Кредит касса идёт на уступки? Лояльные условия погашения кредита

• Автор теми Автор теми Oxa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 598
  • Перегляди Перегляди 41K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
То вони й далі діставатимуть.Аби їм це вдалося.Скільки прострочки було коли Ви пролонгували?Писали на них кудись?
Було близько двох тижнів. Писала, але відповіді ще нема...

Щось Ви мало протримались...Будемо сподіватись нацкомфін чимось допоможе Вам.Моя порада,не пролонгуйте.Не годуйте їх...
Так я б і рада триматись, але так сталось, я пожаліла дитину, щоб їй не дзвонили. Я її номер не залишала, а вони самі знайшли, і сестри також.

Сестра точно не змінить, але вона з ними і ге спілкувалась, послала і все
А от дитина плакала і боялась

Что то я не пойму только мне так везёт звонков от них почти нет. Иногда присылают смс контактным.. на почту изредка приходит письма. На регистрацию тоже пару раз было. Сумма стоит почти 3 недели на 1 месте. Писал на них в нацком но ответа не было... Вот сижу и думаю что я не так сделал то:кофе:

А мне сегодня звонила Марина от них, язык аж заплетался. Бухая в дребадан...)))

А мне сегодня звонила Марина от них, язык аж заплетался. Бухая в дребадан...)))
Мне тоже звонила на днях реально пьяная телка..Я думала показалось.Раз 5 запись перепрослушала.:scratch_one-s_head:Значит не показалось..

Вот сегодня пришло с кредит касы

Вкладення

• Screenshot_20190416-091406.webp
    Screenshot_20190416-091406.webp
    78.9 Кб · Перегляди: 47
Увага! Розшукується ФИО. Вимагаємо терміново погасити борг 14 192 грн за кредитом! Тисніть для сплати: creditkasa.com.ua/p?A1201563. 0443335143

А вчера какое то предложение было а сейчас вот так. Какие-то не определенные (((

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі