Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можете вона не все сплатила а та шарашка процента нарахувалаАле в неї в кабінеті реально висить ця сума! Я сама заходила і бачила((
Ні, в неї новий виданий кредит на 7000. Але дивно за мене вони наярювали їй, а за неї лише шлють смс, а сьогодні прийшов лист їй на пошту за адресою прописки. У неї істерика, що їй робити?!Можете вона не все сплатила а та шарашка процента нарахувала
Щось тут не ладнеНі, в неї новий виданий кредит на 7000. Але дивно за мене вони наярювали їй, а за неї лише шлють смс, а сьогодні прийшов лист їй на пошту за адресою прописки. У неї істерика, що їй робити?!
Якщо вона дійсно не брала хай звоне на гарячу лінію шарашкиЩось тут не ладне
Звісно що ніхто не відмінусує а з випискою це правильне рішенняНас вже двох трясе, я за себе забила, але як з нею таке можуть робити. Порадила взяти виписку рахунку за цей період і доводити, що вона такої суми не брала. В неї паніка. До того ж вона впевнена, що якщо вона заплатить з мого боргу відмінусують. Я так не думаю!
А карта якого банкуЗвісно що ніхто не відмінусує а з випискою це правильне рішення
Можливо хтось скористався її даними для отримання кредиту? Нехай телефонує і дізнається. Вони змушені надати всю інформацію.Ні, в неї новий виданий кредит на 7000. Але дивно за мене вони наярювали їй, а за неї лише шлють смс, а сьогодні прийшов лист їй на пошту за адресою прописки. У неї істерика, що їй робити?!
АгрігольЗвісно що ніхто не відмінусує а з випискою це правильне рішення
А карта якого банку
И уменя тлже не открываютсяСьогодні прийшов лист,що до мене є фінансова пропозиція.що вони пропонують?просрочка 1.5 місяці.
Хтось знає чому я не можу дивитись вкладення??декілька днів тому дивилась а тепер-помилка
Мне сегодня быстро займ сказали что договор по кредиту могут предоставить только после официального запросаТак я и не собираюсь смысла нет, по манивео точно так же только там ещё они сами заступили, они произвели с перепугу платеж якобы я заплатил 4650грн, а тело 5000, юрист посоветовал через кассу банка доплатить 350 и досвидос расход, юристу отдал 1500 и 300 за консультацию, два мфо уже отошли, сейчас с быстрозаймом будем работать.
Смотря какую реструктаризацию учитывая что с моих 10000 уже 39900 я ни при каких условиях не соглашусь на ихнюю реструктаризациюИ уменя тлже не открываются
Мне сегодня быстро займ сказали что договор по кредиту могут предоставить только после официального запроса
Скажите как вести себя если они сами предлагают реконструкторизацию долга? платить или нет? прать ли у них какие либо документы об оплпте?
Вот вот у меня с тела 1200 сделали 21000 и предлагают реструктуризацию.Что это за условия,конечно я не соглашаюсь ,Смотря какую реструктаризацию учитывая что с моих 10000 уже 39900 я ни при каких условиях не соглашусь на ихнюю реструктаризацию
Эти мыши хорошо шифруются .По поводу кредиткассы я не сомневался. У них грубо говоря адрес указан и чисто по логике в размещенных вакансиях - мол одна минута от Печерска. 2+2 сложить и выйдет, что они там и сидят. Вопрос в другом. Там может быть типо как отдел кадров, а сами звонилки сидят..ну в офисе рядом, который не указывается естественно и вам скажут конкретно офис, когда уже точно будут брать...
Там же чисто по логике все же не в одном кабинете сидят.
Вы шо не знаете что делать? Если там все именно так как вы описали, то требовать договор на почту и готовить письма в соответствующие инстанции. Подруга оценит, займитесь этимНі, в неї новий виданий кредит на 7000. Але дивно за мене вони наярювали їй, а за неї лише шлють смс, а сьогодні прийшов лист їй на пошту за адресою прописки. У неї істерика, що їй робити?!
Согласен, юр адрес один, по факту звонили на другомvitalij, ну говорить они то могут все что угодно. Не мудрено, что они шифруются. Среднестатический человек не станет искать инфу, где они сидят.
Даже когда я работал в колл-центре (не на МФО или что то типо этого, чтоб мыслей не возникало), нам говорили - адрес не называть.
Пугают, если бы хотели то подали а так чистой воды психологическое давление.Привет всем!
Мне сегодня укркредитфинанс прислал ,что розпочато підготовку позовної справи до суду. интересно пугают или на самом то деле решали в суд подавать? Тело 6000 просрочка дней 44дня.хотят чтоб оплатила 9000