Кредит Касса продажа коллекторам.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне вот интересно. А кредит касса продает каллам договора? У кого то было? А то у меня до сихпор висят уже давненько и ничего.
НЕ знаю як стосовно продажу договору а от на продзвон Кредит Експес передають. Ті кілька днів позвонять пару разів на день типу повідомити що ваш договір продали. Хоча він і досі в Кредит Касі. Потім ще пару раз німий робот позвонить. Взагалі то дуже цікава контора, зазвичай працюють тільки по великих релігійних святах. Місяці може бути тишина а потім на Рідзво чи Пасху дзвонять при чому не роботи уже а реальні люди. Мабуть тактмка така зіпсувати настрій на свято. Та мені все пофіг " Я в танку"
Укркредит? Мой им продали
Та не продають вони а лише на прозвон віддають

Так вот сама Кредит Касса задолбывает звонками смс и письмами. Но каллам чтобы продали не встречалось. Или у них свои методи взыскании долгов.
Мене теж це цікавить. Четвертий місяць пішов,як не брала трубку. Протягом березня, раз на тиждень, дзвонили чоловіку,щоб нагадав мені про борг. А так поки нікому. Учора вирішила відповісти на дзвінок і сказала, що все заплатила і більше не буду. Так воно мені сказало, що бачить толку не буде,сьогодні в обід засідання і мене віддадуть калам.
НЕ знаю як стосовно продажу договору а от на продзвон Кредит Експес передають. Ті кілька днів позвонять пару разів на день типу повідомити що ваш договір продали. Хоча він і досі в Кредит Касі. Потім ще пару раз німий робот позвонить. Взагалі то дуже цікава контора, зазвичай працюють тільки по великих релігійних святах. Місяці може бути тишина а потім на Рідзво чи Пасху дзвонять при чому не роботи уже а реальні люди. Мабуть тактмка така зіпсувати настрій на свято. Та мені все пофіг " Я в танку"

А знайомим, родичам дзвонять?

Мне прислали

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором було прийнято рішення розпочати процедуру стягнення заборгованості відповідно до чинного законодавства.
ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" буде використовувати усі доступні методи для стягнення заборгованості. У разі виявлення фактів шахрайства, надання помилкової інформації або невиконання рішень суду, будуть застосовані відповідні заходи. У тому числі буде здійснено звернення в Органи Внутрішніх Справ на предмет встановлення наявності складу злочину по ст. 190 "Шахрайство", ст. 192 "Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою", ст. 222 "Шахрайство з фінансовими ресурсами" КК України. Максимальним покаранням за цими статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
Особенно мне нравится: відповідно до чинного законодавства будуть застосовуватися всі доступні методи для стягнення

Мне прислали

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором було прийнято рішення розпочати процедуру стягнення заборгованості відповідно до чинного законодавства.
ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" буде використовувати усі доступні методи для стягнення заборгованості. У разі виявлення фактів шахрайства, надання помилкової інформації або невиконання рішень суду, будуть застосовані відповідні заходи. У тому числі буде здійснено звернення в Органи Внутрішніх Справ на предмет встановлення наявності складу злочину по ст. 190 "Шахрайство", ст. 192 "Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою", ст. 222 "Шахрайство з фінансовими ресурсами" КК України. Максимальним покаранням за цими статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Особенно мне нравится: відповідно до чинного законодавства будуть застосовуватися всі доступні методи для стягнення
Вот вот) но так то сил хватает стянуть пару дорог и в три горла обхаркивать гарнитуру (:

пля че делать все)))))неужели))кредит касса сказала сегодня не оплачу ,завтра продадут меня)

Ну так и хорошо, флаг им в руки

Да да сегодня мне звонили ,предупредили что после 90дня просрочки продают каллам,а те работают,он нехотел и немог по телефону росказать о работе калов....но он предупредил.???

Доброго дня всем! Просрочка с августа месяца, по началу оплачивала пролонгации, но в итоге выдохлась и решила не платить... Находят родственников и однофамильцев, имею выплаты от соц служб в итоге позвонила знакомая и спросила:"что у меня там за ситуация?" Так, как всему совбезу пришла рассылка смс с моими данными. Позавчера пришла смс, что передадут органам МВС, а вчера пришло вот такое сообщение:Priynyato rіshennya styagnuti zaborgovanіst u sudovomu poryadku pered TOV UKR CREDIT FІNANCE shlyakhom otrimannya ta peredachі vikonavchogo dokumentu privatnomu vikonavtsyu. Іnfo: 0800301027(bezkoshtovno), CreditExpress и в итоге заблокировали света и копилку в привате, средств относительно немного, но все же, без уведомлений и всяческих писем такие процедуры происходят, сразу видно жизнь налаживается в нашей стране, но только не для простых смертных... В условиях карантинных методов блокировать счета социальных выплат это сильно, конечно. В общем-то в дальнейшем подумываю переводить ситуации в судебные процедуры... Вот таки вот делЫ...

Доброго дня всем! Просрочка с августа месяца, по началу оплачивала пролонгации, но в итоге выдохлась и решила не платить... Находят родственников и однофамильцев, имею выплаты от соц служб в итоге позвонила знакомая и спросила:"что у меня там за ситуация?" Так, как всему совбезу пришла рассылка смс с моими данными. Позавчера пришла смс, что передадут органам МВС, а вчера пришло вот такое сообщение:priynyato rіshennya styagnuti zaborgovanіst u sudovomu poryadku pered TOV UKR CREDIT FІNANCE shlyakhom otrimannya ta peredachі vikonavchogo dokumentu privatnomu vikonavtsyu. Іnfo: 0800301027(bezkoshtovno), CreditExpress и в итоге заблокировали света и копилку в привате, средств относительно немного, но все же, без уведомлений и всяческих писем такие процедуры происходят, сразу видно жизнь налаживается в нашей стране, но только не для простых смертных... В условиях карантинных методов блокировать счета социальных выплат это сильно, конечно. В общем-то в дальнейшем подумываю переводить ситуации в судебные процедуры... Вот таки вот делЫ...
Капец, они Вас сильно замучал за это время?
Откуда вы знаете что однофамильцев нашли?

Откуда вы знаете что однофамильцев нашли?
Потому что однофамильцы сообщили Мне об этом, что через них ищут меня... За все время постоянно доставают брата, бывшую невестку, подругу, которая работает на гос службе, а также добрались до фонда соц выплат?‍♀️ звонки и т.д. особо не достают, но вот ситуация с арестом счета для социальных выплат это уже нечто, хотя это противозаконно...

Потому что однофамильцы сообщили Мне об этом, что через них ищут меня... За все время постоянно доставают брата, бывшую невестку, подругу, которая работает на гос службе, а также добрались до фонда соц выплат?‍♀️ звонки и т.д. особо не достают, но вот ситуация с арестом счета для социальных выплат это уже нечто, хотя это противозаконно...
Про яке МФО Ви пишите?

Заблокували рахунки?

І багато у Вас однофамільціів? Усі дзвонили,чи що?
Неважно сколько однофамильцев, статистику не веду, важен факт, что однофамильцев затронули. Заблокировали счета в привате.

Доброго дня всем! Просрочка с августа месяца, по началу оплачивала пролонгации, но в итоге выдохлась и решила не платить... Находят родственников и однофамильцев, имею выплаты от соц служб в итоге позвонила знакомая и спросила:"что у меня там за ситуация?" Так, как всему совбезу пришла рассылка смс с моими данными. Позавчера пришла смс, что передадут органам МВС, а вчера пришло вот такое сообщение:priynyato rіshennya styagnuti zaborgovanіst u sudovomu poryadku pered TOV UKR CREDIT FІNANCE shlyakhom otrimannya ta peredachі vikonavchogo dokumentu privatnomu vikonavtsyu. Іnfo: 0800301027(bezkoshtovno), CreditExpress и в итоге заблокировали света и копилку в привате, средств относительно немного, но все же, без уведомлений и всяческих писем такие процедуры происходят, сразу видно жизнь налаживается в нашей стране, но только не для простых смертных... В условиях карантинных методов блокировать счета социальных выплат это сильно, конечно. В общем-то в дальнейшем подумываю переводить ситуации в судебные процедуры... Вот таки вот делЫ...
Заблокували всі рахунки? Чи лише Приват?

Заблокували всі рахунки? Чи лише Приват?
В моем случае имеются счета только в привате..
И это Ваше право..? времени и желания на бессмысленные споры и доказательства не имею! )

Неважно сколько однофамильцев, статистику не веду, важен факт, что однофамильцев затронули. Заблокировали счета в привате.
Однофамільци як вам повідомили що вас шукають? Я ж так розумію що це і не родичі були?

Нас уже как 2000000 милиона и их это не останавливает выдавать кредиты. Так что мечтать не вредно!!)
Підтримую. Такі як єноти БистроЗайм і дінеро. Не закриються ніколи їх кришують приват НБУ і ТД. І тп.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі