Yaska
✩ Premium ✩
- Дописи
- 665
- Реакції
- 224
- Бали
- 343
Yaska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
И у меня...разослали короче родственникам смс за кредит
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И у меня...разослали короче родственникам смс за кредит
Пишут что вы должник и не выходите на связь?разослали короче родственникам смс за кредит
что-то типа)Пишут что вы должник и не выходите на связь?
В мене в Лимоне 21 день прострочення на уступки не йдуть, пропонують пролонгувати і все, сьогодні прийшло від них смс що мої документи вже передано до претінзійно-позовної відділу. ТОП 1 взагалі хамло дзвонять родичам погрожують, вони також не йдуть на уступки тіло у мене 5000 пропонують сьогодні 5000 и завтра ще 3000 або через 20 днів ще 5000 и закривають питання, наче в мене гроші кожен день зявляються, на тіло не йдуть і погрожуюють або добровільно кошти віддам або примусятьВсім добрий день. Хто знає як поводяться Лимон і Топ 1? На форумі мало про них інформації знайшов. Чи йдуть вони на тіло, чи можуть до суду подати?
Так, особливо ТОП1 і хамські спілкуютьсяЧи телефонують оточенню?
я скажу відверто, я з понеділка чи з вівторка тут читаю. то легше стало відсодків на 1000 500 мільйонів)))Брав щоб перекрити інших, так і набрався за 3 роки більше ніж 20 мфо. Боявся щоб не потрапити в прострочення, а вийшло ще гірше. Половина вже дзвонить на день по 200 разів. Спочатку спілкувався, а потім бачу що безглуздя їм на тебе все одно. Знайшов цей форум нещодавно, бачу тут у багатьох такі самі проблеми.
Підміну номера використовували вони ? Бо в мене топ1 так
Миллион раз писали о подмене номера уже. Если поиском воспользоваться, все найдетсяпрохання адміну переглянути данну викладку, можливо,десь викласти окремо.
скажіть, чи маєте ви топ 1 чи є гроші? як зараз себе поводять? як знайду за 2024 рік то вони прям погрожують і всім дзвонять, а за 2025 читаю - то наче спокійні +-я скажу відверто, я з понеділка чи з вівторка тут читаю. то легше стало відсодків на 1000 500 мільйонів)))
В мене вони були, але кредити 2024 року,Топ 1 обзвонили всіх....е-гроші були "спокійні".Два кредити закрила за тіло та невеликий відсотокскажіть, чи маєте ви топ 1 чи є гроші? як зараз себе поводять? як знайду за 2024 рік то вони прям погрожують і всім дзвонять, а за 2025 читаю - то наче спокійні +-
не памʼятаєте , обдзвін почали коли? в перший місяць чи після? дякую за досвід!В мене вони були, але кредити 2024 року,Топ 1 обзвонили всіх....е-гроші були "спокійні".Два кредити закрила за тіло та невеликий відсоток
Десь через місяць.не памʼятаєте , обдзвін почали коли? в перший місяць чи після? дякую за досвід!
а як швидко домовились за тіло? підскажіть будь ласкамене Лимон передали АФК, з ними домовився тіло на 3 платежі розбити
Если готовы год потерпеть, то предложат и за пол тела закрыть, у меня лично так былоа як швидко домовились за тіло? підскажіть будь ласка
по Лимону десь через 3 мысяцы передали і з 4 листопада мені АФК вже писали. спочатку не погоджували росрочку на тіло і ось 15 грудня написали, я відповів що можу так то і так - погодилиа як швидко домовились за тіло? підскажіть будь ласка
у мене тіло по ТОП 1 21 тис. і зняло з карти ощад 7 тис. автоматично, бо мені не сказали що можна виключити функкцію автостисання )платежі в інтернеті). Тепер я і тіло не хочу платити, а погоджусь лише на різницю 14 тис.Если готовы год потерпеть, то предложат и за пол тела закрыть, у меня лично так было
ТОП1 из всей их гомятни (евоши+крипто) самые спокойные, вообще никому не звонили, только мне, где то на 50+- день просрочки предложили тело, на прошлой неделе закрыл, хотя и тело не маленькое как по мне 28500