Кредит касса идёт на уступки? Лояльные условия погашения кредита

• Автор теми Автор теми Oxa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 598
  • Перегляди Перегляди 41K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
По поводу кредиткассы я не сомневался. У них грубо говоря адрес указан и чисто по логике в размещенных вакансиях - мол одна минута от Печерска. 2+2 сложить и выйдет, что они там и сидят. Вопрос в другом. Там может быть типо как отдел кадров, а сами звонилки сидят..ну в офисе рядом, который не указывается естественно и вам скажут конкретно офис, когда уже точно будут брать...
Там же чисто по логике все же не в одном кабинете сидят.

зашел на ночь почту проверить, а там .

Вкладення

• Кредит Касса.webp
    Кредит Касса.webp
    24.3 Кб · Перегляди: 73
Shanti, неа :ahaha: я не Отар . Вроді толкові речі розказує товариш..

Shanti, ну так ніки різні можуть бути на різних сайтах.

А мені ось таке прислали Передача в Деб.
ВИМОГА ОПЛАТИ!

м. Київ

13.02.2019 р. Мої фіо

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» за кредитним договором від р. Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.

Мета візиту – перевірка достовірності інформації, наданої Вами при отримані кредиту, на предмет виключення складу злочину за ст. 190 «Шахрайство», ст. 192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», ст. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за даними статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження.

Терміново сплатіть Ваш борг ......

Для сплати виберіть суму та натисніть кнопку нижче

Сплатити платіж
Подовжити строк
Дізнатися як ще можна сплатити, натисніть тут

Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:

+38 044 333 51 43

WWW.CREDITKASA.COM.UA

ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС», 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, будинок 26, офіс 407

| 067 373 3 757 | 099 373 3 757 | 063 373 3 757 | 044 333 5 222 | [email protected]

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:
Вміст цього електронного листа та будь-яких вкладень в ньому, призначений виключно для адресата та може містити конфіденційну інформацію. Якщо ви не є визначеним одержувачем цього повідомлення, негайно сповістить відправника, відправивши повідомлення, а потім видаліть це повідомлення та всі вкладення.
Коректне відображення тексту електронної пошти та вкладень було перевірено на платформі Windows за допомогою Інтернет-браузера Google Chrome.
Передача електронної пошти не може бути гарантовано безпечною або без помилок, оскільки інформація може бути перехоплена, пошкоджена, втрачена, знищена, надходить пізно або неповно. Отже, відправник не несе відповідальності за будь-які помилки чи упущення у змісті цього повідомлення, які виникають в результаті передачі електронної пошти.

Я шахрайка:beee:І мене посадять на 12р:ahaha:
Мне тоже такое пришло раньше ,а сегодня прислали, что на суд будут передавать. Вот думаю ,что делать ))

Shanti, ну так ніки різні можуть бути на різних сайтах.
Та я все розумію... Невже ви думаєте, що я справді така тупа???
Я в вашому профілі подивилась, що ви з Франківська, тому можна зробити припущення, що ви не змогли б так вільно і безпомилково спілкуватись російською. Тим більше, у жителів Прикарпаття є своєрідний акцент, який я б також уловила, не зважаючи на те, якою б мовою ви не спілкувалися.

Shanti, ну тут Ви трішки неправі ))) на російській я добре пишу й говорю,краще деяких носіїв рос.мови ))) . В мене вчитель російської мови в школі був єврей :) так що вчили ми її на рівні:good:

Shanti, ну тут Ви трішки неправі ))) на російській я добре пишу й говорю,краще деяких носіїв рос.мови ))) . В мене вчитель російської мови в школі був єврей :) так що вчили ми її на рівні:good:
Я за вас рада. Але повірьте і в мої професійні здібності, у мене також були достойні вчителі...

Shanti, я у Вас і не сумнівався :drinks::good:

Мені сьогодні прислали що я в першій десятці боржників при тілі 10000 а всього 25000

Я так испугалась за него говорю не нервничайте так нервные клетки не восстанавливаются
Я тоже за него стала переживать))))) предложила хоть валерьяночки рюмаху хлопнуть,а то ж так и инфаркт можно словить)))) а может он болезный, Господи прости, иногда забывает таблеточки принять и его начинает так штырить?)))

Я тоже за него стала переживать))))) предложила хоть валерьяночки рюмаху хлопнуть,а то ж так и инфаркт можно словить)))) а может он болезный, Господи прости, иногда забывает таблеточки принять и его начинает так штырить?)))
Меня вчера пробило пообщаться с ними то хоть на смеялся

У мене теж борг в кредит касі, брала 5000, з листопада винна 17000. Моя контактна особа теж в них брала і закрила, а тепер в неї вимагають 10000, типу вона 8.02 брала 7000. Вона звинувачує мене і каже, що це мій борг перекинули. Номер договору інший, в мене в лк моя сума без змін. Як таке могло статись, це реально, хтось з таким стикався по кредит касі?

Goldy, намахують ур*ди,скандал між вами створюють.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі