На все Кредит НА ВСЕ

Та шо ж это такое... Агрессивные...
Вы серьезно?)
В 2018 году такие были бы лапушками)))
Ото тогда жестили по телефону)) мммм. Столько контента мне на Ютубе сделали.
А сейчас - импотентные какие-то угрожатели
Видохлись,коли він був,2018...

Видохлись,коли він був,2018...
Ну і добре... але всеодно залишились оптимістами))
Мені на днях знову за 30% від тіла запропонували... був би таким щедрим як Ромка, можливо б і погодився з розбивкою на 7-8 років :sarcastic:

Привіт) раніше я писала про свої 16 мікропозик. З цього часу мені вдалося закрити валику частину боргів . Залишилось не так вже і багато . Один з цих що залишився це кредит в компанії НА ВСЕ .
Тіло кредиту в мене 14000 , оплата по графіку що 2 тижні по 4300 грн . З першого дня просто строчки вже звонять і вимагають повне закриття і нараховують великі %
Що скажете про них ? Чи можливо буде в них за тіло закрити і як себе вони можуть вести якщо проігнорувати їх певний час
А чего не заплатите просто всю сумму, как биткапиталу?

Вже нема такої суми поки , заплатила б їм якби не цей клятий біт капітал
Останнє їм віддала

Взяла 225 , віддала 402
Ого , не слабо 👍 довго віддавали ?
Доречі дійшов я таки до того листа від " на все " і це звичайний лист вимога , типу протягом 10 календарних днів заплатіть відсотки а то буде бобо )

Ого , не слабо 👍 довго віддавали ?
Доречі дійшов я таки до того листа від " на все " і це звичайний лист вимога , типу протягом 10 календарних днів заплатіть відсотки а то буде бобо )
віддала на 7 день протермінування , бо просто дістали (вони найгірші з ким я мала справу )

віддала на 7 день протермінування , бо просто дістали (вони найгірші з ким я мала справу )
Рекспект!
Теперь они себе поставят пометку, что тема работает и приносит результаты, значит можно всех долбить звонками

Назад
Угорі