Кредит касса идёт на уступки? Лояльные условия погашения кредита

• Автор теми Автор теми Oxa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 598
  • Перегляди Перегляди 41K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Антипод, шо звонят реально 2 года?)) история про наркобарона смешно:smile60:
Да звонят) редко но иногда прозванивают, но я на это никак не реагирую

9 вроде, точно не помню, за 2 года подзабыл уже

Звонят часто... Стоит черный список все не известные уходят (...) Но звонили один раз контактной особенно. Она сказала что раньше работали вместе и больше ничего не знает и не общъяеться со мной. Сегодня позвонили второй раз и сказали что будут долбать пока я не верну все что взял. Подскажите что ей ответить??? Мой совет был слать на 3 буквы...

• Подобається
Реакції: Rani
Звонит дибилка и говорит я фиксирую отказ, звоню радителям,шоу начинается. Первый раз с ними общалась.

Ето Витас я его прозвала звонит и питається кричать а не получаеться
Я його "обожнюю"... ))) Ця його манера спілкування, тембр, тупі погрози, за якими він намагається приховати своє хвилювання і невпевненість))) Такі люди не мають працювати калами, вони не викликають страху, або хоча б серйозного відношення...
Обняти й плакати...

Я його "обожнюю"... ))) Ця його манера спілкування, тембр, тупі погрози, за якими він намагається приховати своє хвилювання і невпевненість))) Такі люди не мають працювати калами, вони не викликають страху, або хоча б серйозного відношення...
Обняти й плакати...
Да ето точно

Всем добрый день. Написала на кредиткассу письмо в нацком и им в копию тоже отправила,молчали 5 дней. Сегодня чмырь с кассы звонит и говорит,что если до 17.00 не оплачу сегодня,то обзвонит всех соседей. Я теряюсь всегда когда начинают угрожать звонками соседям и всем на свете. Должен мне скоро звонить,посоветуйте пожалуйста,что ему ответить,что бы отстал от меня на пару дней и соседям не звонил((

Всем добрый день. Написала на кредиткассу письмо в нацком и им в копию тоже отправила,молчали 5 дней. Сегодня чмырь с кассы звонит и говорит,что если до 17.00 не оплачу сегодня,то обзвонит всех соседей. Я теряюсь всегда когда начинают угрожать звонками соседям и всем на свете. Должен мне скоро звонить,посоветуйте пожалуйста,что ему ответить,что бы отстал от меня на пару дней и соседям не звонил((
страшно... скажите Вам до одного места, соседи на меня никакого влияния не имеют )

А какая у вас просрочка?

страшно... скажите Вам до одного места, соседи на меня никакого влияния не имеют
Это не страшно и не смертельно,это ужасно неприятно и стыдно,если действительно будут всем звонить

❗ КредитКаса. Передача до колекторської компанії ❗

5 березня 2019, 17:20:16

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ

05.03.2019 р.

Відповідно до п. 7.5. кредитного договору № 0096-1672 від 03.12.2018 р. ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" планує передати право стягнення Вашого боргу до Колекторської Компанії, що надалі може викликати складнощі і проблеми не лише для Вас, але і для Ваших рідних і близьких.

Колекторські компанії ефективно і успішно стягують борги шляхом використання таких методів:

1. Візити спеціально навчених виїзних груп
  2. Пошук інформації про боржника силами власної служби економічної безпеки
  3. Використання спеціалізованих технічних засобів для доведення до боржника інформації про необхідність погасити заборгованість
  4. Співпраця з правоохоронними органами у разі виявлення фактів шахрайства
Погасіть заборгованість, не допустіть залучення Колекторської Компанії до стягнення Вашої заборгованості

Только что на электронику пришло.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ

05.03.2019 р.

Відповідно до п. 7.5. кредитного договору № 0096-1672 від 03.12.2018 р. ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" планує передати право стягнення Вашого боргу до Колекторської Компанії, що надалі може викликати складнощі і проблеми не лише для Вас, але і для Ваших рідних і близьких.

Колекторські компанії ефективно і успішно стягують борги шляхом використання таких методів:

3. Використання спеціалізованих технічних засобів для доведення до боржника інформації про необхідність погасити заборгованість
Погасіть заборгованість, не допустіть залучення Колекторської Компанії до стягнення Вашої заборгованості

Джекпот✌

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ

05.03.2019 р.

ответьте им ) 1. Жду 2. Удачи 3. 4. Тюрьма по Вам плачет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі