Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я закривала її 5 разів.А на 6 псіханула.Цікаво а взагалі хтось закрив ту касу)

І я десь так, але знову пролонгувала, про що шкодую, але ж достали всіх, навіть, дитинуЯ закривала її 5 разів.А на 6 псіханула.![]()
То вони й далі діставатимуть.Аби їм це вдалося.Скільки прострочки було коли Ви пролонгували?Писали на них кудись?І я десь так, але знову пролонгувала, про що шкодую, але ж достали всіх, навіть, дитину
Було близько двох тижнів. Писала, але відповіді ще нема...То вони й далі діставатимуть.Аби їм це вдалося.Скільки прострочки було коли Ви пролонгували?Писали на них кудись?
Щось Ви мало протримались...Будемо сподіватись нацкомфін чимось допоможе Вам.Моя порада,не пролонгуйте.Не годуйте їх...Було близько двох тижнів. Писала, але відповіді ще нема...
Так я б і рада триматись, але так сталось, я пожаліла дитину, щоб їй не дзвонили. Я її номер не залишала, а вони самі знайшли, і сестри також.Щось Ви мало протримались...Будемо сподіватись нацкомфін чимось допоможе Вам.Моя порада,не пролонгуйте.Не годуйте їх...
То змінили б сімки тай все.Так я б і рада триматись, але так сталось, я пожаліла дитину, щоб їй не дзвонили. Я її номер не залишала, а вони самі знайшли, і сестри також.
От с..ки, ничем не гнушаются, даже детей в оборот берут, что за люди! Ничего святого нет!Сестра точно не змінить, але вона з ними і ге спілкувалась, послала і все
А от дитина плакала і боялась

Мне тоже звонила на днях реально пьяная телка..Я думала показалось.Раз 5 запись перепрослушала.А мне сегодня звонила Марина от них, язык аж заплетался. Бухая в дребадан...)))
Значит не показалось..Справді. Ну бісять вже.

Я точно также. И самое главное после больших просрочек опять давалиЯ закривала її 5 разів.А на 6 псіханула.![]()
Ага.А теперь обижаются почему то...Я точно также. И самое главное после больших просрочек опять давали