- Дописи
- 37355
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96154
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знущається в грошовій формі.
Оффтоп
збочинец
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знущається в грошовій формі.
Та за мене вони битись повинні) скільки проплат... І плачу ж всю суму яку суд призначивІ платити ще 15 років
Видохлись,коли він був,2018...Та шо ж это такое... Агрессивные...
Вы серьезно?)
В 2018 году такие были бы лапушками)))
Ото тогда жестили по телефону)) мммм. Столько контента мне на Ютубе сделали.
А сейчас - импотентные какие-то угрожатели
Ну і добре... але всеодно залишились оптимістами))Видохлись,коли він був,2018...
Остання надія...не справдиться30% від тіла
ПринциповоОстання надія...не справдиться![]()

де це таке запропонували ?Мені на днях знову за 30%
В смс і листом на електронкуде це таке запропонували ?
А чего не заплатите просто всю сумму, как биткапиталу?Привіт) раніше я писала про свої 16 мікропозик. З цього часу мені вдалося закрити валику частину боргів . Залишилось не так вже і багато . Один з цих що залишився це кредит в компанії НА ВСЕ .
Тіло кредиту в мене 14000 , оплата по графіку що 2 тижні по 4300 грн . З першого дня просто строчки вже звонять і вимагають повне закриття і нараховують великі %
Що скажете про них ? Чи можливо буде в них за тіло закрити і як себе вони можуть вести якщо проігнорувати їх певний час
[SARCASM] от саме тому хоч хтось їх має годувать...[/SARCASM]Принципово![]()
Вже нема такої суми поки , заплатила б їм якби не цей клятий біт капіталА чего не заплатите просто всю сумму, как биткапиталу?
Останнє їм віддалаА чего не заплатите просто всю сумму, как биткапиталу?
Попутного тобі альтруїсте[SARCASM] от саме тому хоч хтось їх має годувать...[/SARCASM]

Нє. Вони цього не розуміють і не цінять. Їм треба все і зараз.Останнє їм віддала
А скільки було у біт капіталу кредиту (в загальному віддали скільки) якщо не секрет ?Вже нема такої суми поки , заплатила б їм якби не цей клятий біт капітал
Останнє їм віддала
Взяла 225 , віддала 402А скільки було у біт капіталу кредиту (в загальному віддали скільки) якщо не секрет ?
Ого , не слабоВзяла 225 , віддала 402
Обожнюю ваші коменти)А чего не заплатите просто всю сумму, как биткапиталу?
віддала на 7 день протермінування , бо просто дістали (вони найгірші з ким я мала справу )Ого , не слабодовго віддавали ?
Доречі дійшов я таки до того листа від " на все " і це звичайний лист вимога , типу протягом 10 календарних днів заплатіть відсотки а то буде бобо )
Рекспект!віддала на 7 день протермінування , бо просто дістали (вони найгірші з ким я мала справу )