Кредит касса начала лепить исполнительные

• Автор теми Автор теми Elena0101
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 7K
Мені теж на роботу прислали "инн" та "вп" зразу в бухгалтерію! Причому адреса на них по сусідству з роботою. Завтра піду розбиратися що за х-ня... Ідентифікаційний написали в листі мій, а адресу реєстрації взагалі ліву написали... Бухгалтера вже поспішають згідно листа відправляти їм по 20% з зп... Це *******... Невже приватний виконавець не повинен перевіряти адресу реєстрації? Чи їм поx?

Мені теж на роботу прислали "инн" та "вп" зразу в бухгалтерію! Причому адреса на них по сусідству з роботою. Завтра піду розбиратися що за х-ня... Ідентифікаційний написали в листі мій, а адресу реєстрації взагалі ліву написали... Бухгалтера вже поспішають згідно листа відправляти їм по 20% з зп... Це *******... Невже приватний виконавець не повинен перевіряти адресу реєстрації? Чи їм по*?
Їм по*уй?
Київ резиновий,всіх вмістить☹

Їм по*уй?
Київ резиновий,всіх вмістить☹
Я телефонував виконавцю, той каже щоб я розбирався зі стягувачем(читай укрпердитьфінанс).
І що робити? Йти завтра до виконавця? Чи через суд?

Tarass, с исполнителем?) Обо чем?
О жизни в смысле))
У мене зараз і так суди тривають... А з цим бл**ь судитись... Суди нині це дуже дорого... Й так грошей немає(((
Ну..вариантов у вас не так, что бы и много))

Мені теж на роботу прислали "инн" та "вп" зразу в бухгалтерію! Причому адреса на них по сусідству з роботою. Завтра піду розбиратися що за х-ня... Ідентифікаційний написали в листі мій, а адресу реєстрації взагалі ліву написали... Бухгалтера вже поспішають згідно листа відправляти їм по 20% з зп... Це *******... Невже приватний виконавець не повинен перевіряти адресу реєстрації? Чи їм по*?
Дурдом! Давно просрочка? Мабуть, і мене це скоро чекатиме.

Дурдом! Давно просрочка? Мабуть, і мене це скоро чекатиме.
Саме цікаве те, що я ніц не брав. Колись мав з ними клопіт, та закрив їх і забув як страшний сон... Тут бл...ть на тобі ... Ідентифікаційний номер мій, ПІБ - мої, адреса реєстрації/проживання - не моя. Я навіть не був там жодного разу за своє життя(на тій вулиці). зараз судитись взагалі не планував бо у мене ще тривають суди по незаконному виселенню й продажу моєї квартири... Це п.....дець.... Творять що хотять....
P.S.: панове юристи на форумі, підкажіть будь-ласка, чи могли(мали право) накласти "ИНН" та "ИП" ті приватні нотаріуси, якщо вказані не вірні дані?

Саме цікаве те, що я ніц не брав. Колись мав з ними клопіт, та закрив їх і забув як страшний сон... Тут бл...ть на тобі ... Ідентифікаційний номер мій, ПІБ - мої, адреса реєстрації/проживання - не моя. Я навіть не був там жодного разу за своє життя(на тій вулиці). зараз судитись взагалі не планував бо у мене ще тривають суди по незаконному виселенню й продажу моєї квартири... Це п.....дець.... Творять що хотять....
P.S.: панове юристи на форумі, підкажіть будь-ласка, чи могли(мали право) накласти "ИНН" та "ИП" ті приватні нотаріуси, якщо вказані не вірні дані?
Даже если бы были верные данные, такие надписи незаконны. Но это вам надо доказывать в суде

Кроме суда, никак))
Мда... Весело... А якщо я піду завтра до того виконавця, він покаже мені заяву тих пердунів чи скаже що він не має права її показувати? Якщо ні, доведеться блін розкошелитись на суд знову(
P.S.: може є якісь приклади позову в суд щоб не платити адвокату за складання? Бо зараз дуже туго з грошима(

Мда... Весело... А якщо я піду завтра до того виконавця, він покаже мені заяву тих пердунів чи скаже що він не має права її показувати? Якщо ні, доведеться блін розкошелитись на суд знову(
P.S.: може є якісь приклади позову в суд щоб не платити адвокату за складання? Бо зараз дуже туго з грошима(
Должен показать вам. Вы, как сторона исполнительного производства имеете право знакомиться с материалами дела.
Только созвонитесь с ним предварительно и узнайте какой у него приемный день.

ИНН от кредит кассы? Простите, если не поняла

Должен показать вам. Вы, как сторона исполнительного производства имеете право знакомиться с материалами дела.
Только созвонитесь с ним предварительно и узнайте какой у него приемный день.
Ну то я можу зайти так. Всеодно в 100 від роботи)

Назад
Угорі