць так і через пів року та рік ! Странні падлюкиА скільки часу в Вас протермінування?
ЗрозумілоЗ на все це неважливо , вони можуть подати до суду як через місяць так і через пів року та рік ! Странні падлюки
У мене особисто вже майже 3 місяці протермінування , і 5 днів тому прислати лист вимогу на погашення , з тіла 18 нарахували 34к процентів та зупинились . Видно знають за загальні засади розумності які верховною палатою суду звертають увагу на різницю тіла та відсотків !
Але я чув такі легенди що на новий рік кк можуть запропонувати якісь акції , сам особисто на це надіюсь ! Але в любому випадку майте кошти на юриста , це від 5-10 к , набагато меньше ніж в перспективі віддасте "на все" якщо вони виграють суд!Зрозуміло
І я надіюся на якісь хоч акції , але з фінансами туго щоб щось навіть заплатитиАле я чув такі легенди що на новий рік кк можуть запропонувати якісь акції , сам особисто на це надіюсь ! Але в любому випадку майте кошти на юриста , це від 5-10 к , набагато меньше ніж в перспективі віддасте "на все" якщо вони виграють суд!
А ещё ходят легенды, что и не только на новый год предлагают акции.Але я чув такі легенди що на новий рік кк можуть запропонувати якісь акції
Или им предлагают акцииА ещё ходят легенды, что и не только на новый год предлагают акции.
Скажіть будь ласка на все або біт капітал телефонували рідним або оточенню ?В мене теж лише проблемні мфо залишись , найбільше проблем було з є гроші і кредит 7
Інші дали реструктуризацію ще деякі закрила за тіло і невеликі % , ну і біт капітал довелось оплатити повністю з їхніми шаленими % ( набільше їх боялась бо тут писали про них страшилки )
Та це взагалі жесть , чула що раніше мфо багато собі дозволяли
Телефонували рідним, говорили нісенітниці. Грозилися прислати листа , виїздну групу , грозилися що буду по місцю проживання листівки слати «обережно боржник «Скажіть будь ласка на все або біт капітал телефонували рідним або оточенню ?
На який день почали дзвонити? На все також дзвонили ?Телефонували рідним, говорили нісенітниці. Грозилися прислати листа , виїздну групу , грозилися що буду по місцю проживання листівки слати «обережно боржник «
Спамили мені що 10 хв . Переписувались зі мною. Писали таку дурню що мені було смішно . Сказали що лояльні умови не передбачені договором. Казали що ні юрист ні адвокат мені не допоможе. Переходили на особистості . А ну і додзвонились бо бабусі моєї якій 74 роки і сказали що вона повинна віддати за мене кредит в крипто валюті . Якось так
знову ж таки? це на все? чи біт капітал?Телефонували рідним, говорили нісенітниці. Грозилися прислати листа , виїздну групу , грозилися що буду по місцю проживання листівки слати «обережно боржник «
Спамили мені що 10 хв . Переписувались зі мною. Писали таку дурню що мені було смішно . Сказали що лояльні умови не передбачені договором. Казали що ні юрист ні адвокат мені не допоможе. Переходили на особистості . А ну і додзвонились бо бабусі моєї якій 74 роки і сказали що вона повинна віддати за мене кредит в крипто валюті . Якось так
Біт капіталзнову ж таки? це на все? чи біт капітал?
Десь тиждень протермінування бувНа який день почали дзвонити? На все також дзвонили ?
здається назва теми зовсім про іншу шарагу...Біт капітал
Ці лише мені звонилиНа все також дзвонили ?
Читач задав питання про біт капітал тому відповілаздається назва теми зовсім про іншу шарагу...
про біт капітал за ці 3+ місяці створили вже більш,ніж достатньо...
і,на жаль, вони теж не менш популярні
Ну в біт капітал в мене перший день , поки нікому не дзвонили лише мені , запитала чи можна частинами вносити щоб за декілька днів +- погасити то сказали що можна , на все 3 день то теж дзвонять питають чи підготувала коштиЦі лише мені звонили
Читач задав питання про біт капітал тому відповіла
Ой, та всі вони дзвонять не "на який день", а ще за пару днів до протермінування)))) Головне - будьте морально готові до цього)))На який день почали дзвонити? На все також дзвонили ?